Uitslagen 18-9

Geplaats door: simonvr ( )

  • 4E
  • 18/09
  • 1708

Dorsteti - Bemmel 1-13
Eerste helft slecht 1-3, daarna herpakt en er nog 10 bij gemaakt!
Reageren

Phillip | 22/09

Kom ik nog in aanmerking scout?

agip | 21/09

interessant aanbod maar toch moet ik passen.

Woefdram | 21/09

Zullen we het weer over hockey gaan hebben.
De scout net als iedereen lekker zijn verhaal laten doen. Sommige stukjes zijn waar en andere moet je met een grote glimlach lezen.... Elkaar uitmaken voor rotte vis bewaar je maar voor een ander forum.

De Scout | 21/09

Hou het maar op: De Scout. Jullie weten niet of het om mijnheer of mevrouw gaat! Geeft een andere dimensie hè? Iedereen opeens een beetje de weg kwijt!
Agip heeft het moeilijk hiermee! Laten we samen met z'n allen agip een beetje steunen. Laten we aardig doen tege agip, het seizoen is nog lang.....
Kreeg gisterentrouwens wel een fax binnen agip..van Over Betuwe...ze tonen interesse! Ik zal eens kijken of ik een goed woordje voor je kan doen, speel je misschien komend seizoen daar! Leuke transfer! Ik zal je zaken wel behartigen, ik ken het Bestuur van OB. Je hoort van me..

T. Kok | 21/09

Ben benieuwd naar uw rapportage komende zondag, mijnheer De Scout. Goed om te vernemen dat u in ieder geval in Nijmegen bent om 14.45. Dat heet prioriteiten stellen.
Met onze videoverhoging nemen we alles op. Dus u bent wel gewaarschuwd.
Bier staat in ieder geval koud voor Hoevelaken.
Wij kijken uit naar de kraker van dit weekend!

agip | 20/09

scout je bent een kansloos figuur. man of vrouw maakt niet uit je bent zielig.

De Scout | 20/09

@Nelis: Doen we! In Nijmegen, afgesproken?
Maar...ik drink liever rode wijn!
@Seat: Je hebt helemaal gelijk, of was het nou Opel? "Wir leben auto's!"

@agip: Nog eentje voor je; Wie zegt dat ik een man ben? Heeft natuurlijk nog niemand aan gedacht!!!!! Zelfs V. Maresilva niet, of T.Kok en noem alle andere maar.
Zo afgedroogd worden door......je moet er niet aan denken, toch?

Nelis | 20/09

Het is allemaal wel leuk en aardig wat de Scout zegt maar hij kan beter doorgaan voor een medewerker bij de FBI/CIA/Interpol e.d. Hij weet/ziet/hoort toch alles? Laat hem lekker Khadaffi opsporen in boki woki stan. Het is misschien waar dat er spelers bij h'laken zitten die in baarn opgegroeid zijn, maar die hebben wellicht nooit bij Baarn gespeel. Volgende keer beter kijken Scout. Zie je zondag weer op een van de velden en dan bespreken we het allemaal onder het genot van een biertje en een bitterbal!

Seat | 20/09

@ de scout, ik denk dat het weer een seizoen wordt van volg de seat rijder:P

De Scout | 20/09

@V. Maresilva: Nooit zal het goede moment zich voordoen! Je denkt een idee te hebben maar Hij zal je verrassen! Wie ken jij buiten je eigen club die in aanmerking komt? Ik ben verder weg dan je denkt...
@agip: cursus inburgering wordt nog lastig voor je gezien je schrijfstijl! De Scout zal je spel nauwlettend blijven volgen! Het houdt nog niet over!
@Betweter: Leuke naam, maar ik ken je....!
De Scout ziet en weet alles!

agip | 20/09

het is heel fijn voor je dat je me kent ! maar ik vind je gewoon een mismakend mannetje met geen leven.
en wat beterft mijn spel voor me team niks mis mee.

V. Maresilva | 20/09

Wat is daar het voordeel van dan? Is het niet beter de wereld met open visier tegemoet te treden?

betweter | 20/09

Ach gelukkig weet de scout mijn identiteit niet:)

V. Maresilva | 20/09

Trouwens, mijn identiteit was niet zo moeilijk te raden... it's all in the name!

V. Maresilva | 20/09

Toegegeven: De Scout blijft een fenomeen, wat er ook van hem gezegd wordt [b].

Ik heb wel mijn vermoedens wie er achter deze naam schuilgaat, maar die houd ik wijselijk voor mij tot het juiste moment zich voordoet!

