uitslagen 27-3

Geplaats door: halve tamme ( )

  • 4E
  • 27/03
  • 1636

Lang leven de hout hakkers uit Bemmel 0-5 winst voor Zeewolde!
Reageren

Pfff | 01/04

tja, de scout heeft nou eenmaal 2 hobby's dat zijn 1: in bosjes zitten hockey kijken.
en 2: nutteloos op een forum spammen en hopen dat die zn gelijk krijgt.

misschien kunnen alle "nep" scouts wel een cursus nemen bij "De Scout" ben benieuwd wat zn eisen zijn...

vies oud mannetje :P

tiz | 31/03

de scout zit in de bosjes 4E wachter begeeft zich er buiten

... | 31/03

De Scout & 4E Watcher zijn gewoon 2 vieze ventjes die zich verscholen hoUden achter de bosjes (trekkend aan hun piemeltje )

Ed Csout | 31/03

* Hoevelaken

Ed Csout | 31/03

* Reeks van houvelaken *

Bemmel - Hoevelaken 9-0
Hoevelaken - Westerduiven 3 - 1
Epe - Hoevelaken 4 - 5

Tja met deze overtuigende cijfers komen jullie er wel .........

Ach Kampen moet wel lukken toch?

TOPPER | 31/03

Wat een gezeik, jullie lijken wel een stel vrouwen. Gewoon lekker hockeyen en bier drinken. Hoevelaken is btw wel lekker op dreef, wordt spannend wat de top 4 wordt aan het eind van het seizoen als ze deze reeks door weten te zetten!

De Scout | 31/03

@De Scout 3.0: gaan we hierna De Scout 4.0 krijgen? Heren, jullie kunnen echt niet in mijn schaduw staan! Er is er maar 1 die zich De Scout mag noemen! De Scout is onafhankelijk, onpartijdig, heeft geen binding met één van de clubs in de klasse! Dat kan van jullie niet gezegd worden.
Stop jullie energie in je spel en probeer eindelijk eens uit deze klasse te komen!

Heren: zondag zijn jullie weer aan de beurt beoordeeld en bekeken te worden te worden,
Doe je Best en kijk om je heen, ik ben overal! Dit keer speciale aandacht bij Doorn, Hoevelaken uiteraard, Baarn en de StUdenten. Ik ben benieuwd of ik met koffie wordt ontvangen...!

De Scout 3.0 | 30/03

In mijn boekje staat van ieder team slechts 1 of 2 spelers geselecteerd. Dit zegt al genoeg over deze klasse.

De Scout | 30/03

@ De Scout 2.0: ik waardeer je aanbidding voor me maar om je nu dezelfde naam toe te eigenen met toevoeging 2.0.... Straks denkt iedereen nog dat je iets te maken hebt met me!
Je stukje is verder echt oké en klopt, maar meet je svp een andere naam aan!
4EWatcher is inderdaad geen kenner, ik denk dat we hem beiden wel goed door hebben.

De Scout 2.0 | 30/03

Het probleem van Hoevelaken is de blessure van de goede multifunctionele middenvelder. Dit zou de formatie van de "knooppuntploeg" wel eens parten kunnen gaan spelen! Tevens gaan er geruchten over het vertek van enkele topspelers uit deze competitie, dit zou erg jammer zijn! Doorn en Baarn vind ik maar matige teams, Zeewolde daarentegen heeft de toekomst. 4EWatcher is trouwens niet bepaald een kenner te noemen!!!

Zeewolde | 30/03

4EWatcher speelt gewoon in de polder

@ Brilsmurf | 30/03

Zon contract zou ik willen als ik spits was in de 4de klassen 16-0 levert aardig wat bier op.

Brilsmurf | 30/03

Veel geld in de 4de klasse?
Wat moet ik me hier bij voorstellen?
5 euro per website en 1 bier per doelpunt?
Advies krijgen een een excellente scout?

De Scout | 30/03

De 4EWatcher speelt niet bij Baarn!! Hij staat op het lijstje om gehaald te worden (uiteraard voor veel geld). Anders kan Baarn niet overleven volgend seizoen in de 3e.
Daarnaast komen er nog meer naar Baarn. Bij Baarn beginnen sommige spelers al onrustig te worden: stel je voor dat je in Baarn 2 zou moeten ballen.

