Uitslagen 03-04

Geplaats door: KeepHCZ ( )

  • 4E
  • 03/04
  • 1868

Polderboys-Studs
2-2
Reageren

duivenmelker | 08/04

Er rijdt helemaal geen bus in Duiven............

@ @duifje | 07/04

de tank is die laatste man die je moet omspelen door de bal heel hard er langs te slaan, de bus te pakken er omheen rijden, uit de bus en dan de bal meenemen om dan nog eens de keeper proberen te verschalken

@Duifje | 06/04

Haha en wie moet ''De Tank" Voorstellen?? Er zijn genoeg mensen die zo hard kunnen slaan... Probeer je je eigen teamgenoten een beetje in de spotlights te zetten ofzo?

Avanti93 | 06/04

Avanti overweegt deelname aan de Duitse liga, meer Bratwurst und Bier! (und Sauerkraut naturlich).

Duifje | 06/04

Wij van Westerduiven gaan echt wel voor een hogere plek hoor volgend jaar, zeker als "de Tank" doorgaat. Maar dat weet jij beter nog dan ik, scout!

De Scout | 06/04

De clubs die ik niet genoemd heb spelen of in de asgrijze middenmoot of in de donkere kelder van de 4e klasse.
Dit zal hun Bestuur doen besluiten komende seizoen een beroep op mij te doen en middels mijn vakkundige scouting zich te versterken voor het seizoen daarop!
Hoevelaken, met de overgelopen spelers van Baarn dus, volgen het voorbeeld van hun Dames 1: ze gaan met maillots aan spelen, zullen daarvoor Bestraft worden door de bond en punten in mindering krijgen. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen!

nr13 | 06/04

en wij dan ????

De Scout | 06/04

Voor De Scout eigenlijk een simpele vraag.
Dit seizoen zal Baarn promoveren en de StUdenten strijdend ten onder gaan in de promotie/degradatie websiteen, helaas we gunnen het ze wel!

Volgend seizoen: Uiteraard Hoevelaken! Veel ontevreden spelers van Baarn melden zich aan als lid van Hoevelaken, liever dat dan Baarn2. (eerder schreef ik al dat de hele selectie van het huidige Hoevelaken aan Baarn verkocht zal worden).
Verder schat ik Apeliotes weer hoog in omdat het dus dit seizoen net niet lukt, en tenslotte zoUden de Polderboys wel eens kunnen gaan verrassen, daar staat wat te gebeuren.
Bemmel kakt in (grote leegloop), Doorn Bestaat niet meer en Westerduiven komt nooit verder dan de middenmoot. Het is afwachten wat er uit de 3e degradeert!
Zie jullie!

de twaalfde man | 06/04

even een vraag aan de scout; wie van de huidige teams schat jij in dat ze volgend jaar om de promotie strijden? (rekening gehoUden met mogelijke kwaliteitsinjecties aan het begin van volgend seizoen)

een grote vraag voor iemand die informatie heeft over de huidige clubs met speleraanbod.

Messi | 06/04

volgens mij komt De Scout uit Epe, hij haalt veel info uit de krant (Stentor).
van mij mag ie doorgaan, wel lachen al die reacties op hem, soms zo serieus.
we beginnen gewoon een enquete hierover!

De Scout | 06/04

@nr13: Daar zijn geen sites van clubs voor nodig, ik put uit de spelerslijsten zoals die aan de bond worden opgegeven door de clubs. Het is erg handig als je bij de bond wat contacten hebt! Inmiddels heb ik al van jaren dOssiers bijgehoUden, ben goed geïnformeerd. Het is hard werken als Scout!
Maar ook zo dankbaar...

nr13 | 06/04

beetje kansloo dat je de sites van andere clubs langsgaat om namen op te zoekn

De Scout | 06/04

@Pfff: Scouten is mijn werk, in mijn schaarse vrije tijd heb ik hobby's, al kom ik er weinig aan toe!
Ik werk voor opdrachtgevers, zoals het Bestuur van Baarn bijvoorbeeld, maar dta kan ook zo maar een andere club zijn. Het maakt mij niet uit bij wie ik spelers aanbreng. Verder ben ik geen lid van een club en kan ik me dus onafhankelijk noemen!
Overigens....er is nog geen club in jouw talent geïnterresseerd.
Baarn overweegt trouwens alle spelers van Hoevelaken te kopen, dat is leuk voor die jongens: spelen ze toch nog een keer 3e klasse.

