Uitslagen 25-09

Geplaats door: simonvr ( )

  • 4E
  • 25/09
  • 1970

Bemmel - Avanti 6-0
Reageren

goaliegelderm | 28/09

@iedereen: ja, er waren echt 15 man ziek en/of geblesseerd.
ja, die man fluit nog steeds, maar weinig H1.

en leuk dat de voorzitter dat zegt...maar klopt niks van! Als je om 12 uur hoort dat je niet kan gaan hockeyen, ga je iets anders doen...in dit geval in het zonnetje bij kampong kijken. Was trouwens een leuke website

@Woefdram | 27/09

Wou je dan echt geloven dat 15 man ziek of geblesseerd is?

Woefdram | 27/09

Wel bijzonder dat de voorzitter van Geldermalsen aangeeft dat er wel voldoende spelers waren, maar dat ze liever hockey gaan kijken en TD vieren op Kampong.

@ Geldermalsen | 27/09

Fluit de kabouter nog bij jullie? of willen jullie daar geen commentaar op geven?

Okidoki | 27/09

Er is bij avanti jeugd doorgeschoven naar de heren, beduidend beter dan de selectie van vorig seizoen

@geldermalsen | 27/09

Waarom gebeurt dat ieder seizoen bij jullie en bij andere teams nooit?

Geldermalsen | 27/09

Wij kunnen er toch ook niets aan doen als er van de 22 man er 15 ziek of geblesseerd zijn? Met 7 man kan je niet spelen en dan bel je netjes af, zo doe je dat. Heel jammer voor de tegenstander maar moet toch worden ingehaald! Kan jullie ook gebeuren!

@ De Scout | 27/09

Wat een rare voorspelling doe jij?

@Messi | 27/09

ik noem dit +1

De Scout | 27/09

Heren: geef L.M. even zijn minute of fame! Hij heeft hele wijze woorden gesproken en ik zou het erg op prijs stellen als jullie hem steunen. Helemaal zonder eigen belang of schreeuw om aandacht heeft hij een ander topic geopend: nutteloze/onintressante discussie
Als jullie daar nu ook even wat op willen zetten, het blijft zo lang stil daar, dan heeft L.M. het niet voor niks gedaan. Hij had er zo'n zin an!

Messi | 27/09

@zondag lekker wakker ben je met je Geldermalsen. Oud nieuws! Het gaat hier al lang weer over andere zaken. L.M. wil nieuwe vuilniszakken of zoiets.
Wie heeft het nou over Geldermalsen. Laten ze eerst eens op dit forum komen!

De Scout | 27/09

@Uitslagen: Daar heb je de vuilnisbak al waar L.M. het over heeft. De Scout wil er niets mee te maken hebben!
@L.M. :"wie de schoen past trekke 'm an" klingt zo bekend. Zeg jij ook altijd zondag "ik heb er zin an!" ?
Ik denk wel dat je de grootheidswaanzinnigen op dit forum hun mond hebt gesnoerd nu! Hoevelaken reageert ineens niet meer...
Hé, L.M. ik ken je...tot zondag!

zondag | 27/09

Kan iemand mij vertellen wat er gaande is bij geldermalsen ? 2 uur voor de website afbellen omdat ze te weinig spelers hebben !!

Uitslagen | 27/09

Ondanks dit gebeuren, zijn we niet de interessantste van de 4de klasse. Dat is namelijk 4d zie de uitslagen 25-9. Men maakt elkaar uit voor manwijf, cokeverslaafde en geboren stront.

De Scout | 27/09

@L.M. Eindelijk iemand met verstand. Ik zou ook graag zien dat iedereen dit zich aantrekt!
Ik ben het er helemaal mee eens: geen vuilnisberichten meer hier van spelers met grootheidswaanzin!

@melis | 27/09

We zullen er toch wel een keer achterkomen wie hij is?

L.M. | 27/09

Dit stukje forum is toch voor de Uitslagen 25-09. Dat is namelijk waar ik in geintresseerd ben en wat wel leuk is om te volgen.