@ De Scout | 30/03

Niet zo gek als de 4EWachter bij Baarn speelt, dat hij daar ook op het lijstje staat.

De Scout | 30/03


@4EWatcher: Ik maak het niet openbaar, dat mag je zelf doen. Dat is niet mijn taak.
Waarom je voor de winterstop iets had tegen het mooie Hoevelaken? Misschien omdat je iemand uit dat team HEEL goed kent? Je praat veel dus weten anderen ook veel van je..
Met hockey ben ik continu bezig, maar jullie stellen me vragen, ik ben zo vrij om eerlijk naar waarheid te antwoorden.

4EWatcher | 30/03

Scout,waarom zou ik als onafhankelijke ziener Hoevelaken willen sarren? Maar openbaar mijn identiteit maar als je echt zo goed weet wie ik ben, en hoe je er in godsnaam bij komt? Ik stel voor dat je je bezig gaat hoUden met hockey!

De Scout | 30/03

@ tiz: dat bedoel ik nou, zo simpel, zo doorzichtig, jammer! Ik zie je zondag!

tiz | 30/03

Scout wie ben ik dan ? als je het allemaal weet !!

De Scout | 30/03

Bij wie hij speelt? Dat mag hij zelf openbaren als hij dat wilt. Het is niet aan mij om iemands identiteit hier prijs te geven. Belangrijk is dat ik het weet: De Scout ziet jullie allemaal! Schrijft feiten en analyseert.
Overigens zou het niet slim zijn van de 4EWatcher om zichzelf kenbaar te maken: hij zou weleens één van de spelers kunnen zijn die op het lijstje voorkomt bij Baarn.

Door dit soort vragen te stellen proberen jullie me te ontmaskeren: zinloos!
Jullie zijn niet slim genoeg om dat te doen (terwijl het zo makkkelijk is!) Beter lezen, en kijken!

@ De Scout | 30/03

Bij wie speelt de 4Ewatcher dan?

De Scout | 30/03

@dE sCoUt: verzin svp een andere naam voor dit forum! (ook al gebruik je andere hoofdletters) Ik wil niet aangekeken worden op jouw taalgebruik! Die laatste reactie op 4EWatcher was dus niet van mij!

@ 4EWatcher: Dus Hoevelaken een beetje lopen sarren in een forum noem je scouten?
Badinerend of niet, ik weet, zie en hoor bijna alles! En....je schrijft geen waarheid: je bent nog steeds een actieve speler bij één van de clubs in de 4e klasse. Dat ongeluksnummer op je shirt en linksachter ondertussen....rara wie zou dat zijn. Ik heb je dit seizoen verschillende keren zien spelen zelf, soms als laatste man, dan weer middenveld en nu linksachter. Je coach kan wel een rapportje van me gebruiken om je op je Beste positie neer te zetten, hij ziet het kennelijk niet.


dE sCoUt | 30/03

@ 4EWatcher

Dus m.a.w. je bent gewoon een vieze voyeur, die langs hockeyveldjes zijn piemeltje zit af te trekken op jonge kindertjes.

Over kwaliteitsinjectie gesproken: Wie zaait, kan oogsten. Hopelijk vat je dit niet te letterlijk op!

Betreffende je scoutingsrapportjes:
in de lengte oprollen...en vervolgens achter in je hol steken !

succes !

4EWatcher | 30/03

De Scout: praat niet zulke onzin. Jij weten wie ik ben? Haha scoutje scoutje ik was al actief aan het scouten toen jij nog niet bedacht had dat je tof kon doen op een forum. Kijk maar eens de posts van begin van het seizoen er op na: ook toen was 4EWatcher al actief. Lezen moeilijk? Ik was bij Epe-Hoevelaken dit weekend en ik ben al helemaal geen actief speler meer. Kijk je bronnen eens na alstublieft? En houd dat badinerende toontje voor je!

De Scout | 29/03

Ik wens V. Maresilva heel veel succes met het achterhalen van mijn bronnen en met het achterhalen van identiteit! Ik ben benieuwd wie daar achterkomt! Daarom schrijf ik altijd: lees goed!! De Scout ziet jullie allemaal!

