Uitslagen 10 juni 2012

Geplaats door: Junior #12 ( )

  • 4D
  • 10/06
  • 1483

Helaas zijn er geen voorspellingen geweest voor deze wedstrijddag, het forum raakt een beetje dood. MIsschien omdat de competitie al 4 wedstrijden van te voren al gespeeld was? Vandaag de laatste hockeydag van het seizoen. Voor Sjinborn is het seizoen al afgelopen. Zij hebben al 20 wedstrijden gespeeld.
Vandaag staan de volgende wedstrijden op het programma:
Eersel H1 - Don Quishoot H1
Liempde H1 - Cranendonck H1
Nuth H1 - Dommel H1
Venray H1 - Hilvarenbeek H1
Peel en Maas H1 - Hockeer H1

Ik zie graag de uitslagen op het forum verschijnen [g]
Reageren

Bedankt D5 | 17/06

He ik wil alle teams bedanken voor het seizoen !! en al het succes wensen volgend jaar knok er hard voor en dan zien we jullie volgens jaar misschien in de derde klasse ! Nogmaals bedankt voor een mooi seizoen !!

Dommel 11 | 11/06

Nuth H1 - Dommel H1 1-2
laatste wedstrijd van dit seizoen! jammer de tijd vliegt! wedstrijd tegen Nuth op het programma, eerste helft duidelijk voor ons waarin we 6 strafcorners, 4 keer een-op-een met de keeper van Nuth gingen. Deze keeper hield Nuth echter in de wedstrijd. Gelukkig maakte we uit strafcorner uiteindelijk toch de openingstrefer 1-0 via Roderik Adang.

tweede helft een heel ander verhaal Nuth komt via een strafcorner volledig terug in de wedstrijd 1-1 van af dat moment haalde we ons zelf eigenlijk uit het spel door te veel te gaan praten tegen de scheidsrechters, hierdoor hebben we gedurende de tweede helft vaak met 10 man gespeeld. en Nuth kwam beter in de wedstrijd. Via een snelle uitbraak was daar dan toch de winnende treffer van de stick van Rowan Haans! fijn voor ons zonde voor Nuth dat een sterke 2e helft speelde.

Hilvarenbeek#13 | 11/06

Hilvarenbeek sluit af met een 2-1 nederlaag in Venray. Werd al snel 1-0 voor Venray (blijft traditie in Beek, 8 minuten dit keer), waarna door Venray nog de nodige kansen gemist werden.

1e helft was zeer matig vanuit Hilvarenbeek, 2e een stuk beter. Uit een strafcorner kwam dan ook de 1-1 op het scorebord te staan. Direct daarna nog een strafcorner, die helaas op de paal eindigde. Hilvarenbeek kreeg nog enkele goede mogelijkheden, maar uiteindelijk was het toch Venray dat met 2-1 aan het langste eind trok.

#2 Liempde | 10/06

Liempde H1 - Cranendonck 7-3 (1-1)
Voor de toeschouwers een onwaarschijnlijk leuke pot; 1-0 voor, 1-1 gelijk
rust
1-3 achter en toen lukte het eindelijk wel allemaal, scoorden we nog 6 keer en wonnen we overtuigend :)

Domnel | 10/06

2:1 gewonnen zwaar bevochten wedstrijd en op het nippertje gewonnen. En mooi weer nog hier pilse er bij en BBQ eten top club !!!