Voorspellingen 13 Mei 2012

Geplaats door: De10 ( )

  • 4D
  • 08/05
  • 1662

ik denk laat ik maar een topic Voorspellingen openen het is inmiddels alweer dinsdag[s]

Een aantal leuke ontmoetingen..!

Cranendonck - Dommel
Kan de regenend kampioen van de 4eKlasse D ook winnen in MaarHeeze en daarna genieten van het beloofde Vaatje BRAND bier..?

Don Quishoot - Nuth
Zal het momenteel sterk spelende Nuth zich in Eindhoven van de wijs laten brengen door de Stud en/of Arbiters en zo een kans op de een hogere klassering verpNuthsen??

Eersel - Hilvarenbeek
Geen monsieur Corquette in de buurt. en een kleine kans dat Hilvarenbeek geen laatste word in deze klasse MAAR dan moeten ze gaan scoren en alles winnen vanaf nu..! Van te beginnen met Eersel, Dommel, Peel en Maas en Venray...! het lijkt onmogelijk maar dromen zijn misschien geen bedrog in beek.!

Hockeer - Liempde
De grote vraag is hoeveel strafcorners zal Liempde krijgen in Cadier en Keer..! 0.1.2.3? Hockeer moet winnen om in de race (die gelopen lijkt met 5 punten achterstand) te blijven voor promotie!

Sjinborn - Venray
Sjinborn ......................................Tja... wat is er toch aan de hand bij Sjinborn alleen zei weten het, Venray een bekende tegenstander van de mannen uit Valkenburg een aantal keer tegen geoefend en een gelijk spel in Venray 2-2 dankzij een laat doelpunt van de Nr.10. Sjinborn Venray staat garant voor een gezellige middag hockey. de muur uit Venray leek gevallen te zijn.

Cranendonck - Dommel
Don Quishoot - Nuth
Eersel - Hilvarenbeek
Hockeer - Liempde
Sjinborn - Venray


Reageren

@Nelleke HCC | 13/05

oke..................

Je bent die twee flessen wiskey nog vergeten te vertellen die je bij het ontbijt drinkt. En je l u l is zeker net een kinder armpje. Slap dan wel!!!!

FAAL....

Nelleke HCC | 12/05

Hallo ik drink alleen al 26 desperados in 2 uur op....
FAAL!!!

Veraap | 12/05

Ook Nuth heeft vanavond een prima training afgeleverd en is helemaal klaar voor de 3de helft. Er werden met 4 man 26 desperado's gedronken in amper 2 uur tijd en men is dan ook helemaal klaar voor Nuenen 2012.

De10 | 11/05

@@de10 haha ja we moeten er nog even van genieten over een paar weken is het gedaan met het tuinhuisje bij ons..! Dus Liempde is de laatste ploeg die hiervan kan "genieten"[s]

@De10 | 11/05

... of in het tuinhuisje ;-)

@Junior#12 | 11/05

Hockeer - Liempde 1 - 2 ?????????

go away !.... de bosuil is weer van de partij, dus de punten blijven veilig in Cadier. ;-)

De10 | 11/05

@Junior #12 eindelijk iemand die een iets serieus meld.! laten we nog even lekker spelen allemaal de komende 3/4 websiteen daarna zullen we weer een aantal weken het hockeyspel moeten missen.

we zullen ons proberen te bewijzen zondag.. ook wij kunnen nog winnen. heb zin in de website tegen Venray..! een overkapping van het veld kon niet meer geregeld worden dus is het gewoon droog zondag;)

op naar het hockeyveld want de training begint..! daarna uiteraard lekkere pint pakken in het centrum[b]

vieze freddie | 11/05

Knakworsten van hak ?

Junior #12 | 11/05

Maar weer even wat websiteen voorspellen

Cranendonck - Dommel
Na de 12-1 overwinnen is het kampioenschap al in de zak, maar de overige websiteen moeten ook gewonnen worden. Na een goede training op vrijdag, geeft De Dommel a.s zondag weer een showtje weg, nu voor het publiek bij Cranendonck. Eerst pakken onze D1 de 3 punten, daarna pakken wij ze. Eindstand 2-8 voor De Dommel.

Don Quishoot - Nuth
Nuth is zich aan het opvechten tot plek 3, ze gaan achter Hockeer aan. Daarom moet er bij de Eindhovense Studs gewonnen worden. Als de scheidsen meewerken dan wordt er gewonnen. 1-3 voor Nuth.

