voorspellingen 02 -12

Geplaats door: sint en pieterbaas ( )

  • 4D
  • 27/11
  • 494

Nadat de sint afgelopen weekend Liberty, Olympia, Pelikaan, maar zeker ook Rapide al een kado heeft gegeven. Zullen we eens kijken wat hij deze week in petto heeft:

Udenhout - Shot: 4-1

Rapide - Olympia: 4-1

Pelikaan - Mistral: 3-0

Des - Liberty: 0-2
Reageren

Pelikaan | 01/12

mooie speelronde... 2 streekderby's pelikaan - mistral en oeloempya - rapide... daarnaast nog Udenhout - shot, al zal Udenhout dat toch wel vrij makkelijk gaan winnen.

Udenhout - Shot: 5-1 Udenhout moet dat toch vrij simpel kunnen winnen.
Rapide - Olympia: 4-1 streekderby. olympia zal het ze lastig proberen te maken. maar rapide is toch echt sterker, en ze spelen thuis.
Pelikaan - Mistral: 5-0 pelikaan is gebrand op revanche! 3 punten in 1 seizoen van pelikaan pakken zijn er al 3 teveel...
Des - Liberty: 2-4 liberty zal wel sterker zijn.

Supporter Shot!!! | 29/11

Udenhout - Shot: 2-3 Udenhout is te pakken dat heeft Liberty wel bewezen. En als zij het al kunnen..l.

Rapide - Olympia: 4-1 Rapide is gegroeid en maakt een goede indruk. Zij zullen niet zoals Udenhout tegen zwakkere teams punten laten liggen

Pelikaan - Mistral: 6-1 Pelikaan blijft een team met een aantal goede talenten. Zijn dus wisselvallig, maar als ze een goede dag hebben kunnen ze goed uithalen.

Des - Liberty: 2-2 Na de knappe zege tegen Udenhout hebben ze bij Liberty last van onderschatting tegen het altijd moeilijke Des

Allesgeven.com | 29/11

Udenhout - Shot 5-2
Rapide - Olympia 6-1
Pelikaan - Mistral 3-1
Des - Liberty 2-2

Roste Sjors | 27/11

Udenhout - Shot: Udenhout heeft natuurlijk een zeer duur puntenverlies geleden gisteren en zal zeer gebrand zijn om toch het oude spel te hervatten en hiermee te willen winnen. Ondanks het verlies tegen Rapide zal Shot zeer gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen met de wetenschap dat Udenhout wel uitgeschakeld kan worden. Ik denk dat dit een zeer spannende wedstrijd zal worden. Hopelijk wint Shot maar ik denk dat Udenhout toch met de punten zal gaan lopen.
Rapide - Olympia: De return van de streek derby. Dit is doodgewoon altijd een wedstrijd waarbij de stand in de competitie niks uit maakt. Ook al staat Olympia ver onderaan, toch zullen ze extra motivatie trekken uit deze wedstrijd. Desondanks voorzie ik een ruime zege van Rapide en hiermee een zege in het zeeuws kampioenschap.
Pelikaan - Mistral: Pelikaan thuis is zowiezo altijd enorm lastig, toch geef ik Mistral toch een behoorlijke kans om het Pelikaan flink moeilijk te maken. Is trouwens gewoon een kwestie van zeer veel druk zetten op hun laatste man en proberen zijn scoop eruit te halen. Denk dat de betere spelers van Mistral gewoon zeer veel druk moeten zetten en gebruik moeten maken van de fouten van Pelikaan. Ik denk dat een gelijkspel een mooie eindstand zou zijn.
Des - Liberty: 1-2 Liberty heeft na de ongelooflijke stunt tegen Udenhout waarschijnlijk de smaak te pakken, maar Des kan raar uit de hoek komen (vooral thuis). Toch gaat de zege richting Liberty

rapide | 27/11

Udenhout - Shot: 5-1
Rapide - Olympia: 8-1
Pelikaan - Mistral: 5-0

Des - Liberty: 1-2

pakdepuntenpiet | 27/11

Pelikaan - Mistral: Pelikaan wil mistral terugpakken, door verlies vorige keer in de streekderby. 5 - 2

Udenhout - Shot: Leukste wedstrijd dit weekend. Udenhout wil laten zien dat vorige week een misstap was en zal ondanks 2 rode kaarten er in vliegen. Shot wil behoud derde plek niet kwijtraken en zal er ook voor gaan om pelikaan niet verder in te laten lopen. 3-2

Des - Liberty: Des wil van de laatste plaats af en heeft punten nodig, Liberty zal zeker na vorige week in winning mood zijn en met 1-5 winnen.

Rapide - Olympia: De zeeuwse derby. Rapide wil winning mood vasthoUden en wederom sterkste ploeg van Zeeland worden. (Hoor ik ergens Middelburg, Vlissingen, Goes of HSD)
Olympia heeft punten nodig om Des achter zich te laten. 6-1