Uitslagen 13 mei

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 13/05
  • 2244

Mannen, graag de uitslagen van vandaag?
Vergeet niet om er een verslag bij te typen!
Reageren

Dommel1 | 17/05

@MHCV
Als ik het goed begrijp hebben jullie dus gewonnen door uitblinkers? Wel mooi verslag! Succes volgende week tegen Cranendonck kijken of jullie Om kunnen gaan met een goede sc!

pfffff | 17/05

tsjonge, Venray wint ook weer eens een keer bij het zeer zwakke sjinborn, en ze schrijven ineens weer verhalen als romans. Waaauuuw !!! 2 - 4 tegen Sjinborn.... dat is nou echt iets om trots op te zijn

:-S

Gforce4U | 16/05

@MHCV
Lekker verslag!

MHCV | 16/05

Hockeyers winnen in zonnig Valkenburg

De laatste weken hebben de Venrayse hockeyheren de stijgende lijn weer te pakken. De afgelopen weken werd er knap gelijkgespeeld tegen Hockeer en gewonnen van het Eindhovense Don Quishoot. In ideaal sportklimaat (20 graden en zon) moesten de hockeyers afgelopen zondag in het Limburgse Valkenburg aantreden tegen Sjinborn.

Trainer-coach Bert van Meijel kon weer beschikken over de van een enkelblessure herstelde Mark Born en over jeugdspelers Max Looman, Philip Voorn en Guido Pop. De ploeg reisde af naar Valkenburg met slechts één doel, winnen! En het begin was sterk. Ondanks een rommelige openingsfase kwamen de hockeyers op een verdiende voorsprong. Topscorer (en aanvoerder, red.) Jan-Willem Bruijsten schoot de bal vanuit een onmogelijke hoek achter de doelman van Sjinborn. Alhoewel een onmogelijke hoek? Bruijsten heeft de afgelopen jaren bewezen dat voor hem geen onmogelijke hoeken Bestaan, zo scoorde hij alweer viermaal vanuit een positie tegen de achterlijn.

Sjinborn leek niet echt aangedaan door deze tegentreffer, direct gingen zij op zoek naar de gelijkmaker. Diverse aanvalspogingen werden onderschept door de uitblinkende verdediger Mark van Sundert. Hij verkeert de laatste weken in uitstekende vorm en heeft met overtuiging zijn basisplaats afgedwongen. Na een kwartier ging Sjinborn beter spelen en bracht een aanvaller in stelling. De aanvaller sloeg de bal hard richting de kruising van het Venrayse doel, maar zag dat doelman Wouter Born de bal sterk uit de kruising dook. Even later moest de Venrayse verdediging alsnog capituleren bij een strafcorner. Een schot op doel belandde door een Venrayse miscommunicatie in het doel, waardoor Sjinborn met veel geluk op 1-1 kwam. Vlak voor tijd kreeg Venray nog een goede kans, maar de doelman van Sjinborn hield stand. Niet veel later gingen de teams rusten.

In de tweede helft schakelde Venray een tandje bij. Op de linkerflank werd er mooi gecombineerd door de sterk spelende Jules Dorren en middenvelder Christiaan Gootzen. Anderzijds wisten op rechts Bruijsten en Looman elkaar goed te vinden. Al snel werd duidelijk dat de doelpunten op rechts lagen. Looman kwam vrij voor het doel en bracht met een geplaatst schot zijn team op een nieuwe en bevrijdende voorsprong; 1-2. Met deze voorsprong wist Venray dat het de website zou winnen. Zeker toen enkele minuten later Bruijsten mocht aanleggen voor een strafbal, nadat een verdediger een schot op de doellijn keerde met diens lichaam. Bruijsten nam een risico en pushte de bal hard door het midden. De doelman koos voor de linkerhoek en kon niets anders dan de bal uit het net vissen; 1-3.

