uitslagen 18-11-12

Geplaats door: thuisblijver ( )

  • 4D
  • 18/11
  • 2335

ben benieuwd wat er is gebeurd op het veld! volgende week laatste website!!!![b]
Reageren

Zomibo | 23/11

@ NR16gezijteen
Ik ben van Zutphen en vind je taalgebruik niet kunnen.
@ Simonvr en Ed Scout
Ik weet niet wie van die belachelijke uitspraken doet, dus ik weet ook niet of dat iemand van Zutphen is.
Het is wel frusterend maar ook wel eerlijk, dat nr. 16 gewoon zijn schwalbe toegeeft. Verder was het gewoon een hele spannende derby met een tegendoelpunt in de laatste paar minuten. Maar zoals Neliss al aangaf, we gaan gewoon verder.

simonvr | 23/11

@NR16gezijteen:

Hoho, deze taal tolereren we hier niet, en by the way, de laatste keer dat ik met hem sprak was hij net vader geworden, dus dat flikker gedeelte valt wel mee! Verder heb ik al erg vaak tegen deze nr. 16 gespeeld, ook toen hij nog bij zevenaar zat, en ik vond hem wel sportief, dus misschien moet zutphen eens bij zichzelf te raden gaan, waar zijn gedrag vandaan komt.....

Ed Csout | 23/11

Dieren - Zutphen,
altijd gezellig!

NR16GEZIJTEEN | 22/11

FLIKKER

Neliss | 19/11

@Romarinho

Ja dat was ik, ik ben me niet echt bewust van heel erg onsportief gedrag(op de schwalbe in de laatste 5 min na). Ik zoek wel vaak het duel op maar probeer dan altijd het fysieke contact te vermijden

@Zomibo

Leuk is wat anders maar als de scheids niets ziet moet je het op een andere manier duidelijk maken.

Verder is er nu wel genoeg gezegd over onze website en hebben jullie straks nog de kans om ons terug te pakken en dan uiteindelijk boven ons te eindigen aangezien wij vast en zeker nog wel ergens punten laten liggen

pino | 19/11

1zomibo
Je zult het niet geloven, maar die keeper van ons was een veldspeler van heren 2 die in de jeugd graag keeper wilde worden. ben wel benieuwd waarom dit niet gebeurd is. Hij keepte idd prima! Fijn om te weten dat je zo iets achter de hand hebt.

Romarinho | 19/11

@Neliss
Dat backhandschot op de lat was uit de onmogelijke hoek vanaf de achterlijn. Knap uitgevoerd, maar nou niet echt een 100% kans. Ik vond de 3 intikkers die Zutphen in de eerste helft bij de tweede paal had moeten maken iets meer in de categorie 'opgelegde kans' horen...

Romarinho | 19/11

@Zomibo
Die corner was misschien mooi versierd van die gozer, maar dan moet je als Zutphen slimmer verdedigen en hem niet in die positie laten komen. Ik vond deze speler (ben jij dat Neliss?) op andere momenten wel erg onsportief overkomen, nogal zoekend naar incidentjes, maar die corner daar was niet zo veel mis mee. Gelukkig werd deze speler door zijn eigen teamgenoten regelmatig gecorrigeerd, waardoor het een sportieve website zonder kaarten bleef.

Zomibo | 19/11

@ Romarinho
Je zegt: eerlijk gestolen van Dieren. Ik vond de strafcorner onterecht gegeven, gewoon een Duitse schwalbe. Net daarvoor duikelde dezelfde speler volgens mij, ook al naar de grond en beide keren trapte de scheids erin.
@ Neliss
Het verbaast me dat jij het leuk vindt om naar de grond te duikelen en op die manier strafcorners te versieren. Ik dacht dat dit alleen binnen de voetbal gebruikelijk was. Het tekent je sportiviteit.
Wie was dan jullie goede keeper?

speler | 19/11

ik vind het kansloos wat sommige mensen op deze site plaatsen. iedereen kan het lezen en de mensen van de KNHB ook. deze competitie heeft blijkbaar al een naam. door de aparte tafferelen die er op en naast het veld gebeuren. laten we dan zo volwassen zijn en hiet niet door te gaan.

