Uitslagen 20 mei 2012

Geplaats door: Senioraa ( )

  • 4D
  • 20/05
  • 1805

Een zondag die met regen begon. De lucht klaarde op, het werd warm en soms zelfs benauwd. Misschien voor sommige heren wel te warm.
Een dag die eindigde met regen en onweer.
Zijn de uitslagen net zo wisselvallig?
Graag jullie reacties, uitslag met een verslag.
Reageren

Junior #12 | 02/06

De Dommel blijft nog steeds benieuwd naar het verslag van jullie, Beek. Als de vaste correspondent weer een verslag kan typen. Dan lezen wij het graag met plezier! [s]

Gforce4u | 31/05

Dat Beek geen verslag postte had uiteraard ook met de uitslag te maken maar meer nog met familieomstandigheden van onze vaste correspondent. Het verlies tegen Dommel was ingecalculeerd - uiteraard - maar viel wel hoger uit dan we leuk vonden. Vooraf meldden we al dat we in de as twee senior spelers mistten en daarnaast nog een aantal vaste waarden in het team in opbouw. Inclusief 3 A spelers en 1 B leeftijd junior begonnen we dus met 12 man aan de website. Zeker geen ideaal plaatje tegen een vrij en los Dommel dat niet voor niets is gepromoveerd.
Een dergelijke website noem je als coach dus een 'leermoment en dat was het zeker. Kern van het Beekse 'probleem' was het balbezit en met name de duur daarvan. Iets waar aan gewerkt wordt en wat zeer zeker zal verbeteren. 'Awareness is more than half of the Solution', zeggen ze bij de Amerikanen. Wel, we zijn ons er van bewust.

Last but not least werd het op de team BBQ op de zaterdagavond voor de website vooreen aantal mannen wat erg laat (lees: vroeg) en trok de plaatselijke mist in het hoofd bij sommigen pas in de loop van de zondag weer wat op.

Kortom; zeker geen resultaat om blij van te worden. Een terechte overwinning voor een soepel spelend Dommel en massa's werk voor Beek om aan te werken voor het volgende seizoen. Maar dat traject waren we na de winterstop al ingegaan en met een gelijkspel en een winst als voorlopig tussenresultaat ziet het er voor volgend seizoen in ieder geval een stuk vrolijker uit. Dommel veel succes in de 3e. Jullie waren zeker niet arrogant!

Vraag | 25/05

Kom op mensen het is zo leuk om verslagen te lezen. Nog twee websiteen op het programma willen julie ze alsjeblieft plaatsen?????

Veel plezier deze zondag geniet er van met een pilsje

4e klasse | 24/05

ik wacht op die van jou, zeker geen zin om het verslag op te stellen van de website Beek - Dommel?

Vraag | 22/05

Waar blijft de rest???? de enige die er op staat is van de dommel heeft niemand er meer zin in ???

@4e klasse | 22/05

En waar blijft die van jou?

4e klasse | 22/05

Typisch, nu is er ineens niet vlug een websiteverslag van Hilvarenbeek. Waar blijft het?

Dommel 11 | 22/05

Voor wat het waard is is niet arrogant bedoelt, maar Hilvarenbeek is club met redelijk grote jonge selectie, 2 semi velden, en alles is redelijk goed georganiseerd dus ik deb zeker dat ze volgend jaar stuk sterker voor de dag zullen komen. En daarbij waren wij vorig jaar ook laatste dus het kan binnen 1 jaar;)

@#13 | 22/05

Zijker hun waren tenminste wel het enige team dat bleef hockeyen en geloof t of niet ze groeide naarmate de website !! kun je van jullie niet zeggen

#13 | 21/05

"Zelf denk ik dat Hilvarenbeek volgend jaar misschien wel eens de verrassing kan zijn! "

Wat een arrogantie. Met 13-0 winnen en ze dan zo benoemen.

Dommel 11 | 21/05

Hilvarenbeek H1 - Dommel H1 : 0 - 13

Allereerst nog even speciaal bedankje richting Hilvarenbeek voor de felicitaties en de kado's voor ons kampioenschap! zeer sportief en chique!

1e helft: We hadden als taak meegekregen om vooral op het verdedigende werk te letten vandaag. Waar we namelijk vorige week tegen Cranendonck nog al laks in waren geweest. Moet gezegd worden dat we dit zeker in begin van de website prima deden. via paar strafcorners en aantal goed uitgespeelde aanvallen gingen we rusten met 5-0.

2e helft nadat we de 6 en 7 hadden gemaakt was bij Hilvarenbeek de motivatie helemaal weg, en daardoor liepen we dan ook uit tot de ontzettende uitslag 0-13. Ik heb nog geen namen genoemd in dit verslag ik ga deze keer alleen Floris Stumpel feliciteren met het schoonhoUden van zijn goal! en ook zijn verdediging een compliment geven voor het hoUden van de 0
Hilvarenbeek beschikt echter wel over aantal goede spelers ze moeten misschien nog iets meer op elkaar ingespeeld raken zodat ze het balbezit wat langer vast kunnen hoUden . Maar ze bleven wel hockeyen en gingen niet lopen zagen en haken. Ook de scheidsrechters waren ontzettend goed, Beste die wij dit hele jaar gehad hebben!

Zelf denk ik dat Hilvarenbeek volgend jaar misschien wel eens de verrassing kan zijn! Namens de Dommel veel succes!

Eersel-hcpm | 21/05

3-6 heftig Weertje, mooie website!

Dommel1 | 21/05

Uitslag was 0-13 maar dat wisten jullie al denk ik

Dommel1 | 21/05

HOPP!! Dommel eindelijk de nul alhoewel we niet anders hadden verwacht. De mannen van Beek verdienen zeker een pluim dit jaar en de fair Play prijs + een plek in de Europa league! Nogmaals bedankt voor jullie kampioensgift en ik heb genoten deze zondag! Cheers[b]

4e klasse | 20/05

Hilvarenbeek weer met beiden beentjes op de grond....

Nuth Sjinborn | 20/05

'Gevochten' als echt mannen lekker pot altijd fel maar binnen de perke. 3-2 (3-0)

Junior #12 | 20/05

Hilvarenbeek (0-13) Dommel

cd | 20/05

Venray 2-4 cd