De Scout | 20/09

Tja...heren, moeten jullie niet werken? Of doen jullie dit als de baas het niet ziet? Zoals iedereen weet zijn de spelers van Baarn erg allround en op diverse plaatsen inzetbaar, hetgeen ook al gebeurd is!
Wat proberen jullie? Mij uit de tent lokken? Ik heb het goed voor met Hoevelaken. Ben er bijna zelf één!
De ranja is Besteld Hoevelaken, tot zondag! Voor de jongens uit Baarn nog verder reizen!

@V. Maresilva: Neem van mij aan, en dat bedoel ik echt serieus, dat alle berichten onder de naam 'De Scout" van mij zijn. Zoals ik zijn er geen twee!
Op het moment dat iemand onder mijn naam wat post dan reageer ik direkt! (is vorig seizoen een paar keer gebeurd!) Misbruik zijn naam nooit!
De Scout is 100% betrouwbaar, onafhankelijk, objectief en zeer goed geïnformeerd!
Beste V. Maresilva: hielen likken kan Best lekker zijn! Gaat het alweer met je enkel.....? Bingo!
En....de hele 4e klasse E wordt beter van mij! Iedreen is scherper en het levert verrassende transfers op door mijn contacten met Besturen. Jullie moeten iedere dag even kijken of De Scout weer wat gezegd heeft, kunnen niet zonder. "Geef het volk brood en spelen"....

@de scout | 20/09

Op welke posities zoUden de zogenaamde ex-baarn spelers volgens jou spelen?

@de scout | 20/09

Hoevelaken is wel beter dan vorig jaar maar heeft echt geen 3 exspelers van baarn in het team zitten

V. Maresilva | 20/09

Waarom zou iemand bij jou in een goed blaadje willen komen? Niemand is ooit beter geworden door wat De Scout ook bewerkstelligd heeft.

Hetgeen jij (De Scout) opvat als hielenlikkerij is slechts mijn persoonlijke mening en is, wanneer men hem goed naleest, niet eens direct op de man gericht, maar slaat puur op het fenomeen De Scout. Een fenomeen dat niet eenduidig is en zodoende nooit betrouwbaar bevonden kan worden.

Een tip van mijn kant aan De Scout is om de naam "De Scout" te registreren op dit forum, zodat we in ieder geval zeker weten met dezelfde persoon van doen hebben (aangenomen dat het niet mogelijk is op dit forum meerdere malen dezelfde naam te registreren).

De Scout | 20/09

@agip: foutloos Nederlands spellen is al lastig voor je. Zou je je eigen spel wel van toegevoegde waarde willen noemen voor je team?
De Scout heeft niveau! Hoog, zeer hoog zelfs. De Scout is begaan met jullie simpele zielen in de 4e klasse die (bijna) altijd scheidsrechters aanwijzen als excuus voor het verlies. De Scout houdt jullie een spiegel voor maar weinigen durven te kijken.....
Let op agip: ik ken je!

De Scout | 20/09

Zijne (bijna Koninklijke) Hoogheid De Scout is zeker niet snel op zijn teentjes getrapt maar moet streng doch rechtvaardig oordelen. Als ene V. Maresilva denkt De Scout ergens op te kunnen vastpinnen dan moet er ingegrepen worden. Eerst maar eens laten zien dat je een hoger niveau kunt behalen (zoals De Scout zelf bijvoorbeeld). Wat identitieit betreft: De Scout weet meer dan je denkt.....
Toch eindig je je betoog wel weer aardig om in een goed blaadje bij me te komen staan. We zullen zien of dit je helpt! Ik zie je..

agip | 20/09

de scout is gewoon een grote pannekoek die zelf geen balletje kan slaan en zich daarom een beetje met 4de klasse teams bezig houd. dat heeft voor ons geen enkele toegevoegde waarde..

V. Maresilva | 20/09

@De Scout: Het stelt me zeer teleur te zien dat Zijne Hoogheid De Scout zo snel op zijn teentjes getrapt is.
Erg goedkoop om in het wilde weg ongegronde beledigingen te gaan roepen, niet wat een gedegen onafhankelijke scout betaamt! Bovendien zijn de beschrijvingen mijns persoons totaal uit de lucht gegrepen en lijkt het te gaan om een makkelijke manier mensen de mond te snoeren. Zo niet V. Maresilva, waarvan, in ieder geval voor De Weleerwaarde Heer De Scout, de identiteit een vraag blijft.
Edoch hoop ik dat De Scout ondanks lichte kritiek zich niet te aangevallen voelt en lekker blijft meekletsen over het niemendalletje dat de 4e klasse E heet. Voor een aantal mensen (een aantal dat overigens explosief is gestegen sinds het verschijnen van De Scout, hoewel velen twijfelen of het nog steeds om een en dezelfde gaat) die op dit forum rondhangen is De Scout nog steeds van toegevoegde waarde en licht het nog steeds de week een beetje op. Niets leuker dan op een actief forum rondhangen in de dode momenten in een week en kibbelen over dingen die er voor ons toe doen!

