Voorspellingen 8/5

Geplaats door: messi ( )

  • 4E
  • 18/04
  • 1906

ik vraag me af waar de scout zal zijn?


welke wedstrijd?
Reageren

Keep HCZ | 04/05

Niemand serieuze voorspellingen??

bemmelaar | 23/04

Helaas, slechte voorspelling, Bemmel heeft met 6-1 van westerduiven gewonnen, helaas was de scheids met kaarten aan het gooien maarja wat wil je anders als je clubje verliest!

scheids | 23/04

Ik hoop dat de scout op Baarn was vandaag. Wat een wedstrijd, helemaal verziekt door twee scheidsrechters die de spelregels niet kenden. Ongeloofelijk dat deze 2 mannen daae stonden te fluiten. Het had zo mooi kunnen zijn, maar door twe ondeskundige mensen wordt deze wedstrijd helemaal verknalt. Baarn wint weliswaar met 4-1 maar ddor de scheidsen werd deze wedstrijd helemaal kapot gemaakt. Ik weet dat de scheidsen altijd de schuld krijgen maar dit was echt nog geen mini's wedstrijd waardig. Schande dat deze 2 mannen de wedstrijd hebben verknalt.

V. Maresilva | 21/04

HGC - Glenanne 4-0
HC Bloemendaal - UHC 6-5 na verlenging
Oranje Zwart - RC Polo 2-5
KHC Dragons - Rot-Weiss 0-6
East Grinstead - Reading 3-1
Beeston - Dinamo Kazan 4-2
Mannheimer HC - Atletic Terrassa 3-4 na verlenging
Club de Campo - Pembroke Wanderers 5-1

Of gingen we het niet meer over hockey hebben hier?

Vrolijk Pasen

De Scout | 21/04

Uiteraard was ook De Scout aanwezig! De Scout heeft zichzelf ook een spreekverbod opgelegd betreffende WD. Het is jammer dat sommigen van de eigen spelers van WD zich er niet aan hoUden en toch nog reageren in dit Forum.
De fusie gesprekken tussen WD en Avanti dreigen stuk te lopen op deze kwestie. Bij Avanti vinden ze dat ze betere scheidsrechters hebben en willen die met de fusie meenemen, WD houdt poot stijf en blijft achter eigen scheidsen staan.
De besloten training was een genot om naar te kijken. De spelers van WD kwamen helemaal los en lieten zien wat ze in huis hadden. Fuentes deelde af en toe wat uit (vast en zeker een druivesuikertje). De spelers trainde nog door tot diep in de nacht, zo lekker ging het.... De Scout probeerde ondertussen nog de fusiegesprekken te redden onder het genot van een goed glas wijn en fijne sigaar. Als de fusie niet door gaat kost het me een hoop centen, de deur staat nog op een kier!
Ik ZIE jullie zaterdag!

T. Kok | 21/04

Besloten training WD groot succes.
Tientallen fans en scouts voor een gesloten poort, alleen de omstreden arts Eufemiano Fuentes mocht naar binnen. Kwam na ruim anderhalf uur weer naar buiten, maar mocht niets kwijt in verband met opgelegd mediaverbod.

Ben benieuwd wat deze wonderdokter heeft gedaan achter gesloten deuren.
Bemmel, succes ermee!Hans anders | 20/04

Westerduiven speelt niet op een industrieterrein.... Kom maar snel even langs voor een oogcontrole!
Gelukkig kan de rest wel goed hockeyen en hebben ze overal behalve bij Westerduiven goede scheidsrechters! Kom maar even langs voor een oogcontrole!
Btw, lekker belangrijk al dat gezeur....

Appi | 20/04

@ Middenvelder : Schijnheilig menneke met veel fantasie of poep in de ogen (kan ook beide).
@@ Middenvelder : Waarom maak je je zoo druk? Als we zoUden kunnen hockeyen zoUden we niet in de 4e klasse spelen. Promoveren uit die teringbende of ter compensatie meer bier drinken (kan ook beide)!
@ Toeschouwert Je bent zelf een Drogba!
@ Rugbyspeler Je wil die mannen van WD echt geen Zumba zien doen.....

Verder iedereen veel plezier dit weekend. Paaseieren moeten ook gezocht worden!

Appie.....Out!

@ rugbyspeler | 20/04

vraag of WD hun club wil omzetten in een rugbyclub voor volgend seizoen, is iedereen in deze competitie ook weer blij

rugbyspeler | 20/04

jullie zoUden eens moeten gaan rugbyen.worden jullie misschien ook een keer wat meer man.
mooiste sport die er is en tenminste respect voor elkaar en de sport!
en betere

Toeschouwert | 20/04

@middenvelder: In de woorden van Didier Drogba: "It's a f*cking disgrace!"

@ Middenvelder | 20/04

ok middenvelder jij zou willen beweren dat WD geen rugby speelt, geen scheidsen heeft die dit accepteren en de regels naar eigen inleving interpreteren, dat jullie niet op een afgelegen bedrijventerein spelen, het daar ernstig droevig is, en jullie zo'n pet van jezelf ophebben dat het hele team gewoon niet meer door heeft dat jullie het hockeyend niet aankunnen en dan maar achterlijke en vieze praktijken op het veld uitvoeren... nou kan komen doordat de ogen nog vol zitten van de schwalbe's of de naar rood ruikende tackle's of misschien omdat jullie weer een exhumatie moesten verrichten om een scheids te verkrijgen. desalnietemin dat je gaat ontkennen kan ik enigzins begrijpen, maar dat gemaakt leuk en lief doen... daar zijn gewoon geen woorden voor zonder opgepakt te moeten worden....

