De Scout

Geplaats door: De Scout ( )

  • 4E
  • 28/11
  • 1871

De Scout is zeker niet pensioen maar doet het wel even rustiger aan. Ben in onderhandeling voor veel geld met een ander forum (3A). Baarn betaald goed namelijk!
De Scout zag gisteren in Nijmegen een oervelende website; 2 teams die half court spelen. Dat valt De Scout echt op: De stUdenten die niet echt press durven te spelen en Bemmel die zich in "topwebsiteen" aanpast. De Studs inderdaad iets scherper dit keer. Maar "niet verliezen" lijkt belangrijker dan lekker spelen! Heren: het is maar 4e klasse! Jullie zijn zo serieus! Ook m'n vriendin Liesbeth was zo druk aan het doen aan de kant alsof haar leven er van af hing. Als ze nou Bemmel had laten aanvallen was er niets aan de hand geweest. Vorige week ontsnapte ze nog maar net...
Nu gaan er natuurlijk een paar schrijven dat het spannend was en goed en bla bla bla... maar iedereen weet dat deze 2 teams als het er op aankomt laf spelen. Ze kijke te veel naar de Hoofdklasse, is dat half court ook al een trend.


OB was niet vooruit te branden in en tegen Zeewolde. De oude benen wilde maar niet naar voren en bleven gezellig met z'n allen in de eigen cirkel. Dit wordt volgende seizoen een sterk veteranen team! Misschien dat ze daar wel kunnen promoveren.

Hoevelaken begint een parodie op hockey te worden. Getipt door De Scout als de Kampioen (gaat ook lukken, kijk maar naar de statistieken van de afgelopen jaren; de winterkampioen wordt ook De Kampioen) Maar het is allemaal wel erg krap en hier en daar ontstaan er scheurtjes. Hoevelaken blijft wel net als Zeewolde gewoon lekker aanvallen, welke website dan ook. Beide teams gaan uit van eigen kracht. De Scout gunt het deze 2 teams tot nu toe het meeste! Hoevelaken heeft alvast een hengeltje uitgegooid in Baarn: of ze nog wat spelers kunnen kopen voor komende seizoen! Dat wordt weer kassa voor De Scout!

Als jullie het niet erg vinden ga ik op de rest niet in. Komende seizoen start er geen 5e klasse bij de bond. Wel zullen teams als: Druten, Avanti, Geldermalsen etc. in de nieuw op te richten " onderklasse" gaan acteren.
Avanti, Druten, OB, Geldermalsen, Dorsteti en Westerduiven proberen het vanaf maart ook met een nieuw systeem: Halve eigen cirkel press. Geïnspireerd door Bemmel en Apeliotes.

Wat De Scout ook wel merkwaardig vindt: proberen te omschrijven wie er na afloop de leukste "3e helft" heeft. Heel bijzonder deze kinderfeestjes met een muziekniveau op de achtergond dat het peil van K3 niet overstijgt. Sommige worden van een paar biertjes al "grappig". Echt gedronken wordt er niet! daarom blijft De Scout ook nooit lang hangen. In die kelder van de Studs was het niet veel beter, geven ze het ook nog de naam van "Socïeteit".
Het echte drinken gebeurd in de Bestuurskamers, wat zich daar afspeelt is soms met geen pen te beschrijven....heerlijk!

De Scout pakt maar weer eens het vliegtuig, lekker naar zijn eigen eilland...de dames aldaar kunnen niet wachten..
Reageren

De Scout | 29/11

Jullie bewijzen met al jullie berichten mijn gelijk door zelf naast de waarheid te schrijven!
Beste Appi: al jaren? De Scout heeft exact een jaar geleden (november 2010) een contract getekend voor geld om onder andere de vierde klasse E in de gaten te hoUden te voorzien van objectief en onafhankelijk commentaar! Dus niet :al jaren...
En stevig worden aangepakt... dat laat ik weer lekker op mijn eiland doen whooow! Terwijl ik daarna van mijn cocktails slurp zal ik nog eens aan jullie denken.

V. Maresilva: erg sympathiek om het voor me op te nemen, maar De Scout is gewend om zijn eigen boontjes te doppen. Ben je bang dat ik kritiek op je zal hebben? Valt wel mee hoor, na een tijdje afwezigheid op het veld doe je weer leuk mee, fijn voor je!

Als De Scout stelt dat Hoevelaken kampioen wordt dan is dit een onderbouwde stelling (o.a. met statistieken) en met kennis (De Scout wist als enige dat Hoevelaken 3 spelers van Baarn had overgenomen). Jongens die nu anoniem menen te moeten reageren dat deze kans heel klein is zou ik graag met een gefundeerde onderbouwing zien komen.

