Uitslagen 21-11

Geplaats door: ... ( )

  • 4E
  • 21/11
  • 1315


Reageren

@@ iedereen | 24/11

Zonder commentaar op de sceidsrechters zou dit wel een heel saai forum worden. Verder is er ook een verschil tussen bondscheidsrechters en blinde vinken.

Später!

Middenvelder | 22/11

@iedereen
ach je hebt uiteraard ook gelijk. Maar het frustreerd gewoon dat er één persoon een hele middag beïnvloed.
Maar zoals ik in vorig bericht ook al aangaf, zonder deze heren kunnen we niet ballen.
Dus gewoon weer de wei in en met elkaar gezellig ballen en dat de beste mag winnen.
Gr. en @iedereen: train ze.

@ iedereen | 22/11

Wat een commentaar op de leiding. Wees blij dat ze willen fluiten. Het is immers 4e klasse. dus was verwacht je dan? Dat je de bondsscheidsen krijgt die Bloemendaal heeft. Het is wel of dit het forum is van de Hoofdklasse. Ga eerst naar je eigen hockey kunsten kijken want dat kan ook vele malen beter. En ik ben ook geen Hoofdklasse speler. Ik ben blij als ik een keer een bal goed raak. Lekker makkelijk om de scheidsrechters de schuld te geven van je eigen onkunde. Blijf trainen.

Hoevelaken weer heerlijk ouderwets dit weekend. Jammer dat jullie nipt verloren hebben maarja kampioen gaan jullie wel worden.

Had meer verwacht van Zeewolde. Ondanks dat ze een jonge ploeg zijn. Zitten paar leuke hockeyers tussen, alleen jammer dat ze niet als ploeg spelen maar als individu. Zeewolde doe er wat aan want jullie kunnen beter.

Of Doorn thuis speelt of niet, winnen is voor de meeste ploegen toch lastig. Doorn heeft leuke spelers voor de top in de 4e klasse. Dit jaar 3e plaats en volgend seizoen misschien wel top 2.

Ik vond het weer een mooie zondag. Lekker zonnetje gezellige 3e helft.

Brilsmurf | 21/11

21-11-10 12475 Bemmel H1 - Hoevelaken H1 (9 - 0)


Bijna Hoevelaken, bijna....

Brilsmurf | 21/11

Aaaaaah een heerlijk hak-weekend.

In de bossen bij Doorn werd er ook redelijk veel gehakt en gezaagd.

Zeewolde13 | 21/11

Zeewolde slordig in de eindpass en af en toe laks, Winterswijk passioneel aan het hakken met grote inzet. Scheidsrechters drama.

1-1

Keep HCZ | 21/11

Avanti-Zeewolde 1-1 Wat een houthakkers zeg en niet voor fluiten ook... Doelpunt tegen was eigendoel jammer maar helaas...

Hendrik-Jan | 21/11

Grote feestelijkheden in Doorn. Leuke en gezellige club (was er nog nooit geweest), maar wat een ongelofelijke heikneuter die man zeg... Die hoge bal was tegen mijn bovenbeen (en ik ben 1.94), en de reactie van meneer en tevens de 'quote van de dag' was: "Hoog bestaat niet!"... Gevaarlijk dan misschien..? En inderdaad, ik heb geen bier van Doorn gezien... Ik ben benieuwd naar de andere uitslagen?!

@Keep HCZ | 21/11

?

Keep HCZ | 21/11

Dan zullen we het maar niet over
'de Brombeer' van Duitsland hebben.

Middenvelder | 21/11

Yep, maar dat komt omdat ik oude hockeymaatjes tegen kwam. En die boden mij dat aan.
Verder ontbraken de bitterballetjes wel.

@middenvelder | 21/11

Heb jij wel bier van doorn gekregen dan.... De rest van de duifjes helaas niet!
Hoop dat t brilletje mee maar Spanje mag met Sinterklaas!

Middenvelder | 21/11

Doorn-Westerduiven 3-0
1-0 met rust, alles nog redelijk ok. Westerduiven heeft geen enkele strafcorner gehad. Wat er uiteindelijk toch wel 5 hadden mogen zijn. Verder was de bekende scheidsrechter met brilletje (zie onderstaande mailings) duidelijk zijn zondagmiddag aan het vullen met: Het is mijn zondagmiddag en jullie doen precies wat ik zeg. Als je met mij in discussie wil gaan, dan doen we dat na de wedstrijd, en ik zeg je direct: ik heb altijd gelijk!
De éne onnodige kaart na de andere, absoluut onnodig. (deze waren toevallig alleen voor Doorn).
Tweede helft presteerd deze man, dat het de sinterklaastijd al begonnen is. Werkelijk, Westerduiven krijgt 19 corners op rij tegen. Moet erbij vertellen dat Doorn hieruit één mooie corner maakt. Stonden wij ook voor te applaudiseren.
Maar publiek heeft al langer genoeg van deze persoon. Presteerd dit nl ook bij de jeugd en tevens ook bij de veteranen.
Dus aan Doorn: uiteraard proficiat en het biertje smaakte ook nog, maar laat deze sinterklaas met brilletje gewoon niet meer fluiten.
Het is voor jullie niet leuk als een scheidsrechter van 85 meter ballen wegfluit voor de ogen van de goed fluitende medescheidsrechter, en je benadeeld gewoon een hele klasse.
Je kunt zo nooit van Doorn uit winnen.
Een uitslag als 1-1 of 2-1 was reëler geweest en ook eerlijker. Maar klagen op leiding doen we niet, want zonder deze mannen kun en mag je niet spelen. Bij deze.

Verder succes in de comp. en prettige sinterklaas (welke vandaag reeds in Doorn begonnen is) en goede kerstdagen.
Tot in April, bij de afsluiting van de competitie.
Wij zien er in ieder geval naar uit!!!

snapjijhetnog? | 21/11

Heb er schoon genoeg van, wat een pedant fukking irritant scheids bij doorn vanmiddag. Die kleine zwarte floot prima maar die knuppel met dat brilletje moet zich schamen! Triest wanneer het publiek zich komt verontschuldigen dat het altijd zo bij hem gaat. Doorn doe daar wat aan;, het is jullie vereniging onwaardig. Wedstrijd zelf was leuk en goed

@haan | 21/11

@haan vraag ff of je broer(tje) voortaan geoon de veteranen fluit!

Tsja | 21/11

Doorn - westerduiven 3-0

Als het aan de briljante scheidsrechter met brilletje had gelegen (die btw ook wedstrijden van de c kapot kan fluiten. Dit alles volgens het doorn publiek verteld.) dan hadden jullie zeker meer mogen scoren! Tjonge jonge jonge, wat een ongelooflijke fluitketel die scheids met brilletje.... Andere scheids was gewoon goed!
Denk dat 1-0 of 1-1 een meer terechte uitslag zouzijn geweest!
Even een vraagje aan de mede forum gebruikers:
Als een speler van doorn een bal boven de knie van een westerduivenspeler pushed, is het dan voordeel voor doorn of een vrije slag voor westerduiven?

Haan | 21/11

Doorn-Westerduiven 3-0 had meer mogen/moeten zijn.. Verder spannende pot.

Haan | 21/11

Doorn-Westerduiven 3-0 had meer mogen/moeten zijn.. Verder spannende pot.