Uitslagen 3 juni 2012

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 03/06
  • 1782

De voorspellingen gingen niet als een trein, misschien ligt het eraan dat de competitie vrijwel al gespeeld is. De nummer 1 is al duidelijk, maar er is nog genoeg strijd om de 2e plaats. Het weer is omgeslagen en het is opeens gaan regenen. Ik hoop dat het forum weer even wat drukker wordt, vele reacties/discussies die ontstaan.

Graag de uitslagen van de volgende websiteen!
Dommel H1 - Venray H1
Cranendonck H1 - Nuth H1
Hilvarenbeek H1 - Peel en Maas H1
Hockeer H1 - Eersel H1
Sjinborn H1 - Liempde H1
Don Quishoot - Bierrrr


Ps. Graag ook een verslag![z]
Reageren

bertje | 08/06

Ook jammer dat er nog maar zo weinig geschreven wordt op dit forum. En waar blijven de voorspellingen voor 10 juni?

Dommel 11 | 08/06

Ja beetje jammer idd! Dan maar tegen Nuth idd;)

Peel en Maas gefeliciteerd nog met de promotie!

Naam | 08/06

Beter dat ze de 0 hoUden tegen Nuth!

Gforce4U | 07/06

Dommel toch....jullie gingen de nul hoUden tegen Venray :-)

Dommel 11 | 05/06

Dommel H1 - Venray H1 8-1

De website tegen Venray op het programma. begonnen de eerste helft nog niet eens zo verkeerd eigenlijk prima Venray deelde soms redelijk uit waardoor hockeyen in sommige gevallen lastig was. Aantal kansen gehad die er niet in gingen. Venray komt vanuit een strafcorner op 0-1. Wake up call voor ons en we gingen het gas iets om hoog gooien. snel daarna de 1-1 en de 2-1 gemaakt weinig aan de hand. Toch was het bij de rust maar 2-1 hier waren we natuurlijk niet helemaal tevreden over. 2e helft eigenlijk niet meer in de problemen gekomen en op geven moment was het helemaal op bij Venray en konden we vrij combineren door de cirkel van Venray. wat uiteindelijk zorgde voor de 8-1 uitslag.

#13 | 03/06

Sjinborn - Liempde 2-3 (2-0)

[s]

Heb zelf de regenboog verzameld. Groen - Geel - Rood. [r]

Gforce4u | 03/06

Hilvarenbeek-Peel en Maas: 3-4 (1-2)
Het Beekse 5 minuten-spook waart nog altijd rond in Hilvarenbeek. Na 1:51 minuten stond P+M al op een 0-1 voorsprong. In de 7e minuut kwam Hilvarenbeek echter op 1-1 na een snelle aanval over rechts en een schitterende tip-in van Reinout Pouw. Peel en Maas had op dat moment eigenlijk al ruim op voorsprong moeten staan als ze een half dozijn kansen hadden benut. Dat verzuimden ze echter. Zelfs met 3 man voor open doel mocht het niet lukken. De mannen lagen wel in het doel maar de bal ging voor langs.

In de 17e minuut was het P+M dat een strafcorner benutte en voor de 1-2 ruststand zorgde. Een 'walk-over', waar bij P+M stiekem op werd gehoopt na de geflatteerde nederlaag van Beek tegen de Dommel, was het in de eerste helft nog niet geworden.|

Na rust speelde Hilvarenbeek rustiger en met meer overleg. Ook werd er strakker in de mandekking gespeeld waardoor het voor de gasten moeilijker werd om lijnen uit te zetten. Na 2-2 uit een strafcorner was het in de 12e minuut Jasper Smulders die uit een rebound van alweer een strafcorner voor de voorsprong zorgde. Wat volgde was een fase waarin P+M druk zette. Voor Hilvarenbeek, dat wederom incompleet was en o.a. aanvoerder Jos Montulet en 5 andere spelers miste, was de website 10 minuten te lang. P+M 'moest' winnen en had ook gaandeweg de tweede helft het betere van het spel. Op inzet had Hilvarenbeek echter wel een gelijkspel verdiend! 3-4 (1-2)

CD | 03/06

Cranendonck 4-3 Nuth

Nuth snel op voorsprong, Cranendonck net zo snel weer gelijk, daarna via 2 1 tegen 1 op 3-1 voorsprong. Nuth komt voor rust nog terug tot 3-3 via 2 goede strafcorners. Cranendonck maakt het uiteindelijk in de 2e helft af door 10 minuten voor tijd de 4-3 te scoren.
En nu BIER!