De Scout geeft toe: soms zit hij er bij een voorspelde uitslag een misser. Jullie weten allemaal hoe grillig de mannen (en vrouwen, die moet ik ook noemen anders voelen ze zich weer achtergesteld, echt zo'n dingetje voor ze...) in het "geel" zijn waardoor er uitslagen volgen die eigenlijk niet kloppen.
Verder staat de vraag nog open wat ik gebruik: tja...dat is een hele waslijst. Ik ga het je niet noemen..je zou er een complex van krijgen (voorzover je die nog ni.....) Zo spannend en uitdagend kan het leven zijn als De Scout. Helaas is dat niet voor velen weggelegd, zeker niet voor 4e klasse hockeyers, die hoUden het bij een biertje, schattig hoor!

De Scout is irritant en pretentieus! Klopt! De Scout wordt dik betaald om dat te zijn, zolang jullie niet beter spelen en beter schrijven op dit forum en vooral geen zelfspot/kritiek hebben is dat behoorlijk nodig!

De Scout gaat jullie nog bijna missen...snik..

Appí | 29/11

Hulde voor Betweter en Maresilva laten we het gezellig hoUden! Al hoeven we er niet zo zwaar aan te tillen volgens mij. De Scout zit er al jaren naast, wordt al jaren stevig aangepakt en hij blijft al jaren stug doorgaan!

V. Maresilva | 28/11

Mag ik mij volledig aansluiten bij betweter? We moeten een beetje zuinig zijn op de dun gezaaide posters op dit forum die wel de moeite nemen om iets meer toe te voegen dan makkelijke one-liners en hun nek uit durven te steken om nog wat extra jus over onze redelijk amusante competitie te gieten. Natuurlijk heeft De Scout het lang niet altijd bij het juiste eind, ook ik ben het dikwijls oneens met "onze" Scout, maar laten we alsjeblieft komen met iets zinniger commentaar. Het is zo makkelijk om onder een valse identiteit een sneer uit te delen en natuurlijk geeft dit een mooie gelegenheid om je eindelijk eens af te kunnen reageren omdat je daar in het dagelijks leven de kans niet voor neemt! Kijk naar wat een opleving De Scout aan ons armetierig forumpje heeft gegeven. Zonder De Scout kwamen velen hier niet eens!

Dat gezegd hebbende moet ik ook zeggen dat als ik de voorspellingen van De Scout leg naast de resultaten je je gaat afvragen hoe dat breintje werkt... En dan volgt meteen de argwaan tegen de voorgedragen kampioen. 4e klasse hockey is geen exacte wetenschap (gelukkig maar, dan waren velen uit deze competitie na het eerste fluitsignaal de weg kwijt geraakt), maar de een heeft er natuurlijk meer kijk op dan de ander!

Ik wens De Scout een onvergetelijke vakantie toe en hoop dat alle vingers behoUden blijven bij het afsteken van het Grande Voir de Feux d'Artifice zonder genodigden, zodat, wanneer al het moois van de natuur weer ontluikt en wij het stof van onze uitrustingen slaan om het groene (of blauwe) schuurpapier opnieuw te betreden, het toetsenbord, waarvan bepaalde letters inmiddels niet meer af te lezen zijn, weer aangevallen zal worden, om ons onbeholpen, maar welgemeende reacties te doen ontlokken!

betweter | 28/11

@@ De scout

Ik snap jullie niet, eerst verlangt iedereen naar een reactie van de scout, komt die er, heeft iedereen weer commentaar en mag die oprotten[h]

@Scout | 28/11

Ik weet niet wat jij gebruikt, maar ik zou er maar mee stoppen. Dat pretentieuze interessante gedoe is irritant. Ga fietsen ofzo man.

@ De Scout | 28/11

Volgens mij is de kans dat Hoevelaken dit jaar kampioen wordt even groot als dat jij het een keer bij het rechte eind hebt......

En dan is het aan de rest van het forum om dit in te vullen :)

@ scoutje | 28/11

hey scoutje, ga lekker naar je onbewoonde eilandje zodat alleen jij last hebt van je gezever.

De Scout | 28/11

De Scout was dus in Nijmegen en zag 2 teams aftastend en half court spelen; that's a BINGO!
( vrij naar "Inglorious Bastards")
Uiteraard is het niveau hoger dan bij de teams in de onderklasse, maar het hield nog niet over. Gezien het totaal aantal corners voor beide teams klopt dit beeld van de website. Voor de spelers onderling heel spannend, voor de neutrale toeschouwer: nog geen 3e klasse!
Probeer het nog eens!

De Scout | 28/11

Zeewolde? In dat gat wil je niet gevonden worden. ..Nee...je leest niet goed, zoals zo velen!
De Scout is zoals je weet onafhankleijk en objectief! Heeft in deze competitie een lichte voorkeur voor Hoevelaken maar dat heeft zo z'n redenen...
Ik merk ook dat je niet goed op de hoogte bent van het "verleden" van de Scout, jammer, je hebt wat gemist!

@ De Scout | 28/11

Jammer dat je er niet bij was dan had je echt iets kunnen vertellen. Ga maar weer lekker terug naar Zeewolde ehhhh ik bedoel "op vakantie".