Aan het einde van het seizoen zal ik mij middels een foto bekend maken.....

Iemand Richard K nog gesproken onlangs?

Ik zie jullie! Snel.

pfff | 05/04

scout, doe niet zo sneu en zoek een hobby ga een lekker bij een andere klasse in de bosjes zitten spelen en laat ons lekker met rust.

als er spelers goed zijn in deze klasse wordt dat wel opgepikt door mensen die er een goed oog voor hebben en die er ook trots op zijn om het te mogen zeggen.

Verder onafhankelijk?? volgens mij zag ik een paar post terug dat jij aan het einde van het seizoen wilde cashen bij de directie van baarn? lekker onafhankelijk.

maarja kun je ook niets aan doen hoor. het is maar net wat je interpretatie is van onafhankelijk natuurlijk.

nogmaals wat al vaker is gezegd in dit forum: ZOEK EEN HOBBY! laat dat gebrabbel achterwegen.

De Scout | 05/04

@4EWatcher: Bingo!

Let op heren, nou gaat ie onder een andere naam verder...we zijn benieuwd!

4EWatcher | 05/04

Scout ga je nou echt tof lopen doen omdat andere mensen niet de hele dag de tijd hebben om op 4e klasse onzin te reageren? Natuurlijk ben ik geen scout, zo ook jij niet. En ja ik ben inderdaad de NR.13 van Zeewolde, speel ook nog linksback. Ben wel beetje klaar met jouw geblaas, wat het hele grapje om beetje de onafhankelijke ziener uit te hangen heb je toch een beetje van mij gejat. Beetje kloten is lachen maar draaf je niet een beetje door?

Ik hoop dat je je erg fijn voelt bij je anonimiteit, en omdat je niet dapper genoeg was om mijn identiteit te onthullen doe ik het zelf maar even. Hoevelaken, en mijn maatje beetje plagen vind ik wel leuk, maar denk je nou echt dat ik graag de Beste 4eklasse scout was. Zeg gewoon even wie je bent als ik je gesproken heb, want dit is allemaal een beetje laf he apaat! Mijn advies: zoek een vriendin, ga lekker vissen (anders is curling ook leuk) en zing een paar toontjes lager op dit forum, althans tot je je identiteit onthuld hebt.

T. Kok | 04/04

@ Naam van de Scout: waarom deze onthulling? Vind je dat leuk? Hoe kom je erbij? Wie zijn je bronnen? Wie is Richard K.? Een crimineel soms?

Laat De Scout maar doorgaan met analyseren. Brengt wat leven in de brouwerij!

Ga door mijnheer De Scout.

@iedereen | 04/04

Jullie weten toch dat alle scouts uit Zeewolde komen??

De Scout | 04/04

Verdorie, nu hebben jullie me. Spreek me aan, Richard K, rijdend in een Seat, en ik zal bekennen.
Dit wordt een mooi verhaal.....tot vrijdag, ik zie jullie dan!
Maar....als ik niet Richard K blijk te zijn, meldt dat dan ook even op dit forum! Jullie hebben geen idee!

Naam vd SCOUT | 04/04

Heren,

Ik weet wie de scout is! Het is een oud trainer van Hoevelaken... naam? Richard K.

De Scout | 04/04

De Scout is onovertroffen! Nooit beweerd dat alle voorspellingen goed moeten zijn. De Scout kijkt en analyseert liever. Dat Hij veel goed heeft ligt aan zijn wijsheid. Wie neemt zo'n nummer 14 in deze tijd nou nog serieus. Aardige poging Johan, maar zo kansloos.
Wie legt De Scout het zwijgen op? 4EWatcher? Geen creativiteit meer?