Eersel - Hilvarenbeek
Eersel is helemaal de kluts kwijt, begin van het seizoen deden ze nog mee in de top, nu staan ze middenmoot. Hilvarenbeek hoopt op de eerste overwinning van het seizoen. Deze gun ik ze ook! Magere 1-0 overwinning voor Hilvarenbeek.

Hockeer - Liempde
Hockeer deed nog mee voor de promotie maar heeft het zelf uit handen gegeven, ze voelen de hete adem van Nuth in hun nek, daarom moet er gewonnen worden van Liempde, maar Liempde begint goed fel aan de website en sleept er 2 ballen in, daarna gooien ze alles op de verdediging, Hockeer scoort er nog 1 en de eindstand staat op het scorebord. Eindstand 2-1 voor Liempde!

Sjinborn - Venray
Sjinborn staat nog verslagen op het veld van de 12-1 nederlaag, was wel een sportieve pot en ze konden er zelf om lachen [s] Ze zijn gebrand om van Venray te winnen, 3 doelpunten voor De10 en een strafbal voor die ander. Eindstand 4-0 voor Sjinborn.

Junior #12 | 11/05

Ik weet niet welke website jullie hebben gespeeld tegen Sjinborn, maar afgelopen website tegen Sjinborn was totaal NIET het HAK-hockey waar jullie het over hebben.
Ze probeerden gewoon te hockeyen, in de opbouw waren ze dan minder. Maar HAK-hockey heb ik niet gezien! Ze hebben wat technische spelers in het team. Heb ook niemand van mijn team gehoord over dat Sjinborn hakt. Dus hou aub op over dat gezeur. Welkom iedereen in de 4e klasse! Dit blijf je hoUden, jammer dat het iedere keer vermeld moet worden[n]

bijdehandje | 11/05

Iedereen weet ondertussen dat wanneer je tegen Sjinborn speelt dat het meer te maken heeft met horde lopen over rondzwevende sticks dan met hockey. zonde van je eigen hockey stick....

sleuvepreuver | 10/05

@Wandelaar

hoe was jouw avontuur in Zweden? ;-)

gast | 10/05

@De 10

Hakken en zagen is het kettingwoord in ieder duel. zelfs de wandelaar die iedere zondag langs 4D-hockeyveldjes (;-) struint is het hier over eens.

Ik schrijf enkel over signalen waar ik de laatste websiteen steeds meer over hoor. Sjinborn met anti-hockey, een coach die niet altijd de sportiviteitsprijs verdient, en over het algemeen een Sjinborn met een bedroevend niveau hockey, dat zelfs het niveau van Hilvarenbeek niet overstijgt (3- 3)

Dus wat ik schrijf heeft niets te maken met dat het nergens op slaat, maar eerder met feedback die menige bezoeker op dit forum deelt. :-)

succes met afronden , bye

Arjen | 10/05

Cranendonck - Dommel

website die om de eer gaat. Dommel wil nog de 100 doelpunten halen, Cranendonck wil laten zien dat ze een toekomstig 3e klasser weerstand kan bieden.. In een spannende website weet daardoor Cranendonck goed weerstand te bieden en beloond zichzelf met een puntje: 3-3

Don Quishoot - Nuth

Nuth is veel beter dan de studs. Als ze raad weten met het slechte veld en de wat mindere scheidsrechters die veel toelaten winnen ze met 2-4

Eersel - Hilvarenbeek

Hilvarenbeek groeit en komt er de laatste 2 websiteen steeds beter in! Op de zandbak van Eersel weten ze daardoor hun eerste overwinning te behalen! 1-3

Hockeer - Liempde

Hockeer uit is altijd lastig, Na een paar mindere resultaten is Hockeer toch nog gebrand om iets te laten zien. Daarnaast krijg je bij Hockeer niet snel een strafcorner en dat alles maakt dat Hockeer er met de winst vandoor gaat: 4-2

Sjinborn - Venray

Sjinborn wil voor eigen publiek de nasmaak van de afgelopen website wegspoelen. Helaas is de tegenstander scherp en countert het er een aantal keer messcherp uit. eindstand 1-3

Wandelaar | 10/05

Cranendonck - Dommel
Na alle verhalen over vermiste spelers en politieberichten blijkt dat er inderdaad wat mist bij Cranendonck, het orkest! Plaatselijk dweilorkest ''Toeternietoe'' voelde zich te goed (en te paars) voor de website van de HC, zij wisten echter niet dat er een fust zou komen dat de Dommel betaalt. Hierdoor heeft de beoogde sfeerboost geen effect en speelt niemand op zijn eigen niveau; 2-2