Johnno | 19/11

Dorsteti H1 - Doetinchem H1 3-1

Dramatische website. Doetinchem speelde gewoon slecht en ongeconcentreerd in de eerste helft. 2de helft was Doetinchem beter, maar kon niet het tij niet meer keren. Verdiende overwinning voor Dorsteti.
Scheidsrechters??? 1 bonds die werkelijk een totale DODO 1e klas was en geen deuk in een pakje boter kon fluiten. Wat een aan"fluiting". Andere scheidsrechter was nog slechter en vraag me af of die a} enig benul van hockey heeft en b} met een bingo avond in de war was. Slechste arbitrale duo die ik ooit heb meegemaakt. Beschamende vertoning waarvoor de coach van Dorsteti zich verontschuldigde bij Doetinchem.

Neliss | 19/11

@ZD

ik zat daar heel goed want bond scheidsrechters trappen er vaak wel in ;). heb alleen geprobeerd hoger op te komen en dat is niet gelukt.

@ Romarinho

ben wel eens met jou website beeld vergeet alleen dat Dieren in de eerste helft buiten de corners ook nog 2 of 3 keer 1 op 1 met de (uitstekend goede) keeper heeft gehad en een schot op de lat en Zutphen heeft volgens mij 1 of 2 keer 2 tegen de keeper gehad.

Verder hadden we nooit gedacht dat we zoUden winnen in Zutphen we misten namelijk 3 spelers en onze keeper dus zijn stiekem wel heel blij met deze duitse overwinning

@ZD | 19/11

nummer 16 van dieren is zijn hockeyleven aan het beteren, na wat onstuimige jaren, maar moet inderdaad nog steeds veel over sportiviteit leren.

maar dat komt wel..

ZD | 19/11

Zutphen had deze website inderdaad moeten winnen op basis van de 2e helft. Moet wel zeggen dat ik nog nooit scheids heb gezien die uitfluiters zijn, eens moet een eerste keer zijn. Nummer 16 van dieren zat niet goed bij Zevenaar volgens mij omdat hij dit soort fratsen niet kon uithalen daar [s]

Romarinho | 19/11

Ik was zelf getuige van Zut-Die. Een leuke pot die de eerste helft gelijk opging. Zutphen was hockeyend misschien iets sterker en dominanter, maar Dieren kwam er net zo vaak gevaarlijk uit en wist 4 of 5 corners te halen. Ruststand 0-0, een reëele afspiegeling van het websitebeeld. De tweede helft was Zutphen de bovenliggende partij. Dieren is op 2 corners na niet meer in de cirkel van Zutphen geweest en Zutphen creeert een aantal grote kansen die het niet weet te verzilveren. Uiteindelijk valt ie dan natuurlijk aan de andere kant 2 minuten voor tijd. Eerlijk gestolen van Dieren, maar wel zuur voor de heren in het groen die vergaten zichzelf te belonen. Zutphen haakt hiermee voorlopig af voor plaats 3.

Romarinho | 18/11

Een toeschouwert wiens bloed aan een stick komt, da's nogal heftig, blij dat ik dat niet gezien heb...

Vicie | 18/11

Prima vreetschuur toch!! Heb zoveel bloed aan me stick en heb dus geen flauw idee wat van jou is

Toeschouwert | 18/11

@Vicie:

Prima wokboer hebben jullie daar! Is mijn bloed nog van je stick afgegaan?

Vicie | 18/11

@ Ed Csout

Sommige dingen moet je met je eigen ogen zien voordat je er een oordeel over kan hebben! Ik heb een voorspelling gedaan puur gebaseerd op de stand. Nooit in de buurt gekomen van de 4 goals:S Maar had de andere kant van de voorspelling wel goed!

Timmetje | 18/11

Nou Vicie, daar haak ik graag even op in! Bij de pot Van Gerwen - Van Barneveld draait het natuurlijk om de BAM!! van Van Gerwen. Dit is een stukje sportemotie van de bovenste plank. Verder een bak bier en speunen op tv, wat wil je nog meer!?