Doorn begint te reageren, duidelijke ontkenningsfase daar, dat wordt niets meer deze competitie. Er reageert ook een Doorn Veteraan: bevestiging dat mijn verhaal klopt!
Doorn probeert te trainen op woensdag, is vaak lastig met een opkomst van 4 man. De trainer (Frans) is niet echt blij daarmee.
Meer nieuws uit Doorn: men heeft ook de kritiek op de lelijke kleur van het clubtenue opgepakt en bekijken de mogelijkheid voor een andere combinatie. Lila/vaal geel schijnt een gewilde optie te zijn en zou al komende seizoen moeten worden ingevoerd!

Zeewolde: Niet zo zielig doen, een keer een leuke website spelen maakt nog geen zomer! Winnen van Epe doet iedereen. Tegen Bemmel was aardig maar redelijk laf en toch ook lucky daarbij. Ik beledig jullie niet, er zitten zelfs soms complimenten bij maar het is allemaal nog zeer bescheiden.
Geeft niet, jonge ploeg, komt wel. Jullie mogen wat meer zeggen als de piemeltjes groter zijn geworden.

Binnenkort heb ik een gesprek met het Bestuur van Baarn. Daar gaan we de selectie doorlichten en zal ik met mijn voorstellen komen. (Die zullen ingrijpend zijn als de wens is om komende seizoen te overleven in de 3e).

Beste tiz: het klopt dat ik niet iedere voorspelling goed heb, daar van balen? Ja, klopt, als scout heb ik graag alles 100% goed. Nu zit ik op 98%, er valt nog wat te doen!

Beste 4e Watcher: pas op, ik weet wie je bent. Speel jij niet met een veel besproken rugnummer hier in dit forum? Juist!
Ik wist dat ik als de Scout concurrentie heb maar ook bij jou mag er een kwalitietsinjectie plaatsvinden. Pas begonnen zeker, oke, ik geloof in ontwikkeling, hou vol!
Linksachter doe je het Best aardig maar je hebt concurrentie!

4EWatcher | 28/03

Ook ik heb uit verschillende bronnen in het Doornse vernomen dat er spelers verwijderd zijn uit het eerste. Het zou onder meer gaan om "Stevie", die hier al vaker besproken is. Al langer maakte men in Doorn zich zorgen om het totaal ontbreken van relativeringsvermogen en sportiviteit bij deze Mark van Bommelwannabe, wat men in Doorn ook niet echt bij zijn abominabele kwaliteiten vindt passen.

Ik ben zelf wezen scouten in Epe, om sleeping giant Hoevelaken aan het werk te zien. Ietwat gelukkige overwinning, maar ze speelde dan ook zonder hun absolute vedette, wiens naam klein maar daden groot zijn. Rieko nam zijn team bij de hand en het werd een waar hockeygevecht. Epe heeft aan één goede spits echt te weinig.

Zeewolde niet gezien, maar ongelovelijke overwinning daar in Bemmel. Sensatie heerst! Ze schijnen een serieuze kwaliteitsinjectie te hebben gekregen. De aanvoerder en de nr.10 staan ook op het lijstje van de eersteklasser waar ik werk. nr.10 is een braziliaans-nonchalant spelertje, wel een motorisch raspaardje en de Beste spits in de competie. De aanvoerder is een noeste werker met unieke leiderschapskwaliteiten.

Baarn inderdaad verdiende kampioen. De aanvoerder Vincent kan zes treden hoger aan, en ook zijn broer is een bijzonder goede speler.

Avanti heb ik nog geen eens een speler kunnen zien die bij de benjamins van Epe zou uitblinken.

Westerduiven thuisfluit zich ook naar een prima aantal punten. Respect. De huisarts met magistrale lange klap is daar overigens wel een goede speler!

Als mensen nog scoutingsrapporten willen van de verschillende spelers, ik hoor het wel. Ik mag ook freelance werk verrichten van mijn eersteklasser.

tiz | 28/03

De scout baalt gewoon dat hij de uitslag van Bemmel - zeewolde niet goed voorspelt heeft !!!

Doorn Veteraan | 28/03

@2
zal je het wel niet verdiend hebben en limonade drinken wij niet; sorry

2 | 28/03

@ veteraan Doorn

3e helft op kosten van de tegenstander ja, maar zelf ook maar iets terug doen ho maar...

#10 | 28/03

zeewolde op hun piemeltjes getrapt?