Don Quishoot - Nuth
Don Quidesperado speelt thuis tegen Nuth! Dreamersland duurt tot 6 uur 's ochtends, dus de heren kunnen uitslapen. In hun dromen winnen ze van Nuth, maar de jonkies uit het zuiden hoUden niet van dat dromerige gedoe. Daniel kan hier niks tegen doen en gaat met 'zijn' DQS onderuit. 1-4

Eersel - Hilvarenbeek
Jos en zijn mannen gaan er weer voor, onder het motto ''België is eigenlijk een soort reserve-Nederland, maar dan praten ze er raar'' vliegen ze als ware helden over het veld. Eersel heeft nog steeds geen vaste keeper (ook geen lOsse overigens) en weet niet waar ze het moeten zoeken tegen Wayne Rooney en zijn vrienden. Hilvarenbeek verviervoudigt het puntenaantal en viert groots feest! 1-2

Hockeer - Liempde
Hockeer is niet meer! Promotie kunnen ze wel vergeten en de verkoop van uilensnuisterijen is ook niet meer wat het geweest is. De heren van Liempde maken hier dankbaar gebruik van! Sticks zijn echter zo 2011, en in plaats daarvan gebruiken de Liempdenaren naar ''geslachtsorganen''ruikende pennen. Het effect is weergaloos, Hockeer rent huilen het veld af en verliest reglementair met 0-12!

Sjinborn - Venray
Bij sjinborn spelen ze tegenwoordig geen hockey meer, maar ''stickje-tik''. Het hakken van de, inmiddels kale, 10, en het zagen (of zoals ze in Vlaanderen zeggen; AMAI DIE KAN ZAGEN) van hun coach, zorgt ervoor dat Venray haar muur niet op kan bouwen. Reken hierbij een zielloze scheidsrechter en het resultaat is duidelijk! 0-2

Adi(j)os![h]

De10 | 10/05

dat lijkt mij een goed plan.! ik vind trouwens dat er erg weinig voorspellingen zijn de laatste tijd.!

zomergast | 10/05

Dit gaat toch helemaal nergens meer over.
Laten we dit forum gebruiken waar het voor bedoeld is: voorspellingen en de uitslag met een verslag.
Laat een ieder in zijn waarde, er is nou eenmaal altijd een winnaar of een verliezer in een website, en soms gaan beide partijen gelijk op.
Dat is toch de bedoeling van het spel.

@De10 | 10/05

Oh dat hebben jullie wel!
Cranendonck - Sjinborn: 4-0
En nu jij weer, maar dan zonder spellingsfouten

De10 | 10/05

@Gast nou ben ik heel erg benieuwd in welk team jij speelt.!
want wat je nou roept slaat natuurlijk nergens op en is nergens op gebaseerd!
dat wij zondag dik verloren hebben ja dat is niet mooi en getuigd niet van hockeyend vermogen.
Zo verliest ook Hilvarenbeek met 9-1 bij Dommel thuis

hiervoor hadden we nog niet met meer dan 3 doelpunten verschil verloren dus dat is geen schande om een keen met dubbele cijfers te verliezen

het is wel zo dat wij Best aardig kunnen opbouwen en verdedigen alleen het afronden laat te wensen over..! zo hadden we tegen Cranendonck Hilvarenbeek en Venray uit ook de volle winst kunnen pakken, dit mocht helaas niet zo zijn.

als je op een gegeven moment met 7-0 achter staat heb je niet echt meer de zin om nog tot hockeyen over te gaan zo vielen er in de laatste 5 min 3 doelpunten..!

er zijn genoeg websiteen die wij zeer netjes gespeeld hebben. denk ik aan: P&M thuis P&M uit 3-3 4-2, DQ thuis3-0, Venray uit 2-2, Nuth thuis.2-1

ben benieuwd of ik je nog tegen kom in de competitie???[s]

Peter R. de V. | 10/05

Vanavond laat heeft Ton van Ton's Snackland uit St. Michielsgestel zich bij het politiekorps van Maaskantje gemeld. Een anonieme bron binnen dit formidabele korps bracht mij meteen op de hoogte en ik ben meteen op de zaak gedoken.

De bewuste spelers zijn die avond in zijn snackbar geweest en waren in het gezelschap van een jongeman en een blonde meid.