Incidenteel kwam Sjinborn er nog uit, maar echt veel kansen kwamen daar niet uit voort. De tegenstanders kwamen voornamelijk in beeld door de vele fysieke overtredingen, welke overigens door de arbitrage veelal werden toegelaten. Venray toonde weerbaarheid en bleef hockeyen. Tien minuten voor tijd viel voor Sjinborn definitief het doek. In eerste instantie schoot Dorren de bal nog op de legguards van de uitgekomen doelman, maar in de rebound schoot Looman met een backhand nog knap raak. Enkele minuten voor tijd bleek de 2-4 van Sjinborn slechts een eretreffer, want de overwinning kwam voor Venray geen moment meer in gevaar. De zesde overwinning van het seizoen was hiermee een feit.

Van Meijel was content met de overwinning; “We hebben het hier altijd moeilijk in Valkenburg. Daarom is het goed dat we met enkele goede aanvallen en doorzettingsvermogen de overwinning hebben veiliggesteld. De ingebrachte jeugdspelers hebben wederom hun waarde bewezen, sterkhouder Mark Born heeft geen last meer gehad van zijn blessure en we hebben enkele mooie doelpunten gemaakt. Al met al een tevreden gevoel!”, aldus de Venrayse trainer-coach. Op zondag 20 mei spelen de Venrayse hockeyers de eerst volgende competitiewebsite in eigen huis tegen het Cranendonck uit Maarheze.

Gforce4u | 15/05

@bbss en @Nuth

Ook jullie bedankt voor de felicitaties en het respect voor onze verwoede pogingen om partij te geven en aan te haken in 4D.
Ons vizier staat uiteraard op 2012-2013 :-)

Nuth | 15/05

Ook vanuit Nuth proficiat met jullie eerste overwinning.

bbss | 15/05

Hilvarenbeel vanuit Venray profiiciat met jullie 1e overwinning

Gwin | 14/05

@ Dommel 11 en @ HCC

Cranendonck en Dommel reuze bedankt voor jullie sportieve reacties na onze eerste overwinning. We hebben er met volle teugen van genoten. Dommel, tot zondag!

Dommel 11 | 14/05

Cranendonck H1 - Dommel H1: 4-3

Deze website in andere formatie begonnen om al vast wat dingen te testen voor volgend jaar. We gingen volle bak druk zetten op Cranendonck. Cranendonck deed idd wat het zelf zegt in het website verslag. een zeer verdedigende stelling innemen. En via een hele hoop hoge ballen kwamen ze vaak onder onze pres uit. En na 5 minuten was daar inderdaad 1-0 van Joost Groenen voor Cranendonck. Niet echt van ons stuk gebracht gingen we opzoek naar de gelijkmaker. we kregen een aantal goede kansen en strafcorners waar we onzorgvuldig mee omsprongen. Maar uit een snel genomen corner door Rogier van Oosterhout die Peter van den Berg aanspeelde die vervolgens de bal voor de goal op de vrijstaande Roderik Adang gaf kwamen we terug in de website 1-1. Niets aan de hand op dat moment behalve dat Cranendonck het met de hoge bal vaak onder onze druk uit kwam. Helaas maakte we op deze hoge ballen een aantal stopfouten waardoor Cranendonck de cirkel in kon en de 2e strafcorner van de website verdienden. Deze ging er wederom in 2-1 door Michael van den Eijden voor Cranendonck.. Snel hierna kregen we nog een strafcorner tegen die er ook nog in vloog. 3-1 door Joost Groenen. 3 corners 3 goals, effectief!
In de rust zijn we terug gegaan naar ons vertrouwde speelsysteem en we speelde dan opzich nog wel een sterke 2e helft. Waarin we een aantal goede kansen kregen om snel terug te komen in de website. Echter door goed keepers werk bij Cranendonck liet deze treffer even op zich wachten. Uit de omschakeling was het Rogier van Oosterhout die Albert-Jan Krijthe de diepte in stuurde, deze gaf vervolgens een strakke voorzet op Peter van den Berg die de 3-2 voor zijn rekening nam. En daarmee zijn eerste competitietreffer van dit seizoen maakte! We hebben een aantal strafcorners gehad en nog aantal hele goede kansen maar weer was daar de keeper van Cranendonck die geholpen door zijn verdediging de stand op 3-2 hield. Cranendonck heeft de 2e helft eigenlijk continu de diepte gezocht door middel van een hoge bal. om vervolgens na die hoge bal corner te halen. de 4-2 van Lars Sanders Cranendonck was een beetje rommelig uit een in eerste instantie afgeslagen corner. Voor ons viel deze goal eigenlijk op een ongelukkig moment. Aangezien we op dat moment alle mogelijkheden hadden om toch nog de website naar ons toe te trekken. 5 minuten voor tijd komen we op wilskracht toch nog terug tot 4-3 via Roderik Adang. Nog corner in de laatste minuut helaas werd deze weer afgeslagen. Cranendonck heeft een goede website gespeeld met een ongekend hoog rendement uit strafcorners 4 uit 5! mijn complimenten hiervoor en geniet van het fust mannen!. Voor ons zelf geldt dat we de komende 3 weken nog vol gaan trainen en aantal dingen gaan proberen voor volgend seizoen. Na een geslaagde team BBQ van gister zullen we weer vol aan de bak gaan om te zorgen dat we in de laatste 3 websiteen geen punten meer laten liggen!

