Voorspelling 14-11

Geplaats door: Zorro ( )

  • 4E
  • 08/11
  • 1200

Apeliotes H1 - Doorn H1
Baarn H1 - Avanti H1
Westerduiven H1 - Epe H1  
Zeewolde H1 - Hoevelaken H1
Reageren

Keepie | 13/11

Appie - Doorn
Tja, wat te zeggen. Zal een mooie pot gaan worden. Ondanks thuisvoordeel bieden we goed tegenstand. Vermoed een gelijkspel: 2-2

Baarn - Duitsland
Heel veel tegen 1 voor de moeite van de lange reis

Duiven - Epe
6-1 ofzo

Zeewolde - Hoef
Verdediging Zeewolde is niet sterk genoeg op dit moment, daar maakt Hoef dankbaar gebruik van: 1-3

Nelis | 10/11

Apeliotes H1 - Doorn H1:

Leuke website dit weekend. Alle 2 staan nu boven in de ranglijst. Maken het elkaar dit weekend erg lastig. Als de scheidsrechters bij de studs weer zo zwak zijn dan kan het uit de hand lopen. Ik voorspel een kleine overwinning voor de studs

Baarn H1 - Avanti H1:

Jammer dat de reis naar Duitsland zo lang terug is, want Avanti komt voor 0 punten naar Baarn toe. De vraag is hoelang hoUden ze de 0?? Grote overwinning Baarn.

Westerduiven H1 - Epe H1:

Centrumspits van de duifjes speelt de verdediging helemaal gek. Makkelijke overwinning alleen de duiven verzuimen om veel te scoren.

Zeewolde H1 - Hoevelaken H1:

Leukste website van dit weekend. Veel hockeyvermogen op het veld en ik verwacht een snelle website met snelle schakelmomenten. Hoevelaken wint het op doorzettingsvermogen en laten zich niet gek maken door de zaken die naast het veld gebeuren. De scouts langs de lijn kunnen schreeuwen en roepen wat ze willen, de spelers die nu bij Hoevelaken hockeyen blijven trouw aan hun club! 3 punten gaan mee terug naar Hoevelaken. Ze krijgen helaas wel 1 doelpuntje tegen.

Scout | 10/11

Apeliotes H1 - Doorn H1: mooie pot, Doorn net wat beter!
Baarn H1 - Avanti H1: valt niets over te zeggen, uitslag al bekend!
Baarn begint zich te vervelen in de 4e klasse
Westerduiven H1 - Epe H1: geen kans voor Epe, eentonige website en winst voor de Duifjes.
Zeewolde H1 - Hoevelaken H1: Samen met Apeliotes-Doorn de leukste website van het weekend. Uiteraard Hoevelaken sterker vanwege hun gevarieerd aanvalspel, tactische meesterzetten en niet aflatende werklust. Alleen de 16jarige keeper van Zeewolde houdt het lang spannend en de nr.13 van Zeewolde kan wel eens verrassend goed voor de dag komen. Voorspelling? 2-4 voor de Hoefjes.
De Scout ziet jullie allemaal!!!

T. Kok | 09/11

@ Zorro:

Gij zijt doch van Baarn? Bescheidenheid siert de mens, maar kom op zeg, hebben jullie die Duitsers ooit zien hockeyen? Dubbele cijfers worden zeker gehaald tegen Avanti als je er al 9 inprikt tegen Zeewolde.

En het leukste duel van dit weekend is natuurlijk niet Zeewolde- Nieuwe Kampioenen, maar Apeliotes- Doorn.
Daar is het in de eerste, tweede en derde helft spannend en misschien ook nog wel kwalitatief goed. Beide teams hebben het jullie ten minste bijzonder lastig gemaakt aan het begin van het seizoen.

Zorro | 09/11

Apeliotes H1 - Doorn H1
Spannende en belangrijk duel. Doorn neemt in de laatste min alsnog 1 punt mee terug. Stand 3-3
Baarn H1 - Avanti H1
De reus vs de dwerg, kampioen kan je alleen worden om te winnen van de kleintjes! Avanti zal het Baarn in het begin moelijk maken. De vraag is of Baarn de dubbele cijfers kan halen? Ben benieuwd. Stand 9-0
Westerduiven H1 - Epe H1  
Duifjes zullen dit duel winnen. Scoren redelijk snel 2 goals. Epe maakt ze het nog lastig ivm de topspits van ze. Stand 2-0
Zeewolde H1 - Hoevelaken H1
Leukste duel dit weekend, als die jonge keeper van zeewolde een topdag heeft krijgt hoevelaken het moeilijk. team van hoevelaken is beter en verder individueel sterker. Stand 4-5

T. Kok | 08/11

Apeliotes H1 - Doorn H1 3-2
Cruciale website voor beide teams. Als Doorn wint, zetten ze een belangrijke stap om met Baarn te promoveren naar de derde klasse. Bij een gelijkspel ligt alles nog open. Toch denk ik dat het thuisvoordeel Apeliotes de zege zal brengen. Verschil zal niet groot zijn.

Baarn H1 - Avanti H1 16-0
Zielig voor de Duitsers, maar Holland gewinnt immer! Baarn leeft zich uit en vragen zich af wat ze in deze vierde klasse doen. Na de knappe en soms moeizame overwinningen op Bemmel, Doorn en Apeliotes is voor Baarn de lol er snel afgegaan met niemendalletjes tegen Ampen, Zeewolde en dat soort grut. Maar het kan nog altijd erger, zie Avanti.

Westerduiven H1 - Epe H1 4-0
Stabiele overwinning voor Westerduiven. Mag geen probleem opleveren. Duifjes blijven tegen de subtop aanschurken.

Zeewolde H1 - Hoevelaken H1 1-3
Interessante ontmoeting tussen de Polderboys en de nieuwe kampioenen. Hoevelaken wint op techniek en bluf. Champagne wordt alvast koudgezet, want kampioenschap is na zondag weer een stap dichterbij...

Ampen en Bemmel zijn vrij.
Bemmel heeft dus een week de tijd om de wonden te likken na de nederlaag tegen Doorn. Misschien moet Ampen maar gaan houthakken in het bos ofzo, zullen ze beter in zijn dan in hockey.