Het signalement van de jongen:
- blanke jonge man
- met peruaanse muts
- met flapjes
- tot over de oren
- schept constant op over zijn boot

Het signalement van de blonde meid:
- blond
- had een Amerikaans accent

Wat de snackbarhouder verder opviel was dat de jongeman iedereen Patrick noemde.

Mocht u zich iets herinneren van deze avond of heeft u dit bonte gezelschap gezien, neem dan contact op met mij,

Peter R. de Vries

@ Rikkert | 10/05

OPSPORING VERZOCHT :-)

Gaarne uw aandacht voor het volgende 'politiebericht' :

Sinds zondag 13 mei jongst leden worden enkele spelers vermist van het 1ste hockeyelftal van HC Cranendonck. Zij werden voor het laatst gesignaleerd rond 1600u 's middags aan sportpark 'de Romrijten' gelegen aan de Philipsweg te MaarHeeze. Vermoedelijk handelt het zich hier om een misdrijf, vanwege het sterk aanwezige alcoholistische promillage dat deze middag in de lucht van het clubhuis hing. Wij roepen St. Michielsgestelse getuigen op zich te melden bij de lokale autoriteiten onder nummer 0495-593464

tot zover dit 'politiebericht'.

gast | 09/05

@De10

Ik denk dat na afgelopen zondag toch met volle overtuiging beweerd mag worden, dat Sjinborn het slechtste standaardteam is, dat momenteel op de Nederlandse hockeyvelden optreedt.

Mijn voorspelling daarom:

Sjinborn - Venray: 1 - 9

.... Sjinborn zal a.s. zondag moeten blokkeren, anti-hockeren, recupureren, pareren en barriceren om dubbele cijfers te voorkomen.

@De 10 ......Succes hiermee !

:-)

Dommel 11 | 09/05

Cranendonck - Dommel 0-5
Zal weer een mooie pot hockey worden denk ik!

Don Quishoot - Nuth 1-3
Zal een lastige website worden voor Nuth bij Don Quishoot wordt veel toegestaan, waardoor er veel overtredingen mogen door gaan en je soort vecht hockey krijgt.

Eersel - Hilvarenbeek 2-2
Beek strijd dapper verder uit bij Eersel en pakt misschien weer puntje?

Hockeer - Liempde 2-3
Hockeer is aangeslagen nu ze verloren hebben van Nuth en het seizoen eigenlijk voorbij lijkt. Liempde weet hierdoor de punten mee te nemen.


Sjinborn - Venray 2-0
Sjinborn hersteld zich dapper van afgelopen zondag, en durft te hockeyen en hierdoor weten ze door de muur heen te breken.

De10 | 09/05

@ Rikkert, wat was er gebeurd na het kwijt raken van de speler?? na de 3e helft bij Sjinborn?:P haha

Rikkert | 09/05

Cranendonck - Dommel 3-5
Na het kwijtraken van enkele spelers na een gezellige 3de helft heeft de coach van Cranendonck uit wanhoop gps-halsbanden aangeschaft en zodoende zijn alle spelers op tijd gevonden. Hierdoor staat Dommel een lastige middag te wachten en een nog zwaardere 3de helft.

Don Quishoot - Nuth 1-4
Nuth is bezig aan een sterke reeks en neemt dan ook de 3 punten mee terug naar het zuiden.

Eersel - Hilvarenbeek 2-3
Hilvarenbeek stunt uit bij Eersel en maakt nog kans op de 10de plek.

Hockeer - Liempde 4-2
Hockeer is verplicht om te winnen wil het nog kans maken op promotie.

Sjinborn - Venray 1-3
Sjinborn verliest van Venray en ziet de mannen uit Beek steeds dichterbij komen.

Peel en Maas gaat genieten van het vrije weekend op camping Het Spikkerdal in Spik. Eigenaar Jeroen is gewend hockeyers over de vloer te krijgen en weet de gasten dan ook helemaal klaar te stomen voor het competitieslot.

De10 | 08/05

en dan nu mijn voorspellingen

Cranendonck - Dommel 1-13 kopie van de vorige website DOMMEL IS LOssSSSS.! en halen zo de 100 voordoelpunten

Don Quishoot - Nuth 1-2
een magere overwinning voor Nuth

Eersel - Hilvarenbeek 3-4
Beek wint voor de eerste keer deze competitie..!

Hockeer - Liempde 5-1
Liempde hard onderuit tegen Hockeer

Sjinborn - Venray
Spannend duel maar uiteindelijk wint Sjinborn weer sinds lange tijd 4-2

Eerdere Topics poule D