Voorspelling 26-11

Geplaats door: . ( )

  • 4D
  • 21/11
  • 482

Wie waagt zich deze week aan een voorspelling voor de volgende websiteen:

Liberty-Udenhout
DES-Pelikaan
Olympia-OUdenbosch
Shot-Rapide


Reageren

mja mja | 26/11

hatsimokoooooo

Koning C | 25/11

Zowiezo het allerslechtste veld, en er spelen een paar ongelooflijke knuppels in het team.

Gast | 23/11

Precies de reden weet ik ook niet, maar Rapide uit heb ik altijd het idee van een Nederlandse voetbalclub uit naar een kleine club uit het Oostblok...met name vanwege het allerslechtste veld van de 4e Klasse (of Nederland ?)

Paul | 23/11

Was ik toch de voorspelling vergeten.....

Liberty - Udenhout 2-3 Denk dat Udenhout net wint, of het wordt nog een gelijkspel. Succes in Dongen daar.
DES - Pelikaan 1-3 Denk dat DES te zwak is voor Pelikaan. Maar vooralsnog hebben ze wel een kans maar moeten ze vroeg scoren en de score meteen uitbouwen anders wordt het zoals voorspelt 3-1 voor Pelikaan.
Shot - Rapide 2-4 Denk dat het een mooie website wordt maar dat Rapide met de drie punten naar huis gaat.
Olympia - OUdenbosch 3-2 De websiteen tussen OUdenbosch en Olympia zijn altijd spannend, Olympia wil weer een keer punten pakken, en dat moeten ze dan thuis doen want dan zijn ze sterker...

Paul | 23/11

Dag mensen,
hier even een reactie op de scheidsrechters van Mistral. De Scheidsrechters uit de eerste helft waren goed. Tweede helft werd een scheidsrechter gewisseld... Deze was wel wat slechter dan de andere maar nog niks aan de hand. Alleen jammer dat de scheidsrechter die goed gefloten heeft dxe hele website wel onterecht dat doelpunt goedkeurde. Keeper staat tegen de paal, bal gaat erin en toevallig zit er aan de andere kant van de paal het net los. Rara hoe zou die erin zijn gegaan. Helaas, weer een punt weg, maar ja we hebben een beetje daardoor verloren want mistral kwam daardoor op de 3-2 alleen jammer dat er op het eind van de website niet strak gedekt werd op Joost en Ijbert, dan weet je gewoon dat ze het spel kunnen maken en dat straffen ze dan af door tre scoren.... Helaas maar we hebben het weer aan ons zelf te danken, want sommige personen kunnen niet iemand kort dekken. DUS Mistral gefeliciteerd....

Jesse | 22/11

fouten moet uiteraard 'feiten' zijn. Whoops.

Jesse | 22/11

Dat gezegd, het geeft nog maar eens aan dat sommige mensen te graag blaten zonder op de hoogte te zijn van de fouten: hoeveel teams in de Vierde Klasse D brengen arbiters op de been die -niet- aan de club gebonden zijn?

Ik hoor het graag :)

Mistral Heren 1 | 22/11

"Lachen met de scheidsrechters van Mistral"???

Punt 1: Het was een zuiver en derhalve terecht toegekend doelpunt.
Punt 2: Olympia heeft er een handje van om in de krant te jammeren over scheidsrechters die ze de punten zoUden hebben onthoUden. Zo klaagden ze vorig jaar over een strafbal die onterecht toegekend zou zijn, terwijl de opzettelijke overtreding die hieraan vooraf ging de stick kostte van één van mijn teamgenoten.

Mijn mening is dat er door verslaggevers van BN/DeStem en de PZC überhaupt niet in moeten gaan op klaagzangen over de arbitrage. Echte klasse komt toch bovendrijven, goede ploegen jammeren niet over scheidsrechters: vorige week werden wij weggetikt door Shot; zij gaven de betreffende scheidsrechter zelfs uitgebreide complimenten. Dát is nou klasse!

Daarmee even voldoende gezegd

Dan nog even de voorspelling:
Liberty-Udenhout 1-5
DES-Pelikaan 1-3
Olympia-OUdenbosch 2-2
Shot-Rapide 2-2

allesgeven.com | 21/11

ff iets anders...toch altijd weer leuk, die scheidsrechters van mistral. uit de krant:

Zeven minuten voor het einde moest Olympia een bittere pil slikken. De bal verdween volgens die ploeg door het zijnet in het doel. De scheidsrechter keurde de treffer echter goed.

Supporter Shot!!! | 21/11

Liberty-Udenhout: 3-3 Liberty gaat nog 1 keer los

DES-Pelikaan: 3-4 Pelikaan is net wat sterker

Olympia-OUdenbosch 3-1 Olympia thuis is goed. uit zijn ze zwak

Shot-Rapide: 2-1 Pech rapide!!!

Eric Olympia | 21/11

Liberty-Udenhout 1-4
DES-Peilikaan 3-2
Shot-Rapide 1-4 (ps hoe hoger de uitslag hoe beter hulstenaren want volgens mij is er een shot-supporter die weer met de beentjes terug op de grond moet komen...)
Olympia-OUdenbosch 3-1 (altijd positief blijven)

En de week daarna wederom de altijd gezellige streekderby...

Gr. Eric

Bla | 21/11

Liberty-Udenhout 0-6
DES-Pelikaan 2-5
Olympia-OUdenbosch 1-3
Shot-Rapide 1-2