Numba 1. | 28/03

Beste Scout,
Super dat je zo positief praat over Zeewolde. Als scout hoor je geen teams af te kraken.

Veteraan Doorn | 28/03

Hier dan een berichtje vanuit Doorn. Ook over Doorn kan deScout geen waarheid vertellen, 2 spelers eruit gezet, veteranen die mee gaan doen???? waar heeft hij het over. Doorn traint af en toe op woensdag en probeert op zondag het iedereen zo moeilijk mogelijk te maken om uiteindelijk lekker de 3e helft in te gaan. Mzzl belangrijk

Apeliotes 15 | 28/03

Apeliotes kijkt ook weer uit naar Zeewolde!
Altijd leuk om bij jullie te spelen. Meestal veel spanning in de eerste en tweede helft en altijd een geslaagde en lange derde helft.

Zeewolde #7 | 28/03

Lieve Scout,
Lees je stukjes met plezier, maar voel me nu toch genoodzaakt even iets recht te zetten :) Eerste doelpunt Zeewolde was loepzuiver, daar ik het zelf maakte en er aardig zicht op had. Volgens mij was er ook geen sprake van protest vanaf de Bemmelkant.
Verder speelde onze keeper inderdaad een cruciale rol in de eerste helft met enkele goede reflexen waar die nodig waren. De rest van de pogingen kon gelukkig 'naast- en of overgekeken' worden.
Kijk uit naar de volgende website tegen appi. Denk dat het sowieso een leuke website wordt, zoals eigenlijk altijd, maar dat ze toch nog wel wat maatjes te groot zijn voor ons. Tot zondag.

T Kok | 28/03

Fijn dat de scout een beetje leven in de brouwerij brengt. Werd eens tijd.

V. Maresilva | 28/03

Mag ik dan nu constateren dat "niet echt goed" en "niet slecht" spelen volgens De Scout op hetzelfde neerkomt?!?
Die nr. 2 van Bemmel leek me een opgewonden standje. Veel agressie, weinig efficiëntie in zijn spel. Ik heb geen speler gemist bij Bemmel, is nieuw voor mij.
Zoveel publiek stond er niet langs de lijn bij de website. Vraag die bij mij opkomt: Was het de man met de zeeblauwe zonnebril?
Natuurlijk is het niet verstandig bronnen prijs te geven. Toch blijft het het proberen waard en heb ik dikwijls bronnen weten te achterhalen van iets te ijdele analytici.

FCBaarn | 28/03

Beste Scout,

Ik ontvang graag een overzicht van spelers welke volgend jaar Baarn willen komen versterken...

@De Scout | 28/03

En wat voorspel je voor aankomend weekend?

De Scout | 28/03

De Scout heeft zijn bronnen maar geeft die natuurlijk nooit prijs! Ik heb begrepen uit het scoutingsrapport dat bij de eerste goal er een voetje aan zat bij het controlleren van de bal.
Verder was Bemmel direct al gefrustreerd getuige de gele kaart van nr. 2 (die alles alleen maar met zijn backhand wil doen).
De klap die Baarn heeft toegbracht dreunde nog na. Zeewolde speelde niet slecht, al een paar weken niet maar Bemmel had natuurlijk gewoon moeten winnen!
Kijk: dat is nou waarheidsvinding! Goed annalyseren en vastleggen. En mistte Bemmel niet een belangrijke speler?

V. Maresilva | 28/03

Beste Scout, hoe kan gesteld worden (juist door iemand die zo prat gaat op waarheidsbevinding) dat "Zeewolde met wat geluk op voorsprong en zonder echt goed te spelen naar winst" ging, als dit niet als persoonlijke getuige is waargenomen of door verschillende bronnen is bevestigd? Mogen wij de bron weten waar dit op gebaseerd is? Of berust deze stelling louter op speculaties en weerspiegelt zij een eerder ingenomen mening?
Ik was persoonlijk aanwezig bij Bemmel – Zeewolde en wil hier bevestigen dat, zeker in de tweede helft, Bemmel inderdaad bar slecht was. Niet dat Zeewolde het zonder hulp van vrouwe Fortuna niet had kunnen redden. Goed uitgespeelde aanvallen leidden tot doelpunten en in de tweede helft, op 2 strafcorners na, is niets meer weggegeven. Bemmel ging uit frustratie over op lange klappen. Erg snel na rust al. Waar ik een offensief had verwacht en veel pres direct na rust, zoals ik ook in de heenwebsite heb waargenomen. Hierdoor werd toen een 2-2 ruststand spoedig tot een 2-6 voorsprong uitgebouwd om vervolgens genoeg reserve te hebben opgebouwd om Zeewolde’s slotoffensief te kunnen weerstaan met een eindstand van 4-6 (met notie van twee schoten op de Bemmelse paal in de laatste 5 minuten).
In de tweede helft van gistermiddag een heel ander beeld: Een rustig en uiterst gedisciplineerd Zeewolde tegen een Bemmel dat geen lans meer kon breken. Ik zie na de winterstop een ander Zeewolde. Ik ben benieuwd hoe Zeewolde zich op dit moment verhoudt tot een ploeg als Apeliotes.