Hilvarenbeek gefeliciteerd met de eerste overwinning van het seizoen! We zien jullie volgende week!

luie beer | 14/05

DQS- Nuth

Na weer een rit van goed een uur (paard wilde niet doorlopen en moest een keer stoppen om wat hooi te eten) kwamen we aan bij de zuip keet in Eindhoven. Door dat ze een kleedlokaal hebben opgeofferd om er een kantine van te maken was er voor de bezoekende partij geen kleedlokaal, behalve een tennisdames hok. Voor ons geen probleem, voor de lokale tennisdozen wel. Na eens goed te hebben gebaggerd en de deur van de plee nog netjes open te hebben gehoUden voor de wachtende dame, kon de warming up beginnen. DQS was bang dat ze een zware pot gingen spelen en hadden de lokale handboogschutterij ingehuurd om een paar van onze spelers al tijdens het warmlopen uit te schakelen.
De scheidsen kwamen zich netjes voorstellen en gaven aan niet de Beste te zijn maar ze gingen wel hun Best doen. De eerste helft van de website hebben we niet het Beste van dit seizoen op de mat gelegd. Er zijn wel goede kansen gecreëerd maar de keeper en het houtwerk werkten niet echt mee. 90% van de DQS aanvallen werden al voor onze 23 onschadelijk gemaakt. Met nog 10 minuten in de eerste helft vond Huib het wel eens tijd en deed wat hij anders nooit doet. Hij loopt van de middenlijn op zijn ooien naar de cirkel, draait naar zijn backhand en prikt hem onder de keeper tegen de planken aan. Vlak voor rust komen een stuk of 3-4 andere spelers aanlopen en nemen plaats op de DQS bank. Dit is de entree van de Grote Alles Kunnende Daniel (9DQS)(waarover later meer).
De scheidsen hebben tot dit moment gedaan wat ze op voorhand aangegeven hadden. Ze zagen dingen niet, maar dat zagen ze aan beide kanten niet en floten verder consequent.
In de rust (0-1) krijgen we een donderspeech omdat we niet ons eigenspel spelen en het commentaar van medespeler niet accepteren. Is soms nodig…
Na rust beginnen we sterk en komen we steeds meer in ons eigen spel. Bij DQS komt de Grote Alles Kunnende Daniel (GAKD)ook steeds meer in ZIJN spel. Twee mensen alleen uitspelen, terug draaien, 4-5 meter terug lopen, en dan nog eens dezelfde mensen uitspelen. Maar ja, met maar een trucje in de goocheldoos en het grote onvermogen om een bal af te spelen was de GAKD al snel bekeken. Zelf toen de GAKD onverhoopt in de cirkel kwam in een overtal situatie kon hij de bal niet afleggen aan de man op kop en jaste hij hem en een zwaar mislukte backhand zo langs het doel. Op het commentaar van zijn medespeler zat de GAKD ook niet te wachten. (was toch een schot op doel man!!)
Hij had ook graag het fluiten overgenomen want dat kan hij ook heel goed. Volgens de GAKD was het echt geen bolle kant en stickje tikken en moest de scheids een bril hebben. Beetje raar want deze had de scheids al.
Halverwege de 2de helft kwam Rikkert na een snel genomen vrijeslag en mooi SAMENSPEL (gakd?!!?) in de cirkel van DQS en jaagde de bal hard in het netje. (Rikkert, nog een backhand en je bent ontslagen K*T). Met nog 5 minuten te gaan was het tijd om een variantje op de strafcorner te spelen. DQS liet de linkerkant helemaal open liggen en door een mooie afschuif en een korte push op de binnenkant paal verdween de derde bal van de website in de goal. Netjes gedaan oude pony-lover!! In de laatste 2 minuten kreeg DQS nog twee strafcorners mee. Maar het mocht niet baten. De nul werd voor de 2de keer oprij gehoUden en de drie punten gaan mee naar Nuth. (0-3)
De gasten van DQS zijn een sportief en leuk team. Alleen zou ik als ik hun was de GAKD het ontslag aanzeggen of kijken of hij ook goed is in het dragen van water en vuile was.
Helaas, het is Moederdag en moet er gegeten worden met de schoonfam. Dus een snel pint en dan weer op paard en wagen naar het zuiden.
Wie fan is van de texas chainsaw massacre kan komende week genieten. Nuth gaat hier zijn eigen variant op maken, de slachting van SJINBORN!!!!!!!!

