Voorspelling 29-10-2006

Geplaats door: Voorspeller ( )

  • 4D
  • 23/10
  • 441

Mistral - Des: 2 - 2

Olympia - Shot: 1 - 5

OUdenbosch - Udenhout: 0 - 7

Rapide - Pelikaan: 4- 1

Wat is jullie mening
Reageren

Nr. 16 | 30/10

Helaas, geven wij het in de laatste minuut nog weg aan Shot, anders had het een 4-4 geweest. Jammer dat er aan Olympiazijde een strafbal gemist wordt, had de 2-0 betekent al vroeg in de wedstrijd. Later werd er de 2-0 gemaakt. Waarna de HELE sterke strafcorner 2 keer werd ingeslagen, hierna werd de 3-2 gemaakt. Maar Olympia kon voor rust de 3-3 toch incasseren, na rust bleef het lang spannend, totdat de 4-3 werd gescoord, en vervolgt werd door de 4-4, toch in de laatste minuut kon Shot doordrukken en de 4-5 overwinning eruit slepen. Dus de 1-5 van de voorspeller was een beetje fout. En zoals er al gezegd werd Olympia uit is altijd lastig, waarom omdat iedereen dan zolang moet rijden en dan eerst de beentjes moet kunnen strekken voordat ze gaan hockeyen, wat de ZEEUWSE teamS altijd hebben. DUs Pelikaan Succes zondag

Mijn voorspelling | 27/10

Mistral - Des: 2 -1: Des is gewoon de zwakste van de poule, maar ook Mistral heeft moeite om een wedstrijd naar hun hand te zetten.

Olympia - Shot: 1 - 1: Olympia uit is altijd lastig, vooral voor een stel stUdenten.

OUdenbosch - Udenhout: 2 - 4 : Voor mijn gevoel is Udenhout niet zo sterk als dat iedereen denkt. Ze zullen deze wedstrijd wel winnen, maar ze zijn echt nog geen kampioen hoor, daarvoor moet je nl een heel seizoen goed spelen en ik vraag me af of zij dat wel kunnen.

Rapide - Pelikaan: 2- 1: Pelikaan probeert aansluiting te vinden bij Udenhout en Rapide, maar daar zijn ze dit seizoen nog net niet sterk genoeg voor. Misschien volgend jaar. Rapide is een heel degelijke ploeg, geen fratsen. Zij zullen gedurende het seizoen weinig punten laten liggen. Voor mijn gevoel dé titelkandidaat.

B. Urka | 23/10

Over het algemeen heb ik helemaal geen mening, althans het is mij altijd verboden van thuis uit. Dit is eigenlijk helemaal niet zo erg als dat het lijkt, het maakt het leven eigenlijk heel simpel. Maar even voor de duidelijkheid ik ben het er eigenlijk wel mee eens........of mischien ook wel niet.
Overigens zal olympia-shot mischien wel eens in het voordeel van olympia kunnen eindigen, die verliezen immers net zo verrassend van de nummer laatst.

Met vriendelijke groet,

B. Urka