MHCH7 | 28/03

Kennen jullie dat verhaal van een team dat in de rust met 4-0 VOOR stond...........?? Ik wel, die verloren uiteindelijk met 4-5!

#10 | 28/03

ik kan er wel om lachen

De Scout | 28/03

Doe ik graag: 4e klasse teams voorzien van advies/commentaar. En als je goed leest is het juist genuanceerd!
Vriendelijk ben ik voor teams die goed bezig zijn (Baarn, Hoevelaken uiteraard, Apeliotes). Beledigend nooit geweest, kritisch wel, en via mij kom je nog eens wat te horen. Maakt het levendig in de 4e klasse.
Een andere hobby? Nee...dit is het leukste.

Spreek jullie weer bij de voorspellingen! Succes met jullie enorme trainingsbereidheid deze week!

Hobbyist | 28/03

Een scout die 4e klasse ploegen van advies/ commentaar voorziet.

Iets genuanceerder mag het wel. Echt onafhankelijk met hier en daar een belediging is niet echt proffesioneel/ gewenst.

Ik hoop dat je in de toekomst een iets nuttigere hobby vind. Of: wees eens iets vriendelijker.

De Scout | 28/03

Deskundig, attent en een enorm talent voor analyseren! Bedankt voor het compliment #10. Zo'n persoon moet je wel serieus nemen!
Jammer is dat vele spelers zichzelf minder serieus nemen! Meer zelfkrietiek zou jullie wel staan! Daarnaast: beter observeren, beter kijken, lezen en conclusies trekken.

De Scout heeft helaas Bemmel niet zien verliezen, het lukte net niet daar nog wat van mee te krijgen. Apeliotes - Baarn was de place to be. Zeewolde speelt geen rol in de vierde klasse en voor Bemmel dreigt hetzelfde. Pas op voor een leegloop daar!
Voor beide teams geldt: af en toe een leuke website spelen en een biertje drinken na afloop, daarmee is alles gezegd!

#10 | 28/03

nee maar de scout moet je serieus nemen, is een echte deskundige....

alwetende | 28/03

Heey meneer de scout, ik weet niet welke website jij gezien heb, maar zeewolde speelde zijn Beste wedtrijd dit seizoen.
Bemmel was idd niet op zijn Best, maar zeewolde heeft fantastisch spel laten zien

De Scout | 28/03

De keeper van Zeewolde is wel aardig voor zijn 16 jaar, maar als je op 2 meter afstand vrij voor hem nog niet weet te scoren...
Zeewolde comeback? Als "laffe" counterploeg dan toch zeker! Niet indrukwekkend. Als zelfs de "beruchte" nr. 13 van Zeewolde al linksachter moet gaan spelen...(uit de krant vernomen). De stUdenten lopen er over heen volgende week, zij wel!
Sympathieke smiley geplaatst @De scout! Behoorlijk in je Bemmelse kuif gepikt!
De Scout is oprecht in zijn waarnemingen en schrijft niets anders dan de waarheid!

koning | 28/03

Baarn een topploeg? Gozer, het is de allerlaagste klasse! Te goed voor de vierde miss, maar te zwak voor de derde. Verwacht niet dat er bij zo'n provinciaal clubje ineens 8 goede spelers komen binnenwandelen... Sowieso, als je maar met 1 doelpunt verschil wint van appi, heb ik wel mijn twijfels.