Kunnen zij (wie de schoen past trekke 'm an) die nutteloze/onintressante discussies willen voeren dit onder een andere kopje willen voeren. Mijn voorstel zal dan zijn: Nutteloze/onintressante discussie 25-09. Zo wordt dit forum geen vuilnisplaats van berichten en kan dit forum blijven zoals het bedoeld is. Dus niet voor hen met grootheidswaanzin.

Gr. L.M.

p.s. ik zie al aankomen dat sommigen hierop persoonlijk willen reageren, een hierop volgende discussie zal ik dus niet op ingaan!

Melis | 27/09

@@Melis - niet alles klopt maar veel dingen ook weer wel moet ik eerlijk toegeven. Hij zal niet alles weten en niet alles is correct, maar het blijft vreemd dat een heleboel dingen wel goed zijn.
Vreemd figuur. Als ik hem ontmakerd heb laat ik het weten!

@Melis | 27/09

Dat moet wel, daarom weet hij bepaalde dingen niet/ of niet correct.

Melis | 27/09

Ik denk dat ik weet wie de scout is! Volgens mij heeft hij zich een beetje verraden. We moeten toch aan een oudspeler denken die bij veel van deze clubs geweest is. Anders kan hij bepaalde zaken niet weten. Sommige dingen kan je gokken maar niet alles.
Degene die ik op het oog heb zal ik binnenkort aanspreken, eens kijken hoe hij reageert! De loser!

okk | 27/09

Hoevelaken heeft inderdaad een paar nieuwe spelers, ik heb er alleen geen ex-speler van Baarn h1 van vorig jaar tussen zien spelen

De Scout | 27/09

@uhuh: precies!, dat is helemaal triest. De Studs doen niet meer mee en zijn wel bezig op dit forum.

uhuh | 27/09

Je zou maar helemaal niet mee doen en zo bezig zijn op het forum.

De Scout | 27/09

De Scout begeeft zich op het forum welke hem aanstaat! Hoevelaken had behoefte aan aandacht! Dat hebben ze nu gekregen! Volgende week is het weer een ander team. Zoals gezegd gaat de helicopter zondag richting Zutphen. Die afsraak laat De Scout echt niet lopen! Zutphen en Bemmel zijn gewaarschuwd! Maar....wat De Scout ook schrijft, er zullen altjd onnozelen zijn die het proberen te ontkennen.
Maar even over jezelf T.Kok: hoe komt het dat jezelf je niveau ook nog niet haalt? Of is die nieuwe trainer toch niet zo goed? Zie je..De Scout weet alles!

Nelis | 27/09

Heerlijk dit: hap, hap, hap. vroeger allemaal veel pac-man gespeeld!

T. Kok | 27/09

Kunnen De Scout en Hoevelaken misschien een eigen forum aanmaken? Het is dus maar wat duidelijk dat De Scout uit de buurt van Hoevelaken komt en die juchies een beetje zit te fokken. Chapeau.

De Scout | 27/09

Heren van Hoevelaken: blijven zeuren en zuigen is ook typisch Duits! De Schwalbe is er uitgevonden! Proberen jullie me nu weer uit de tent te lokken? Hoe doorzichtig! Hij die De Scout in twijffel trekt kan slecht terrecht komen!
De Scout zou er niet zijn bij geweest? Hij heeft zeker niet gezien dat Hoevelaken met 12 man was en dat Zeewolde de jeugd betrekt bij het hockey op zondag! Kreeg Hoevelaken zomaar een doelpunt om de oren door jongetjes van 9 jaar! En wat betreft afgelopen zondag: De Scout mistte 1 van de Baarnspelers!
Je zou bovenaan staan in de 4e klasse en zo bezig moeten zijn op het forum, heerlijk!
Wel eens aan gedacht dat De Scout misschien wel heel dicht bij Hoevelaken betrkokken zou kunnen zijn?

@ De Scout | 27/09

Heb je nog spelers van Hoevelaken gemist die er niet bij waren in Nijmegen?

@ De Scout | 27/09

Haha, nee dat was een andere blessure.Blijkbaar was je er niet bij. Dit bewijst maar weer is dat je een amateur bent. Je hebt niet opgelet.