Middenvelder | 20/04

Ik weet niet wie al die verhalen over WD verspreidt, maar er klopt helemaal niks van. Laten we met zijn allen dit forum leuk hoUden en gebruiken waarvoor het bedoeld is.

Dat iedereen nog een mooi einde van de competitie mag hebben, zowel op als naast het veld!

Appi | 20/04

@ Tiz & Haan & Keepie

Moeilijk gesprek!

tiz | 20/04

keepie had ik het tegen jou gericht dan
?

Keepie | 20/04

@ tiz:
Duh, dat snap ik ook wel. Ik stop de ballen die Haan doorlaat (althans, dat probeer ik). Zou gek zijn als ik er niets van zou weten, wel?

tiz | 19/04

sorry mensen maar de haan heeft gelijk heeft geen oefenpot plaats gevonden tussen zeewolde en Doorn !

Keepie | 19/04

@ Haan: ga je nou ontkennen dat je geel hebt gevangen afgelopen zondag? ;) De Scout heeft het gewoon vaak bij het rechte eind, wij snappen er gewoon niks van!

Haan | 19/04

Beste Scout, dat er nu al zelfs oefenwedstrijden/wedstrijdverslagen/uitslagen verzonnen worden gaat toch zelfs voor jou te ver. Ik zou mn bronnen maar even checken, aangezien er geen wedstrijd gespeeld is tussen Doorn en Zeewolde. Voor de rest: ga zo door hoor jongen! Gr.

Duifje | 19/04

Ik vind het ook heel vervelend dat ik niets meer mag zeggen op dit forum over mij en brilsmurf, we hadden het zo fijn samen, nog steeds eigenlijk maar ik vertel er zo graag over. Het heeft wel iets spannends hoor zo'n spreekverbod, zoUden ze erachter komen wie ik ben? Gelukkig houdt Brilsmurf zijn mond dicht, anders is hij me kwijt. Jammer dat mijn piemeltje nog steeds wat blauw is maar als dat alles is.......

T. Kok | 18/04

Voor de scouts van Bemmel en trouwe supportersschare van WD als oplOssing voor de gesloten deuren bij de training van WD H1 deze week: Vanuit Industriegebied West/ Gebouw B/ Loods 15 hebbe men een uitstekend uitzicht op het veld! Ook als het met doeken is afgeschermd. Je kan in ieder geval beide cirkels zien, niet verkeerd om de varianten 1 t/m 7 van de aanvallende strafcorner te Bestuderen.

@ Focker | 18/04

your mother sucks cocks in hell !!!

WD | 18/04

Kappen nou met die onzin !!!!!

T. Kok | 18/04

Trainingen deze week vinden achter gesloten deuren plaats, aldus woordvoerder van WD.

Ze schijnen de wedstrijd tegen Bemmel uiterst serieus te nemen!

Focker | 18/04

Toemaar een spreekverbod voor rubyers?

T. Kok | 18/04

WD: Fuck dat mediaverbod!

Jullie zijn de Koningen van 4E!HCZ | 18/04

Klopt, heb dat ook gehoord. Als iemand van WD dit leest: Wil je mijn bericht over onze BBQ doorsturen naar je teamgenoten? Van jullie hebben we pas één aanmelding (Duifje15)!

Bron | 18/04

WD mag van de aanvoerder niet meer reageren op het forum. Er wordt te negatief over WD geschreven.

Boehoe huiliehuil!

De Scout | 18/04

Zo, de contracten zijn getekend! Het was heerlijk vertoeven bij Hoevelaken, goed eten en drinken, leuke vrouwen en dochters van de Bestuursleden van Baarn. De jongens van Baarn kregen heel sportief de overwinning cadeau zoals afgesproken! De Bestuursleden van Baarn hebben verder niets in de gaten gehad....
Verder zal ik me niet uitlaten over deze "verkochte wedstrijd". Ik ben binnen!

De Duifjes hebben huis gehoUden in Duitsland. De Duitse scheidsrechter met dito buik schijnt onder dwang een stick te hebben moeten inslikken! Dit incident werkt vertagend op de fusiegesprekken! Wordt vervolgd.

Over Epe - Bemmel vakt niets te melden, geen rapport van en ook zelf niet geweest. De Scout stelt zijn prioriteiten!

Zeewolde speelde een leuke oefenpot tegen Doorn. Ik begreep uit het scoutingsverslag dat de 4-0 overwinning voor Zeewolde nog mager was! De gele kaart van "Stevie" bleek verdiend maar had ook rood kunnen zijn. Als dit voor Doorn maar geen terugslag betekend!

Aankomende zaterdag (oeioeioei) Baarn-Doorn
De Scout denkt: 8-1 en zal daar zoals gewoonlijk niet ver vandaan zitten.
Westerduiven-Bemmel: dit wordt een saai gelijkspel, 3-3 of zoiets.

Hoevelaken is vrij vanwege K(r)ampen.