Baarn-Doorn

Geplaats door: scheids ( )

  • 4E
  • 24/04
  • 1696

Ik hoop dat de scout op Baarn was vandaag. Wat een website, helemaal verziekt door twee scheidsrechters die de spelregels niet kenden. Ongeloofelijk dat deze 2 mannen daae stonden te fluiten. Het had zo mooi kunnen zijn, maar door twe ondeskundige mensen wordt deze website helemaal verknalt. Baarn wint weliswaar met 4-1 maar ddor de scheidsen werd deze website helemaal kapot gemaakt. Ik weet dat de scheidsen altijd de schuld krijgen maar dit was echt nog geen mini's website waardig. Schande dat deze 2 mannen de website hebben verknalt.


Reageren

toeschouwert | 28/04

Sorry zal het noooooooooit meer doen.

BAARN FAN | 28/04

Doorn, jullie leggen alles bij de scheidsrechters dat ik wetende zij heel onterecht 15 minuten op jullie gewacht hebben om het spel te laten beginnen aangezien ze geen keeper hadden. De website hoorde 14.30 te beginnen wat door jullie onproffesionaliteit niet kon gebeuren, waardoor de website 14.45 begon. En als jullie dan vanaf minuut 1 alleen maar een grote mond gaan geven naar de scheids en gaan duwen en trekken is het zwaar onterecht zo te praten over het scheids duo. Ik wens jullie veel succes in de 3e klasse, daar gaan jullie het niet redden denk ik. Ik kan me de website op Doorn nog herinneren. Daar heeft Baarn 20 minuten lang met 9 man gespeeld en met die 9 man toch de overwinning mee naar huis weten te nemen. Dit laat al zien, waar de klasse en kunde ligt van deze twee teams: BAARN!

Toeschouwert | 28/04

Beste Toeschouwert. Zou je niet onder mijn 'naam' berichten willen plaatsen?

Doorn Ultra | 27/04

Doorn heeft de hulp van een sportpsycholoog ingeroepen om in de besLissende fase van het seizoen overeind te blijven. De sportpsycholoog praatte dinsdag en woensdag met verschillende spelers en scheidsrechters van de club.

@toeschouwert | 27/04

Doorn promoveert toch ook? What's the dealio.
Gaat Kampen nog uit de competitie?

toeschouwert | 26/04

Baarn - Doorn 4-1 erg geflatteerd, tot 12 minuten voor het eind stond het 1-1 en kreeg Doorn een rode kaart (daarvoor had Doorn 2 goede kansen om op voorsprong te komen). uiteindelijk trekken zij het niet meer met 10 man. Toch knap van zo;n team die nooit traint en veel lol maken. Schaam je diep Baarn, jullie krijgen het heeel lastig in de 3e klasse, wordt 4x per week trainen.

De Scout | 26/04

De rosé was heerlijk op terras van Baarn, uitkijkende op het gespartel op het veld! De zon scheen, leuke bekende dames van Baarn, heerlijk! Dat fluiten? Dat is maar bijzaak joh, eerst zelf ook foutloos spelen, die mannen staan er ook maar in hun vrije tijd! Die wilden ook liever naast mij zitten aan de rosé en de aan de mooie vrouwen. Nu moesten ze naar jullie lelijke bezwete lichamen kijken, dan maak je wel eens een foutje.
De Scout komt er nog wel op terug, einde van dit seizoen. Want eerlijk gezegd is het inderdaad bij veel clubs helemaal mis met de arbitrage. Het gekke is....het zijn al jaren lang dezelfde clubs, ze zijn er nog trots op ook! Doorn, Westerduiven spannen de kroon, ze krijgen het maar niet voor elkaar daar. Bij andere clubs wel, toch vreemd. De Scout wil er nog wel eens een cursusje tegenaan gooien! Baarn stond nog niet in dit rijtje, maar sorry...ik had andere zaken aan mijn ogen daar in Baarn...! De goal van Doorn vond ik wel aardig evenals de derde en vierde treffer van Baarn. Als Doorn nu wat maar aan hun concitie deed dan hadden ze het tot het einde kunnen volhoUden om wat korter te dekken, nu restte alleen nog maar het excuus van de slechte scheids: zwaktebod!
De Scout ziet en weet het allemaal!

scheids | 26/04

Scout uit je reactie kun wel opmaken dat je niet aanwezig was op Baarn. Je was in tranen uitgebarsten als deze twee mannen had zien fluiten. Het gaat er niet om wie er beter was maar zulke websiteen moeten gefloten worden door kundige mensen en dat waren ze zeker niet. Die zijn niet in staat om mini's te fluiten. Als je dit deskundig noem dan heb jij totaal geen verstand van fluiten.

De Scout | 26/04

De Scout heeft er belang bij dat Baarn wint en kampioen wordt! Hij is degene die deze zeer kundige heren heeft aanbevolen de website te Leiden! Een website verlies of win je uiteindelijk nooit door scheidsrechters...slechts door eigen kunde of onkunde! Wees eerlijk en vertel gewoon dat Baarn het Beste van het spel had! Ze waren technischer en tactisch beter!
De voorzitter is een prettig man en gewoon trots op ZIJN club!

Keepie | 24/04

Baarn 4-1 gewonnen, beetje geflatteerd. Maar help, wat een scheidsrechters. Niet dat ze bij Doorn altijd even goed zijn, maar ze fluiten tenminste. Nu werd er letterlijk gezegd: ik heb het wel gezien, maar ik fluit er gewoon niet meer voor.. Ook mag je in de cirkel een bal boven je schouders tegen het hoofd van iemand slaan Maar het allermooiste is nog dat de voorzitter het allemaal heeft verdedigd. Goed voorbeeld voor de club, zo snap ik het wel daar. Baarn, succes in de 3e klasse. Benieuwd of jullie het redden als er wel wordt gefloten voor de overtredingen en dingen die er geroepen worden...