De Scout | 27/09

De Scout is zijn eigen bron! Rapporten liegen niet! De Scout doet geen zaken met andere bronnen. Hij vindt het zelf zo vermakelijk om jullie te zien zwoegen en serieus te zien doen.
De scoutzag spelers van Apeliotes met elkaar praten voor aanvang website en wijzen naar spelers van Hoevelaken: ik denk dat zij de ex-spelers van Baarn hebben herkend!
De bal op de voet was trouwens de eerdere blessure waardoor Hoevelaken geen wissel meer had! Wel bij de les blijven! Lezen schijnt verder nog steeds lastig! Ga eens wat boeken lezen, ontwikkel jezelf in plaats van steeds op dit forum rondhangen! In de websiteen van Hoevelaken tegen Zeewolde en Apeliotes is geen enkle team de hele website beetr geweest. Hadden 2 gelijke spelen moeten zijn! Maar omdat Hoevelaken de nieuwe Duitsers zijn wonnen ze stiekem!
De Scout begint onderhand te hopen dat Hoevelaken niet zal promoveren: wat moeten we zonder hen? Ze reageren zo leuk...en veel! Begin bijna van jullie te hoUden; die woeste aanvoerder met haarband of die lange bijna kale....De Scout moet er niet aan denken dat ze weg zijn! Nodig me uit volgende keer voor jullie feestje met BBQ bij de buren....kan niet wachten! De Scout kent jullie!

@ De Scout | 27/09

Slecht Analyserapport, verkeerde minuut en verkeerde oorzaak, er werd namelijk en bal op zijn voet geslagen, jammer voor je scoutje, of beter gezegd dwaasje. Het zijn geen feiten want ze kloppen niet. Je bronnen kloppen niet.

Ik kan jullie verzekeren dat er niemand van Baarn is gehaald. Waarom zoUden we dat gaan ontkennen?
Zeewolde en Appi, jullie iemand herkent die bij Baarn speelde vorig jaar?

Welke tegenstander was de hele website beter dan?De Scout | 27/09

Tja...echt moe van jullie spel worden jullie niet, maar daar is tenslotte de 4e klasse ook niet voor uitvonden! Dan maar moe worden van De Scout (wel met hoofdletters schrijven aub!)
Wil Best reageren op de 6 punten van @dusdat:
1- De Scout is onafhankelijk en geen lid van een club!
Ik scout voor clubs in de 4e klasse E op aanvraag van Besturen! Kan ik dat bewijzen? Check het bij Baarn, die zijn er mooi 3 kwijtgeraakt aan Hoevelaken, waren ze niet blij mee!
2-Zie boven en....laat je niet beduvelen. Ze willen er niet voor uitkomen in Hoevelaken. De jeugdopleiding faalt daar, er komt niets door uit de jA1. Dan moet je wel gaan halen!
3-Analyserapport: "64e minuut: aanvaller x (naam ontbreekt ivm privicy) struikelt over eigen stick en blesseert zijn enkel, geen wissel meer voorhanden".
4-Bijna toegegeven! Nu nog helemaal flink zijn!
5-Iedereen weet dat als je gelijk hoort te spelen en niet de hele website duidelijk beter bent dan je tegenstander en je scoort in de laatste minuut dat je dan een "Duitser" bent. Dit weten ze in heel Nederland, in Hoevelaken niet.
6-Ook een dame kan met een andere dame afspreken! De tolerantie die Nederland zo kenmerkt is in Hoevelaken nog geen sprake van. En....droom je er soms niet stiekem van? 2 vrouwen die het met elkaar doen

@ T.Kok Zo zie je maar: overtuigend en met feiten onderbouwd. Hoe geloofwaardig wil je het hebben?
Ik zal aankomende weekende vele feiten van Zutphen en Bemmel benoemen! En verder: het is zoals met Het Grote Boek: je moet erin geloven!
De Scout ziet jullie allemaal. Twijffel niet aan zijn oprechtheid, het kost je misschien je transfer...