Hilvarenbeek#11 | 13/05

Zie websiteverslag op onze website Hilvarenbeekheren1 punt nl

Krijg het hier niet op geplaatst, Hilvarenbeek pakt voor het eerste drie punten.

HCC | 13/05

Hilvarenbeek gefeliciteerd met de eerste overwinning van het seizoen. Volledig terecht na de pot die jullie vorige week tegen ons op de mat hebben gelegd. Geniet er van!

HCC #3 | 13/05

Cranendonck - Dommel

Vandaag stond de website tegen de nummer 1, en huidig kampioen van de 4e klasse D op het programma. Vantevoren hadden we duidelijk dat we op een verdedigende manier met explosieve counters 3 punten wilden pakken. Na 5 minuten aftasten was het Michael van den Eijnden die een strafcorner versierde en Joost Groenen die de 1-0 snoeihard binnensleepte. De Dommel kwam een paar minuten later via een goed uitgespeelde combinatie op 1-1. Michael van den Eijnden was de maker van de 2-1, de assist kwam van Lars Sanders. Na een hoop aanvallen van de Dommel, die allemaal afgeslagen werden, was Joost Groenen wederom trefzeker via een sleepcorner. Tijdens de rust was duidelijk dat we op deze manier door moesten hockeyen om de Dommel te verslaan (ze hadden immers pas 1 website verloren). Na rust werd het van onze kant wat onrustig en de Dommel kwam op 3-2 via een uitgespeelde counter. Lars Sanders was degene die via een rommelige corner de 4-2 binnentikte na een strafcorner. De Dommel kwam via nog een counter naar 4-3, maar wist de 4-4 niet meer te maken, waardoor ze tegen het 2e verlies van de competitie aanliepen. Uiteindelijk een goeie, felle en sportieve website gespeeld waar de 3 punten tegen de nummer 1 hebben gepakt! Volgende week wacht de website in en tegen Venray, waar we wederom voor de 3 punten gaan!

bbss | 13/05

sjinborn-Venray 2-4

@ Hilvarenbeek# | 13/05

HELD! Groeten uit MaarHeeze

@DE BOSUIL | 13/05

Waar bleef nou die strafbal in de slotminuut?

Gast | 13/05

Liempde heeft de bosuil onschadelijk gemaakt

Hilvarenbeek#13 | 13/05

Yes, Beek loopt drie punten in op De Dommel![d]

WEH | 13/05

Cranendonk 4 - 3 De Dommel

Zever | 13/05

Hockeer - Liempde :2-2

HCNuth | 13/05

DQS - HC-Nuth 0 - 3

Hilvarenbeek#11 | 13/05

Sterk Hilvarenbeek wint in Eersel. 3-5 verslag volgt nu bier drinken. We dragen de overwinning op aan onze moeders.

Eerdere Topics poule D