Johan Cruijff | 04/04

De scout zit er weer naast. Het gaat niet zo goed meer met de scout. Hij mist veel goede informatie. Wel jammer. Ik zou je bronnen maar niet meer om reactie vragen en beter bronnen zoeken.

Keep HCZ | 04/04

....
De Scout zag een invaller waarvan het leek of hij zijn ski's nog onder had.

De Scout | 04/04

Wie heeft het er over dat er een invaller was?
De Scout weet alles!

Keep HCZ | 04/04

Hadden bedoel ik

Keep HCZ | 04/04

@Scout we hebben zondag geen invaller hoor...

de twaalfde man | 04/04

ik vertel alleen hoe ik het zelf zie, beter extra je Best doen dan beetje lopen zaniken.

en vergeet niet dat ik je voorspellingen of uitspraken graag tot ongelijk bewijs! (tenzij van dermate positieve zin, maar volgensmij brengt de scout dingen liever kritisch dan mensen op te hemelen)

over voorspellingen gesproken, ben benieuwd hoe de volgende speelronde verloopt!

Scheids | 04/04

Scheids uit Doorn. Ik zou niet weten waar dat gat ligt. Of het nu 4e klasse is of Hoofdklasse, het is en blijft sport met het doel om zo goed mogelijk te presteren met de middelen die je hebt. Plezier in het spel staat voorop.

De Scout | 04/04

Het was Tipman die zij dat ik in een Seat rij. daarom: volg de Seatrijder. misschhien staat er vriijdag wel een Seat bij Hoevelaken, spannend, zou Hij er zijn?
Vraag het de man met de ski! je kon van een kilometer ver zien dat hij net op wintersport was geweest
@Bob: cursus Neederlands volgen en iets minder vage middelen roken, dan kunnen de anderen je ook volgen. Het opleidingsniveau in de 4eklasse is al niet hoog!
De twaalfde man is sympathiek, echt, wellicht een beetje angstig dat ik over zijn techniek begin dat je zo aardig doet
De Scout heeft geen vrije tijd, altijd maar werken!

Appi 15 | 04/04

Leuk dat oud Zeewolde heren 1 ook aanwezig was gisteren.

Fijn dat de Scout zich onder het gewone volk durft te mengen. Gezellig dat je er was.
Hoop je weer vrijdag te treffen bij Hoevelaken.

de twaalfde man | 04/04

hoezo is de scout nu een grote lu*? ik vind het mooi dat iemand genoeg vrije tijd heeft om dit forum extra actief te maken.

Daarnaast durf ik te beweren dat iedereen die dit forum bekijkt de scout (on)gelijk wil bewijzen en daarom toch een stapje extra gemotiveerd het veld op stapt!

dus zever maar een eind door scout, zodat we je gauw weer ongelijk kunnen bewijzen!

ps: de skiër van zeewolde moet maar worden ondervraagd over zijn gesprek met de scout..

Bob | 04/04

@De Scout
Pfff Je zegt dat je veel verdient en je rijdt in een Seat, lekker bezig hoor!
En kom op zeg, het is de 4de klasse, hockey doe je voor je plezier, niet omdat niemand die zichzelf god vind kan zeggen dat je heel soms wel wat kan

De Scout | 04/04

@Tipman: volg de Seatrijder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De Scout | 04/04

ah ha: Doorn reageert (Scheids). Hij wil zinnige dingen bespreken op dit Forum: ik zou zeggen "begin eens", iedereen uitgenodigd! Leuk, zinnige dingen bespreken met jullie. Zinnige dingen terwijl je in de 4e klasse speelt en net niet weet te promoveren, waar een mens druk mee kan zijn. Het is dat het mijn werk is..
De Scout is ONAFHANKELIJK, niet aan een club of team gebonden!
@v.Eyck: Slim van je die gedachte over "ontmaskeren" letterlijk nemen. Je dacht natuurlijk: ik moet goed lezen, en luisteren en kijken! Puntje voor de moeite, maar helaas daar zit het hem niet in!