T. Kok | 27/09

Tsja, moet bekennen meneer de Scout. Het gaat de laatste tijd hard achteruit met je geloofwaardigheid...
Misschien tijd om je pen en blokje neer te leggen???

@dusdat | 27/09

Ik word er ook zo moe van. Hij heeft mooie verhalen maar er klopt geen drol van.
1. Hij is geen scout
2. Er speelt geen enkele speler van Baarn bij Hoevelaken
3. Hoevelaken speelde grootste deel van de tweede helft met 10, hij kan blijkbaar niet klokkijken.
4. Blessure ex-speler Baarn? die spelen altijd al in Hoevelaken. Misschien bedoel je een speler uit de A-jeugd?
5. Als je 1 keer in de laatste minuut scoort ben je meteen een Duitser.
6. Het is een kerel, anders spreek hoop je niet af met een dame.
en zo kan je nog wel even door gaan, het is gewoon een dwaas die aandacht wil.

dusdat | 27/09

worden jullie ook zo moe van die man die zich 'de scout' noemt?

De Scout | 27/09

Heren...heren...rustig allemaal! De Scout heeft er zijn analyserapporten nog even op nageslagen: Hoevelaken speelde gewoon met 11 man tegen Zeewolde. Hadden zelfs 1 reserve mee! Twee blessures (waaronder één ex-speler van Baarn) zorgde ervoor dat ze de laatste 5 minuten met 10 man kwamen te staan! Feiten heren..feiten!!!!
Zijn de eerste 25 minuten inderdaad overklast maar kwamen goed terug in de website. Begin en eind tweede helft was weer voor Zeewolde. Allemaal met statistieken te onderbouwen! Feiten...feiten..
Afgelopen zondag tegen Apeliotes: Hoevelaken scherper de eerste helft, meer de wil om te winnen wat uitstraling betreft! Wel dubieuze corners omdat in de rug van de scheidsrechter er een speler steeds te vroeg inloopt! (Nieuwe regel!) Strafcorner dient te worden overgenomen en betreffende speler moet achter de middenlijn plaatsnemen! Feiten heren...feiten! Staat allemaal genoteerd!
Tweede helft was Apeliotes sterker. Net als in Zeewolde was een gelijkspel op zijn plaats geweest. Tegen Duitsers krijg je nooit wat je verdiend! Hoevelaken verdiend kampioen bij deze!
Bemmel, Zutphen, Apeliotes, Zeewolde en Westerduiven gaan samen strijden voor de overgebleven promotieplaats. Dorsteti en Nijkerk geven zich bij de bond op voor een wildcard om voor promotie te mogen gaan spelen! Zal nog spannend worden wie hem krijgt!
Komende zondag maar eens naar Zutphen-Bemmel
Heren..als de zon schijnt ben ik te herkennen aan een strak gesneden pak, lila overhemd en suède schoenen. Heb namelijk gelijk een afspraak met de voorzitser (jawel, een Dame!). Ivm privicy en zakelijk belang geef ik de naam niet weg hier!
De Scout weet het allemaal!

Hoevelaken | 26/09

Complimenten nog aan de scheidsrechters daar. Knap hoe zo'n dame zo'n website onder controle kan hoUden.

@@Topper | 26/09

Een speler van Appi noemde het zelf een verdiende overwinning. Ik denk dat hij beter kan oordelen dan jij. Maar ondanks dat denk ik dat een gelijk gespel ook niet gek had gestaan

@Topper | 26/09

Belachelijke uitspraken, Zeewolde had 14 doelrijpe kansen, en de enige goals van Hoevelaken waren pure individuele fouten bij Zeewolde, zeker de eerste 15 minuten werd je compleet van het veld geblazen. Prima, lekker duits winnen, dat had ik liever ook gedaan, maar wees reeel genoeg dat jullie die overwinning niet verdiend hadden.

betweter | 26/09

Ik vind het wel mooi dat iedereen zo zelfverzekerd is.
Als je wint ben je beter. Win je dik dan ben je veel beter. Een website win je als je meer doelpunten maakt dan de tegenstander. Je kan nog zoveel kansen krijgen, als je ze niet maakt ben je blijkbaar niet beter.

