Uitslagen 2e ronde en voorspellingen 3e ronde

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4D
  • 18/09
  • 448

Peel en Maas - Deurne 3-2
Oudjes tegen de Beukers op een platgestampt veld. Buiten de eigen club zullen de Beukers zich wel meer gedeisd hebben gehouden.

Nova - Nuth 3-2
Derby des Limburgers. Beide nieuw in de 4e klasse. Nova heeft in ieder geval z’n midmid van voorheen weer erbij en de keeper kan de ploeg goed in de wedstrijd houden

Dommel - Son 1-0
Na de blamage van vorige week tegen Nuth heeft Dommel zich weer met moeite herpakt tegen de hekkensluiter van vorig seizoen.

Mierlo - Eersel 4-2
Het opnieuw gemixte team van Mierlo heeft met meer werklust de inmiddels aangevulde selectie van Eersel (met in ieder geval 1 speler van Basko A1) verslagen.

Komende week
Nuth - Mierlo 4-1
De nummer 1 tegen de nummer 2. Met goede moed gaat de Brabantse ploeg naar het verre zuiden. Winst op de berg blijkt echter ijdele hoop.

Eersel - Peel en Maas 4-3
Thuis weet Eersel de punten wel naar zich toe te trekken. Met of zonder 12e man in het veld. Linkshandige speler scoort meerdere keren vanuit de corner.

Deurne - Son 5-2
Niet om aan te zien. Geïmporteerde jeugdspeler van Helmond laat zich wat meer zien maar Son weet de eerste helft nog op voorsprong te komen maar loopt zich letterlijk vast in de modderbak van Deurne

Nova - Dommel 2-0
Dommel gaat weer gedesillusioneerd terug maat St. Michielsgestel. Nummer 7 wordt volledig uit de wedstrijd gehaald waardoor ze niks meer aan hun wapen; de corner hebben.
Reageren