De Scout | 20/09

@ V. Maresilva: zeg krullebol, op zo'n forum durf je wel! Steek eerst eens wat energie in je spel. Leuk doelpunt hoor afgelopen zondag maar zelfs de spits van Druten had hem ook gemaakt! De Scout valt nooit door de mand, Hij weet en ziet alles!
Zondag weer naar Nijmegen, eens kijken of Apeliotes mee kan blijven doen, of dat het sezioen er al weer op zit.

V. Maresilva | 20/09

De Scout geeft nu wel erg voorbarige voorspellingen. Hier kunnen we hem natuurlijk weer op vast pinnen...
Hopen voor hem dat hij dit keer niet ZO hard door de mand valt. [d]

De Scout | 19/09

Oke vooruit, ook nog 1x: er speelt inderdaad geen één ex-speler van Baarn bij Hoevelaken, het zijn er 3!
De Scout weet alles!
Hoevelaken kampioen!!!

@ De Scout | 19/09

Ik zeg het nog 1 keer, er speelt geen ex-speler van Baarn bij Hoevelaken

De Scout | 19/09

Het gepeupel begint weer te morrelen, hoe doorzichtig!
Jullie weten niet wie De Scout is maar zullen er zo ook nooit achterkomen! Niet slim genoeg. De Scout zou geen websiteen zien en zo maar wat schrijven? Lezen jullie wel, of is dat ook al lastig?
@ nr13: nooit gezegd dat er bij de Studs geen idee achter zit, ik vind ze gewoon laf spelen en zeker niet naar hun mogelijkheden! Met dit spel hebben ze het vorig jaar ook niet gered en gaan het nu ook niet redden. Zondag verliezen van Hoevelaken en het is al weer over! En......nr13: jij kreeg geen groene kaart! Die kreeg een nummer hoger! Hoeveel detail wil je hebben?
Verder lijkt het me wel tijd dat de 3 ex-spelers van Baarn zelf uit de kast komen....
Bemmel was slap: 1-3 bij rust en zoveel corners gehad en kansen! Ongepaste hoogmoed...
Apeliotes, Hoevelaken, Bemmel en Zeewolde zijn wel leuk om naar te kijken en te beoordelen. Willen de andere svp wat meer hun Best gaan doen?
De Scout ziet jullie allemaal, wil Best als eerste reageren maar dan moeten jullie even geduld hebben na de website en dat zal moeilijk zijn voor jullie oppurtunisten!

V. Maresilva | 19/09

@@@De Scout:
Waarschijnlijk heeft De Scout Nijmegen ook niet eens meegepakt, maar zat hij lekker met zn voetjes van de vloer te genieten van een zondags croisantje... kijk wat de scout over die website te zeggen heeft, helemaal niets nieuws! Hij praat voornamelijk mijn reactie na. [g]

@ nr13 | 19/09

waarom zou ik nog wat oefenen ?

@@De Scout | 19/09

De scout is uiteraard slecht geinformeerd, hij praat gewoon het een en ander aan elkaar, want hij reageerd nooit als eerste, en waarschijnlijk heeft hij nog geen één website gezien, tenzij hij zelf ergens speelt, maar dat durft hij toch niet toe te geven! Natuurlijk vond de scout Bemmel de eerste helft slap, als het de eerste helft 3-1 staat en vervolgens 13-1 wordt.....nogal duidelijk! En de Beste website die hij zag was in Nijmegen, lijkt me eerder de enige website die hij heeft gezien.... :-) En de eeuwige vraag of er nu wel of niet spelers van Baarn bij Hoevelaken spelen blijkt de Scout ook niet te kunnen beantwoorden.....?! Volgende week zullen we wel weer zien wat een onzin de Scout uit weet te kramen over speelronde 3, trainse deze week!

Keepie Hcz | 19/09

Haha sorry las het even verkeerd!

NR13 | 19/09

Ben het niet helemaal met je eens Scout, ik vind niet dat Apeliotes met blinde klappen naar voren speelt. Er zit wel degelijk een idee achter het spel, alleen het middenveld sluit veel te weinig bij om de spitsen te ondersteunen. Die spitsen zijn wel echt snel, en loopwonders, heel vervelend. Vind dat Zeewolde meer individuele kwaliteit heeft. Wat vind je van Bemmel dan Scout, t.o.v vorig seizoen, en wanneer ga je eindelijk eens je identiteit prijsgeven?

Hoevelaken is helemaal niet zo goed, in Zeewolde gewoon enorm gezwijnd. Persoonlijke fouten van Zeewolde en ook geboft met de scheidsrechter. Maar desondanks wel een hele taaie, mentaal sterke ploeg, daarin al een stuk verder dan Zeewolde.