Met tien man spelen is trouwens dom[h]

@Topper | 26/09

Hele website zeewolde weggespeeld? eerste 20 minuten speelde jullie alleen in je eigen cirkel, het gevaar bij jullie kwam alleen van de 'lange'

Topper | 26/09

Het valt me op dat menigeen zich enigszins negatief uitlaat over Hoevelaken. Als Appi niet onder de indruk was van ons (Topper is al jaren trouw Hoevelakensche hockeyer) dan hadden ze dat uit moeten drukken in meer doelpunten maken dan dat wij deden en dus laten zien dat zij "zoveel beter waren" dan wij.
Het is vrij simpel, Appi en Hoevelaken zijn twee ploegen die graag mee willen spelen in de bovenste regionen van de 4e klasse. Hoevelaken was de 1e helft beduidend beter dan Appi, Appi daarentegen in de 2e helft zijn stempel weten te drukken echter nagelaten meer te scoren dan wij.

Kom niet aan met "we zijn niet onder de indruk" "zeewolde is beter dan Hoevelaken" want voornamelijk dat tweede is klaarblijkelijk niet waar wanneer we daar weten te winnen met 10 man van 11 man zeewolde en de gehele website de bovenliggende ploeg waren.

@T. Kok | 26/09

Ik moet wel zeggen tegen Zeewolde speelde we wel iets beter

T. Kok | 26/09

Hoe men het ook went of keert, Hoevelaken heeft door de uitoverwinningen bij Zeewolde en bij ons gisteren een uitstekende seizoensstart gemaakt. Menig ploeg zal hier jaloers op zijn. Toch moet dit Hoevelaken niet naar de derde klasse willen. Was niet bepaald onder de indruk van dit team. Onbegrijpelijk dat Zeewolde hiervan verloren heeft. Nu er voor Hoevelaken een flink aantal niemendalletjes op het programma staan, zal deze ploeg lang de maximale score uit de websiteen halen. Ben benieuwd wat deze ploeg uitricht tegen bijvoorbeeld Bemmel en het altijd lastige Westerduiven.
HCOB en Druten pakken de eerste drie punten van het seizoen en in beide dorpen zal het dus nog lang onrustig zijn gebleven. Wanneer volgt de huldiging op het dorpsplein mannen?
Dorsteti en Nijkerk gaan blijkbaar onderin uitvechten wie de felbegeerde degradatieplek bemachtigt.
Zuur voor Zeewolde. Jammer dat Geldermalsen te weinig spelers op de been kan brengen. Hadden ze weer zoveel (interne) schorsingen? Of te hard gezopen in het dorpscafé op zaterdagavond? Niet meer doen he!

De Scout | 26/09

De Scout bekijkt de websiteen altijd vanuit de Skyboxen. Een hoofdblessure oplopen door één van de vele verdwaalde en slecht geslagen ballen van jullie is onmogelijk! De Scout heeft zijn zaakjes goed voor elkaar: lekker drankje, slechte website en altijd een mooie vrouw om hem heen (meestal één van de Bestuursvrouwen).
De vraag of Hoevelaken wint van Bemmel: Uiteraard!
Hoevelaken is het nieuwe Baarn (daarom ook 3 spelers aangetrokken van Baarn) en worden ongeslagen kampioen! Waarschijnlijk scoort Hoevelaken in de eerste helft uit een corner, Bemmel komt op gelijke hoogte en ij de laatste minuut...
De Scout is onovertroffen, objectief, eerlijk en oprecht! Hij ziet jullie allemaal! Ik zal jullie missen volgende seizoen: ga met Hoevelaken mee naar de 3e klasse! Behalve als Baarn weer degradeert (weer verloren), kunnen de 3 weer terug naar Baarn....verdien ik er weer wat aan!
Heen en weer, heen en weer...

Tuocs | 26/09

De scout heeft een hockeybal op z'n kop gekregen, wat een ontzettende dwaas.

@ de Scout | 26/09

Denk je dat Hoevelaken wint van Bemmel?

