De Scout onthuld en beschouwd!

Geplaats door: De Scout ( )

  • 4E
  • 12/03
  • 1233

Eindelijk dus hierbij de onthulling van De Scout! Terug uit zijn winterslaap!

Bemmel viel tegen deze zondag. Gelukkig voor hen een makkelijke tegenstander. Het team lijkt nog niet gïnspireerd voor een promoTielaats. Zullen de komende websitene wel makkleijk winnen.

Nijkerk blijft schattig maar heeft helemaal niets te zoeken in de 4e klasse. Dat geldt overigens voor meerdere. Mijn contacten bij de bond geven inderdaad aan, zoals ik al eerde aangaf, dat er waarschijnlijk een "onderklasse" komt. Druten, Geldermalsen, Nijkerk, Zutphen en Avanti staan op de nominatie!

Apeliotes won zakelijk. Het probleem met de keeper is nog niet opgelost en met het defensieve spel ook niet. Heren: tegen het vetaranenteam van Over Betuwe mag er toch wat meer verwacht worden! De Scout spreekt er schande van!

De leukste en Beste website werd inderdaad in Hoevelaken gespeeld. Hoevelaken, volgens De Scout de titelkandidaat nr1, won waar objectief gezien een gelijkspel verdiend was geweest. Zeewolde speelt technisch en tactisch mooier, Hoevelaken speelt fysieker en met lange klappen, wel vaak effectief! Kansenverhouding was 50/50.
Hoevelaken kampioen, Apreliotes, Bemmel en Zeewolde vechten voor de 2e plaats!

[SHOW-descout-NU] De Scout zal het de komende weken allemaal weer volgen en jullie voorzien van zijn objectieve analyses.
Hij ziet en kent jullie allemaal...!


Reageren

Appí | 12/03

Respect voor het anonymous plaatje. Maakt de slappe inzichten een beetje goed :)

simonvr | 12/03

Begint het ge$%^&* weer! Vertel eens een keer echt iets wat we nog niet weten anonymous!