Tipman | 04/04

Tip: De scout rijdt in een Seat

v. Eyck | 04/04


Je bedoelt letterlijk ontmaskeren..... Ontzettende lijnstop die je bent.

Kratje bier voor de eerste die De Scout op zijn masker raakt bij een strafcorner!!!

Scheids | 04/04

Wat een hoop gedoe over De Scout. We weten toch allemaal dat het een grote LU.... is. Hij denkt dat die overal wat van af weet maar weet werkelijk niets van deze hele 4e klasse. Geloof mij, die oekel behoord tot het Zeewolde brigade. Laten we toch eens leuke zinnige dingen gaan schrijven in dit forum en laat De Scout toch gaar koken in zijn eigen vocht.

@ De scout | 04/04

Wij gaan niet de hoevelaakse bOssen in hoor:P

De Scout | 04/04

De Scout is Hij die ziet, analyseert, beoordeeld en verslaat! De Scout was ook in Zeewolde inderdaad, maar ook even in Baarn, Hoevelaken en Epe.
Hij was zelfs even onder de spelers van Zeewolde en Apeliotes maar maakt daar geen deel van uit, beter KIJKEN, LEZEN en LUISTEREN!
Scorebordjournalistiek? De Scout is geen journalist, hij observeert en ziet iedereen heren!! Zo weet ik dat derde goal van Doorn een heeeele mooie was! Staat nergens, maar vraag maar na! ( Nu gaat Doorn schrijven dat dit helemaal niet een bijzondere goal was om het ongelijk van De Scout aan te geven maar dat zou alleen maar doorzichtig van ze zijn).
Er is een grote behoefte aan spelers uit de 4e klasse bij teams die er naar degraderen! Ook bij teams die zich willen versterken: ervaring halen heet dat dan! Ik doe er mijn voordeel bij. Sommige clubs hebben geen jeugd om uit te putten (Apeliotes) die moeten dus wel, of Doorn, daar is de jeugd naar een bedenkelijk niveau gezakt, dan moet je wel, of je gaat door met je veteranen opstellen!
Wie vrijdag heel goed oplet in Hoevelaken zou me kunnen ontmaskeren...

de twaalde man | 04/04

de scout was nog gespreksonderwerp na de website zeewolde - apeliotes, men wist dat hij er die dag bij was geweest, maar "hij zit dus ook niet in jullie team" werd toch vaak gehoord.
en zo bleef de vraag voor beide teams onbeantwoord..

@@descout; misschien kan Hoevelaken nog wel een training gebruiken gezien hun websiteprogramma?

@ scout | 04/04

Nou ik speel liever een website dan een training?!

@ scout | 04/04

Nou ik speel liever een website dan een training?!

@ De Scout | 04/04

Gelukkig spelen wij hockey voor ons plezier. Je moet er toch niet aan denken dat je een scout bent in de 4de klasse. Promoveren zal niet meer lukken. Ik dacht dat als je mensen in de Senioren nog moet scouten dat het dan wel erg laat is.

T. Kok | 04/04

@ de Scout: Bedankt voor het verslag. Goed om te weten dat je in Zeewolde was gisteren. De overige verslagen zijn scorebordjournalistiek. Heb je die wel echt gezien?

De Scout | 04/04

Hoevelaken verwacht een lekkere website, tegen Kampen.. het moet niet gekker worden!
Dames in een maillot inderdaad, het valt je niet eens meer op..
Training een telleurstelling? Ook Hoevelaken zal nooit promoveren ben ik bang.
Na wat zakelijke besprekingen zal ik waarschijnlijk aanwezig zijn vrijdag, benieuwd of de Studs zich ook ingraven tegen het getalenteerde Hoevelaken.
Ik denk dat alle teams weer thuis spelen dan en dat het weer heeeeel gezellig wordt en dat jullie heeeeeel veel gaan drinken daarna.
De 4e klasse...pfff..wees blij dat jullie allemaal nog wat aandacht krijgen op dit forum, stel je voor dat ik er mee zou stoppen? Het is dat het goed betaald wordt mijn werk, maar anders..
Ik mis 4EWatcher..moe nog van gisteren? Teveel onnodig opgekomen via de linkerkant? Of een ski in je nek gehad van je teamgenoot?