De Scout | 26/09

Hoevelaken speelt als Duitsland, maar ze reageren ook als Duitsers....weinig tot geen humor! Ik had het natuurlijk over Hühnerknochen moeten hebben!
Daarom wordt het daar ook niet gezellig! Dat was het wel in Zeewolde ( de spelers van Hoevelaken bleven als sekte bij elkaar zitten), daarnaast doen ze in Zeewolde op zondag in ieder geval wat met de jeugd, en spelen er veel teams hun websiteen waardoor er veel publiek is.
Bij Apeliotes is het ook altijd feest, maar je moet er voor open staan, willen staan, je moet het in je hebben! Gisteren ontrokken jullie je ervan met een glaasje ranja, jullie goed recht!
Sekte Hoevelaken, die overigens dus gewoon simpel kampioen wordt, geen misverstand daarover, heeft dat niet in zich. Jullie zijn Hoevelaken, en dat respecteren de anderen! Iedereen weet nu hoe het zit, het wordt ook niet meer verwacht van jullie, maakt het allemaal simpeler. Hoevalekn is serieus, nou en?
De Scout weet en ziet het allemaal!

@ Geldermalsen | 26/09

Herkenbaar, hadden jullie hier niet vaker last van. Destijds als smoes: De mexicaanse griep??

@ De Scout | 26/09

Er speelt geeeeeeeen enkele speler van Baarn bij Hoevelaken, dat hebben Zeewolde en Appi kunnen zien. Het seizoen is nog maar net begonnen, in zeewolde was niks te beleven en thuis hebben we er wel wat van gemaakt. Kipkluifjes? hoe kom je daar bij? Laat je voortaan beter informeren

De Scout | 26/09

Hoevelaken derde in helft in Baarn? Ik was denk ik bezig met het rond krijgen van de contracten, voor de 3 spelers van Baarn die nu bij Hoevelaken spelen, met het Bestuur van Baarn.
Je noemt wel een voorbeeld, je moet teruggrijpen op vorig seizoen..zwaktebod! En vorige week die "hoop mensen met bier en een BBQ" was bij de buren van het woonwagenkamp. De kipkluifjes die over het hek werden gegooid lagen van de week nog op het veld.
De uitnodiging voor komende zondag sla ik af. Ik voorzie al dat Druten niet komt opdagen......wordt weer een trend dit seizoen! Het zal Zutphen-Bemmel worden met een uitstapje naar Wijk bij Duurstede wellicht. De Scout houdt jullie allemaal in de gaten!

@ De scout | 26/09

ik ben het met je eens dat we niet bepaald gezellig waren. Dat wil niet zeggen dat we dat altijd niet zijn. Je hebt geloof ik te weinig de derde helft bij ons meegemaakt. Toevallig iets meegekregen van de derde helft vorig jaar in Baarn? Daarnaast is het bij ons thuis ook gezellig. Blijkbaar was je vorige week er niet bij. Een hoop mensen met bier en een bbq.
Ik nodig je uit om dit weekend de derde helft bij ons te vieren