Ten slot, als ik de teksten op dit forum zo lees zijn er meerdere personen aan het duikelen geslagen dit weekend...!

hihi zou het aan het nummer 16 liggen? ;)
(no offense voor alle eerlijke hardwerkende nummers 16 natuurlijk!)

Ed Csout | 18/11

@ Vicie fijn dat je mij begrijpt. Ik ben normaal moeilijk te volgen... :)

Vicie | 18/11

Ff een andere voorspelling voor de zondag avond!!

Van gerwen - van Barneveld:

Ik zeg 16 -12 BAM;-) of niet timmetje??

Zomibo | 18/11

@ Toeschouwers: Deze toeschouwer baalt nog steeds van de website Zutphen-Dieren. Zutphen heeft veel kansen gehad, maar niet benut. Prima Dierense keeper. De ene scheidsrechter leek telkens te reageren op appel van de bank van Dieren en de andere had een creatieve uitvoering van sommige regels. Echt zuur waren de niet-gegeven strafbal en de strafcorner, waarbij de erg goede Zutphense keeper uitgleed en de bal er in 2e instantie in ging.

Vicie | 18/11

Appi een maatje te groot voor Vianen. De beweeglijkheid van appi was egt zeer goed. Nu begrijp ik edje scout wel een beetje;-) alleen dat dan sommige spelers zich als suarez moeten gedragen is niet nodig!! Verder denk ik dat appi toch de meeste kans maakt op het kampioenschap!!

Appi; hoe was het bij de senso wok?? Mooie actie

Nijkerk#33 | 18/11

Leuke pot tegen OB, we hadden de scheidsrechters niet mee, maar ik denk dat de stand 3-2 voor OB een juiste weergave was van de pot. Voor ons iig een goed gevoel dat we hockeyend prima mee kunnen doen. Volgende week Druten thuis, die gaan we pakken!

Sportieve en aardige gasten van OB!

Neliss | 18/11

@ Toeschouwers

Dank je wel zou je dat ook aan de toneelschool kunnen doorgeven ? Die zagen namelijk niks in mij maar jij ziet het wel als ik me maar 1 keer aanstel.

Wel een beetje jammer dat je nu over het forum wel durft te zeggen dat ik me aanstel en als ik met jullie een biertje aan het drinken en zeg dat ik me in de website 1 keer liet vallen dat er wordt gezegt dat valt wel mee 😣

pino | 18/11

Dieren neemt 3 punten mee uit Zutphen door 2 minuten voor tijd 1-0 uit een corner te maken. leuke, gelijk opgaande website die twee kanten op kon vallen. tweede helft wel meer kansen voor Zutphen. goed gefloten, al begreep ik dat de heren van Zutphen het hier niet mee eens waren. Enigszins gelukkige overwinning met 3 belangrijke punten in de zak. Zutphen bedankt voor een leuke, sportieve pot!

Toeschouwers | 18/11

Wat een aparte scheidsrechters in Zutphen. Leek wel of ze partijdig waren voor dieren. Overigens wat een clouwn is de nummer 16 van dieren. Hij kan beter naar een toneelschool. Maarja had Zutphen er maar wat meer van de kansen moeten afmaken. Lekker snel en goed spelend team. De toekomstige promovent. 0-1 voor dieren door een benutte strafcorner in de 68e minuut.

@@ Scoop | 18/11

Jij speelt bij OB, dus logisch dat je zo reageert. Ik als toeschouwer zag toch meer dan jij wil zien!

WD | 18/11

7-0

@Scoop | 18/11

Dat vond ik reuze meevallen. OB was wel gewoon beter dan Nijkerk.

Scoop | 18/11

Overbetuwe - Nijkerk 3 - 2
Nijkerk keihard genaaid door het (thuis-)fluitend tweemans orkest!
Ik was erbij, stond langs de lijn en schaamde mij kapot!!!

simonvr | 18/11

Druten - Bemmel 0-10
Prima pot, goede scheidsen, lekker bier en mooi zonnetje!

Joo | 18/11

Vianen - Apeliotes 0-4