@De scout | 28/03

Als je nou eens de website had gezien van zeewolde-Bemmel en de acties van de 16 jaar oude keeper zag dan kun je het zeker wel een muur noemen... Zeewolde krijgt zekerweten een comeback.

De Scout | 28/03

Wil degene die zich uitgeeft als @De scout zich een andere naam aanmeten? Als Scout behoor je de waarheid te schrijven en geen onzin, je behoort ook onafhankelijk te zijn!
Zeewolde heeft het hele seizoen nog geen muur gehad! Bemmel is bijna de enige die niet weet te scoren tegen ze. Dit is te wijten aan eigen falen van Bemmel.
Baarn een topploeg? De terrechte kampioen in ieder geval alleen zien we ze waarschijnlijk over 2 jaar weer terug in de vierde klasse. Ze hebben me nog niet om advies gevraagd om goede spelers aan te trekken, terwijl ik toch als scout heel veel zie!
Er is nog wel wat versterking nodig heren!
De stUdenten zijn nu gefrustreerd maar spelen toch een mooie competitie, wie had dat gedacht?

Van Doorn nog geen reacties, zoUden die zich inderdaad hebben opgeheven? Ik hoorde over een trainingskamp in de bOssen rondom Epe...er moet daar gewonnen worden!

@De scout | 27/03

Bemmel was zeker niet slecht. Ze hebben genoeg kansen op doel gehad alleen stond de muur van zeewolde weer eens in de weg!

Apeliotes 15 | 27/03

Apeliotes-Baarn fantastische website. Wat is Baarn een topploeg. Eerste helft nog te bolwerken, in tweede helft maakt nummer 11 zijn rentree en dat is duidelijk te merken. Baarn heeft een topploeg, zeer zeer goed. Apeliotes komt met kunst en vliegwerk nog in de buurt van een gelijkspel, maar Baarn slaat in laatste minuut toe....

Baarn terecht kampioen, tweede plek hopelijk voor apeliotes....

Het mag weer spannend!

Nelis | 27/03

Hoevelaken heeft vandaag verdiend gewonnen. Al zij het wel weer na een lastige pot hockey.
Eerste helft had Epe 4 (kansen) en er liggen er 4 in. Volledige desillusie bij Hoevelaken. Gelukkig hebben we in de 2e helft even laten zien dat we een goed potje blufhockey kunnen spelen, en winnen we gewoon met 4-5. 3 punten in de pocket en volgende week wacht kampen thuis. Kijken of we dan wel 70 min lang geconcentreerd kunnen spelen.....

De Scout | 27/03

Daar is ie weer! Werd daar de vraag gesteld uit welke gelederen ik kom? (zie voorspellingen).
Nog één keer: De Scout ziet jullie allemaal!! en is onafhankelijk, dat kijkt en beoordeeld het lekkerst! Komt dus niet uit bekende gelederen!

Baarn wint moeizaam uit van de StUdenten, daar waar een gelijkspel verdiend was! Goed gefloten op zich maar was dat geen strafbal scheids?

Ik zei het toch: Epe uit altijd lastig. (4-5) Hoevelaken kwam goed weg, pas op jongens, kan jullie het kampioenschap kosten.

De Duifjes ontwaken en winnen simpel maar volgende week wacht Baarn! Dat wordt een harde tik! Ik voorspel duivenpaté.

Bemmel speelde heeeel slecht, Zeewolde met wat geluk op voorsprong en zonder echt goed te spelen naar winst. Zeewolde vormt zeker nog geen bedreiging. Bemmel gewoon volledig het spoor bijster.

Bij Doorn zijn er 2 spelers uit de selectie gezet na het interne beraad. Wordt aangevuld met spelers uit de veteranen omdat het bij de jeugd ook niet wil vlotten.
Dit alles uit interne bron vernomen, koppies gaan dezelfde kant op en doelstelling van derde blijft staan! Niet promoveren, want dan moet je harder trainen. Volgende week Epe uit, ik heb gewaarschuwd!

In de loop van de week weer mijn voorspellingen!

Baarn | 27/03

apliotes 2- 3 baarn

Dr nieuwsgierig | 27/03

Wat zijn de andere uitslagen? Ben erg benieuwd naar de uitslag van Baarn.

Numba 1. | 27/03

Zeewolde heeft de spirit weer te pakken!
0-5!!!