Aljazeera | 26/09

@ Tolkie

Vroeg me al af wat er stond

De Scout | 26/09

Zoals beloofd deze week alleen maar aandacht voor de strijd in Nijmegen. De andere websiteen waren vooraf al niet dermate boeiend om daar bij stil te staan! Gezien de uitslagen blijkt dat ook we. Helemaal blij dat ik niet richting Zeewolde ben gegaan. Geldermalsen is het nieuwe Kampen en Avanti. (komen ook zo maar niet opdagen!).
Hoevelaken wint! Hoevelaken wint zoals Duitsland dat doet. Hoevelaken is het nieuwe Duitsland!
Het spel is vaak niet om aan te zien, tegenstander is beter maar Hoevelaken scoort er één meer, uiteraard in de laatste minuut, zoals dat hoort. Jammer dat de scheidsrechters niet zagen dat er bij 3 van de 4 corners te vroeg werd ingelopen door Hoevelaken! Dit is nog wel een puntje van aandacht, deze nieuwe regel. Er wordt alleen gekeken naar de verdedigers! Jammer, heeft ook niemand gezien verder. Gelijkspel zou verdiend geweest zijn. De eerste helft was Hoevelaken iets beter, de tweede Apeliotes. Wederom steelt Hoevelaken de punten van de concurrend: De nieuwe "Meister". Verder was het een hoop gehol en geren, opgewonden standjes en kippen zonder kop.
Jammer dat mijn afspraak met Nelis niet doorging. Waar drink je in Nijmegen na de website met je tegenstander nou wat? Niet op dat suffe moderne terras! Ik had je bij de Blokhut verwacht! Duitsers hoUden daar niet van! Die gaan voor "Gründlichkeit". Gewoon een keurig biertje op een keurig terras in een keurig glas.
Het vreemde is wel dat er in Hoevelaken zelf eigenlijk helemaal geen keurig terras is of iets wat ook maar het predikaat "gezellig" kan dragen. Hoevelaken is niet gezellig, en dat zal het nooit worden ook. Er staat ook nooit iemand te kijken daar (behalve De Scout uiteraard, die kan het weten!). Daarom reageren ze ook zo vreemd op andere clubs waar de derde helft ook belangrijk is of waar rondom een website wel iets leuks is! Hoevelaken is resultaat, punt. Pff, ik kijk nu al uit naar het komende weekend. Even geen resultaat...

@geldermalsen | 25/09

Beter trekken jullie je terug uit de competitie. Geen kabouters als scheidsrechters+geen houthakkers als tegenstander=+2

Tolkie | 25/09

En dit stond er volgens Google-translate:

Op te geven al je termen voorafgaande. "

Netanyahu de opmerkingen na de komst van Abbas in Ramallah, waar hij werd begroet door duizenden Palestijnen om hem te verwelkomen na een formeel verzoek indienen voor het lidmaatschap van de Staat Palestina aan de Verenigde Naties.

Abbas zei tegen de menigte het ontvangen van een zondag, dat de Palestijnen geen vrede zou gesprekken te voeren zonder een "full staking" van de Israëlische nederzettingen.

Vervolgde hij, "zullen er geen onderhandelingen zonder internationale legitimiteit en zonder een volledige stopzetting van de nederzettingen" lijkt een verwerping van het voorstel van het Kwartet voor vrede in het Midden-Oosten, waarin wordt voorgesteld afgelopen vrijdag om directe onderhandelingen te hervatten zonder te praten openlijk over een bevriezing van de nederzettingen worden.

?!? Waarom, in hemels naam?!? Doe toch niet zo moeilijk...

@Aljazeera | 25/09

wat maakt het uit, Hoevelaken heeft gewonnen en was dus beter punt uit

Aljazeera | 25/09

التخلي عن كافة شروطك المسبقة".

وأدلى نتنياهو بتعليقاته هذه بعد وصول عباس إلى رام الله، حيث كان في استقباله آلاف الفلسطينيين للترحيب به بعد تقدمه بطلب رسمي لعضوية دولة فلسطين في الأمم المتحدة.

وقال عباس أمام الحشود المستقبلة له الأحد، إن الفلسطينيين لن يجروا محادثات سلام دون "وقف كامل" للنشاط الاستيطاني الإسرائيلي.

وتابع قائلا "لن تكون هناك مفاوضات دون شرعية دولية ودون وقف كامل للمستوطنات"، فيما يبدو رفضا لمقترح اللجنة الرباعية للسلام في الشرق الأوسط، التي اقترحت الجمعة الماضية استئناف المفاوضات المباشرة دون التحدث صراحة عن تجميد المستوطنات.

( Vertaling )

Aangezien beide teams vanaf de video verhoging bij Apeliotes een filmpje hebben gemaakt is het zelfs mogelijk om te controleren hoe vaak Hoevelaken in de cirkel bij Apeliotes is geweest de 2e helft!

Middenvelder | 25/09

Duifjes-Zutphen 1-1
Mooi weer, lekker potje hockey, geen gemekker op elkaar of op scheidsen. Al met al: prima gelijk spel.