@ De Scout | 04/04

Je snapt zelf toch ook wel dat een pilsje het lekkerst smaakt na een lekkere website?
Dames met een maillot? was je wel in Hoevelaken?
Een training is een teleurstelling als je een leuke website verwacht. Volgens mij blijft De Scout scheel kijken ondanks een bezoekje aan Hans.
Komt de scout toevallig vrijdag ook kijken bij de inhaal website?

De Scout | 04/04

De Scout daalt neer van zijn troon en ziet het gepeupel aan!
Avanti - Bemmel: overgeslagen, gaat nergens meer om, en dat laten beide teams ook zien in hun spel.
De route was goed uitgezet: Via Baarn, naar Hoevelaken, Zeewolde en daarna Epe.
In Baarn had De Scout al snel een toastje Duivenpaté te pakken. Wat een slachtpartij! Iedereen die van Baarn verliest is daarna helemaal de weg kwijt, hoe moet dit verder?
Zeuren over het missen van spelers is zò reserveklasse!
Hoevelaken kon worden overgeslagen! Kampen krijgt een behoorlijke straf van de bond weet ik. Jammer dat Hoevelaken niet besloot er een goede training van te maken want jullie zijn er nog niet heren! Hoevelaken verloor overigens wel: het bier drinken. En dat voor jongens uit zo'n Gepeupeldorp! Het zal er nooit echt gezellig worden. "Alle teams spelen thuis" was er aangekondigd. Klopt: Heren 1 en Dames 1.
Heel gezellig! Zag ik daar nog dames met een maillot aan spelen? Tja, het blijft Hoevelaken. Volgende week Doorn uit....
Zeewolde - Apeliotes: mooiste website, in ieder geval een website! De Studs kwamen erg goed weg! Als een bang vogeltje groeven ze zich in en maar wachten op een foutje. Zeewolde had natuurlijk bij rust al met 3-0 voor moeten staan maar ja...dat scoren hè! Wel mentaal sterk teruggekomen van 0-2 achter naar 2-2. Was die eerste bal echt over de lijn? De Scout heeft zijn twijffels. Gelukkig voor ze dat de scheids met het dikke achterwerk niet aan die kant floot, die fluit namelijk altijd VOOR de uitploeg. Vediend was het wel StUdenten: dit was heel erg om te zien! Voor jullie geen derde klasse zo. Zeewolde is niet opeens heel goed. Nr 13 speelde weer linksachter en hield zijn mond dit keer, nu ook nog in dit forum!, de spits liep zich weer 100x vast en De Scout zag een invaller waarvan het leek of hij zijn ski's nog onder had. De keeper was weer werelds voor zijn 16 jaar, op 1 fout na! Al met al: leuke pot, het drinken werd in Zeewolde gewonnen!
Doorn moet zich schamen. Van Epe dient er ruim gewonnen te worden. Het rommelt nog altijd. Steeds meer spelers beginnen zich aan het gedrag van Stevie te ergeren. Kampen heeft inmiddels geïnformeerd hoeveel Stevie moet kosten om daar te gaan spelen komende seizoen. Ik had de uitslag niet goed, oké 97% , maar dat er kaarten gingen vallen was voorspeld!
Heren jullie hebben je lessen nog niet geleerd. Jullie blijven 4e klasse gepeupel: eerst aggeren, reageren en wijzen op en naar anderen. Zelfkritiek is jullie volkomen vreemd. De Scout heeft weer genoeg stof om te verwerken in de rapporten. Het wordt een drukke tijd!

Keep HCZ | 04/04

Inderdaad ben wel benieuwd naar de reactie van de scout ;D

Nieuwe 1 | 04/04

Jongens toch hebben we een leuke zondag gehad of niet(behalve dan bij h'laken zonder website)!gun elkaar ook wat zeker in deze klasse moet je de lol erin hoUden!tot volgende week

V. Maresilva | 04/04

Ik hoef persoonlijk helemaal niet te weten wie de scout is...
Twordt vast ook gezellig zonder hem
Gewoon beetje keuvelen over de uitslagen/voorspellingen en hier en daar wat gezonde rivaliteit lijkt me meer dan genoeg voor dit forum om op te teren. Daar hoeft zo'n person X echt niet bij te helpen.
Hoewel ik moet toegeven dat hij wel wat mensen op dit forum heeft geactiveerd.