Voor Quintus is het een idee om nog wat te oefenen!

@De Scout | 19/09

Blijkbaar ben je slecht geinformeerd want er speelt geen enkele speler van Baarn bij Hoevelaken

Woefdram | 19/09

@keepie: eerst goed lezen en dan reageren ;-)

Keepie hcz | 19/09

@scout: als Zeewolde geen enkele keer in gevaar was waarom hebben we dan 3x kunnen scoren uit een uitgespeelde actie??

De Scout | 19/09

Hij overziet het slachtveld constaterende dat de Bond er geen goed aan doet om zo maar ieder eerste Heren team in de bondscompetitie toe te laten. De Scout zal wederom zijn invloed laten gelden en voorziet voor volgend jaar een 5e klasse. Leuk voor Nijkerk, Druten, Avanti etc. Na speeldagen lijken Bemmel en Hoevelaken de grote jongens. Bemmel rekent zich rijk maar hebben geen enkele tegenstand gehad. Afgaande op de eerste helft vond De Scout het nogal slap jongens! De omschakeling was niet goed verzorgd en men zat er niet dicht genoeg op! Hoevelaken begint arrogant te worden, maar ze zijn titelkandidaat nr1. De jongens uit Baarn beginnen zich aardig thuis te voelen in het dorp. De Beste website die De Scout zag was in Nijmegen. Eindelijk scheidsrechters die de regels kennen en toepassen. De studs speelden inderdaad zoals verwacht weer achteruit! Niets geleerd van vorig seizoen! Half court en met blinde klappen naar voren proberen de snelle spitsen te bereiken. Zeewolde geen enkel moment in gevaar en eindelijk eens met volwassen spel een belangrijke overwinning. De ploeg blijft jong maar lijkt op de goede weg. Westerduiven voelde zich als een vis in het water: lekker spelen bij hun bijna fusieclub in bijna Duitsland. Sommige spelers zijn nog bezig de klei uit de oren te wassen. Toen de graspollen geland waren bleef er een magere 0-2 staan. Zelfs de doelpunten waren niet fraai te noemen.
De Scout overziet alles, ziet jullie allemaal en zal genadeloos oordelen!

V. Maresilva | 18/09

Ik heb erg genoten vandaag van de clash met de studs. Scheidsrechters waren inderdaad van een hoog niveau, zeker in vergelijking met een heel aantal andere fluitisten in deze klasse. Moet wel gezegd dat de mannelijke scheidsrechter een stuk beter was dan de vrouwelijike wederhelft, maar zelfs dat in aanmerking genomen was het erg goed.

Ik kijk uit naar de website Apeliotes - Hoevelaken. Grappig dat wij beide teams na elkaar ontmoeten en dat ze vervolgens tegen elkaar uitkomen. Wordt een spannende website lijkt me. Ik hoop wel dat de studs niet weer drie kwart website half court press spelen. Denk niet dat dat de Beste optie is tegen de betere tegenstanders in deze competitie...

agip | 18/09

ben benieuwd wat de scout te melden heeft over de uitslagen hij is een beetje stil....

Hoevelaken | 18/09

Kunnen die scheidsrechters volgende week ook misschien dan fluiten? Volgende week leuke pot in Nijmegen

Keepie HCZ | 18/09

Studs - Zeewolde 2-3

Zeker een mooie website!
vele kansen van beide partijen, maar steeds net niet!
Mijn kudos naar de schijdsrechters van Appi!

Bedankt!

de 12e man | 18/09

Dus de duifjes toch wel gewonnen?
Bemmel en hoevelaken pakken zelfs dubbele cijfers, belooft veel klasse verschil tussen sommige teams dit seizoen.

Knhb | 18/09

Avanti - WD 0-2
Apeliotes - Zeewolde 2-3
Geldermalsen - Overbetuwe 4-1

Vraagteken | 18/09

wat is er bij westerduiven gebeurt? of heeft Avantie echt een aantal sterke duitsers gehaald?

nr. 5 | 18/09

W`duiven verliest met 3-0 van Avantie.
voor de rest prima scheids en een gezellige 3de helft maakt een hoop goed.

snel vergeten dit.

T. Kok | 18/09

Credits naar Zeewolde. Apeliotes niet scherp genoeg, dan maakt Zeewolde de kansen wel. Blijven goede gasten, maar had toch maar wat graag gewonnen hier..

Topper | 18/09

Hoevelaken heeft hockeyles gegeven.

Hoevelaken - Nijkerkse prutsers
14 - 2

Eerste helft 4-1 daarna even serieuzer aangepakt

Woefdram | 18/09

Apeliotes-zeewolde 2-3