NR13 | 25/09

Is wel een beetje Hoevelaken, totaal niet sprankelend of goed maar zo effectief en volwassen. Echt een taaie, vervelende ploeg om tegen te spelen, mentaal ijzerstrek. Het hockey is echter niet om aan te luren.

Hoevelaken | 25/09

Hoevelaken eerst helft gewoon beter. Tweede helft speelde Hoevelaken een stuk minder en Appi iets beter. Van zoekgespeeld was geen sprake. Dat is naar mij mening iets heel anders.

@ Appi Mooi doelpunt mag je wel weg laten, noem het gewoon een doelpunt. 1x in de cirkel 2e de helft? Iets vaker wel goed tellen als je wilt tellen.

Scheidsrechters hadden goed gefloten. Wel jammer dat de studs van alles gingen roepen wanneer er helemaal niks aan de hand was. Beetje kansloos, ga gewoon hockeyen en niet proberen op zo'n manier een strafcorner te versieren.

Terras zat wel lekker, het is trouwens wel ver lopen om vanaf het nieuwe veld bij de blokhut te komen.

Woefdram | 25/09

Ben benieuwd wat de Scout heeft gezien afgelopen weekend.

Appi | 25/09

@@ G'malsen

G'malsen, HC OB, Druten, Dorsteti en Nijkerk zijn gewoon voor de zondag vulling.

(Al moeten ze dan wel komen opdagen)

Dinges | 25/09

Kijk, dat je nu slechte berichten hoort over de supersunday is geen reden om bang te worden voor een slechte middag, zeker niet met dit weer...

@G'malsen | 25/09

Wat zijn jullie zwak...
Welkom in de 4e klasse... :S

Appi | 25/09

Als de coach van Hlaken na de website aan het team gaat vragen wat er in hemelsnaam aan de hand was noem ik dat zoekgespeeld. Verder zijn jullie 1x bij ons in de cirkel geweest 2e helft? En maar een aantal keer over de 23m? kijk maar na op de video :)

cheers

Duss | 25/09

Haha hoevelaken kansloos op het terras. Was de gezelligheid te intimiderend bij de blokhut? Misschien zitten ze liever thuis ofzo??

randy | 25/09

Saai.

Topper | 25/09

Wat een zwak optreden van appi. Hoevelaken was 1e helft gewoon sterker en is 2e helft wat minder maar zoekgespeeld is onzin.
Appi trouwens 3e helft erg ongezellig, zitten liever in dat blokhutje van 2 bij 3 dan op het terras.

Topper pit

randy | 25/09

Stelletje paupers, kom eens naar beneden naar t paviljoen voor n kratje bier. Met je tegenstanders vier je een derde helft en niet zoals bovenstaand benoemd, maar dat hoeft jullie 'studs' niet benoemd te worden

Nelis | 25/09

2-3 studs uit h'laken winnen.
Alles op film. Lekker in de zon en volgende week weer aan de bak! Appi niet sterk in 1e helft

Hoevelaken gwoon sterker! Rematch word leuk! Gelukkig hebben wij 1 terras en zit iedereen bij elkaar!

Appi | 25/09

Apeliotes - Hoevelaken
2 - 3

Hoevelaken 4 corners 1e helft schieten er 2 in. 2e helft herpakt Apeliotes zich en speelt Hoevelaken helemaal zoek. Hoevelaken weet met kunst en vliegwerk (en een prima keeper) stand te hoUden. Na 2 doelpunten van Apeliotes (1 corner en 1 mooi doelpunt) schiet Hoevelaken het winnende doelpunt er in de laatste minuut in met een backhand.

Kortom Hoevelaken gewonnen maar ze hebben geen sterke indruk gemaakt. Ben zeer benieuwd naar de rest van de competitie en de rematch in Hoevelaken.

KNHB | 25/09

Overbetuwe-Dorsteti 1-9

de 12e man | 25/09

In zeewolde training i.p.v. website, geldermalsen kan niet genoeg man oproepen voor een website.
Zonde van het mooie weer! Maar meer bier voor zeewolde! [b]
Benieuwd wat er bij de stUdenten in Nijmegen is gebeurd.