Scoutje | 03/04

Kansloze zehmel

The Stig | 03/04

Avanti zo traag als 'dikke stront door een trechter'

Brilsmurf | 03/04

Daarom mag hij mij ook verrassen

T. Kok | 03/04

Kom op mannen. Zie er de lol een beetje van in. We willen toch allemaal weten wie de scout is? Heeft het weinig zin om hem af te gaan zitten zeiken. Lekker makkelijk. Kwam er eindelijk een beetje leven op dit forum, begint iedereen zo.

Ik wil graag weten wat de mening van de scout is over deze zondag. Wat hij heeft gezien.

Avanti- Bemmel 0-9

Iemand | 03/04

De scout heeft geen tijd op dit moment hij is op zoek naar een andere hobby xD

tiz | 03/04

de scout is gewoon een ontzettend zielig triest figuur, die veels te veel vrije tijd heeft en dan nog niet alles 100 % doet zoals hij het graag wilt !! maarja scoutje denk dat je een beetje afgeschreven bent !

Brilsmurf | 03/04

Ik ben benieuwd wat de scout allemaal heeft te zeggen!

Dus de Scout, verras me!

V. Maresilva | 03/04

Als het echt zo is, zoals De Scout beWeert, dat hij onafhankelijk is en dus niet tot een van de ploegen in deze competitie behoort, wil ik hem aanbevelen een leven te gaan zoeken... of hulp.

pfff | 03/04

Ik denk dat De Scout wat slordige bronnen heeft... verkeerde info over websiteen geven verkeerde info over spelers die in een team spelen geven.

denk dat de scout maar hard op zoek moet naar betrouwbare bronnen of anders een andere hobby moet gaan zoeken want die scout kunsten die hij vertoond kunnen we allemaal net zo goed :)

Was wel te verwachten dat Doorn zou winnen, maar alsnog gefeliciteerd heren ;)

Doorn Veteraan | 03/04

Epe-Doorn 2-4
Gezellige website, Doorn scoort te weinig.
Stevie deed gewoon mee bij Doorn (toch betere bron vinden De Scout)
Jammer dat de scheidsen het dood floten en met kaarten aan het strooien waren (3 kaarten voor Epe 1 Doorn), was nl nergens voor nodig. Daarna lekker "Duits" gedronken.

pfff | 03/04

Netjes gedaan polderboys ;)

wat een laffe takken uit kampen... erg jammer weer dit.

oh scoutje scoutje scoutje heb je nou ALWEER je voorspelling fout? daar gaat die "98%" wat je waarschijnlijk sowieso al niet had maarja. vanuit de bosjes is het lastig zeker?

Succes volgende week heren!

T. Kok | 03/04

K*t kampers uit Kampen.
Echt heel triest.

V. Maresilva | 03/04

En niemand die Zeewolde nu nog laffe counterploeg kan noemen. Niet als je de website tegen de studs hebt meegemaakt.

Wat heeft Doorn gedaan? Daar ben ik wel nieuwsgierig naar...

Inderdaad beetje jammer dat Kampen zo laat nog moet afzeggen!

#10 | 03/04

kampen = gay, 1.5 uur voor de website afzeggen

HCZ | 03/04

Jammer Scout van je voorspelling alweer fout!

Toeschouwer | 03/04

Baarn-Duifjes 13-1 (net niet)
Gefeliciteerd Baarn, succes volgend jaar.
Duiven gehavend aan de start, maar Baarn klasse beter.

TOPPER | 03/04

Hoevelaken heeft met bier drinken de website gewonnen, die Kampenaren hebben geen stap op Hoevelakensch grondgebied durven zetten..

Fan HCZ | 03/04

netjes hoor polderboys!