Uitslagen 18-03

Geplaats door: simonvr ( )

  • 4E
  • 18/03
  • 2046

Bemmel - Dorsteti 5-0
Appi verloren!
Reageren

feest | 19/03

Hoera voor Nijkerk!

Ed Csout | 19/03

Verdorie, volgens de Gelderlander hebben we verloren van Nijkerk & Bemmel :(

fred | 19/03

Scout, als Baarn nu degradeerd, en hetzelfde team speelt dan volgend jaar in de 3e als Hoevelaken. Hoezo overleven ze dan wel??

wel weer messcherpe analyses hoor! je ben ineens weer uit je winterslaap.

maar rode wijn op hockeyclubs...? die is meestal net zo erg als een pak jungfraumilch...

V. Maresilva | 19/03

Over de bril: Ik heb een waterafstotende spray ontwikkeld in een lab in Utrecht. Patent is aangevraagd, volgens mij is er een markt. Als brillioot zie je regelmatig collega brillemannen die ook moeite hebben met omstandigheden [b]

Ed Csout | 19/03

Haha op 60 % verliezen van Dorsteti en gelijk spelen tegen Avanti. Inderdaad een goede corner waarmee ze het verschil kunnen maken maar ook Hoevelaken zal van de kleintjes moeten winnen en daarnaast ook nog bij Bemmel thuis moeten winnen.

Ach ja... We zullen zien de 25e!

De Scout | 19/03

[SHOW-descout-NU]
@Ed Csout: De Scout heeft de hele website aanschouwt (Hij drinkt geen bier!, wijn heren, rood graag!) en heeft de keeper van Zeewolde in de tweede helft alleen bij 2 corners aan het werk gezien. Er was wat meer druk naar voren maar kansen creëren was er niet bij!. Niet één maal gevaarlijk voor de goal geweest waarbij de keeper redding moest brengen! Over welke "genoeg kansen" heb je het dan?
Jullie willen het anders geloven maar feiten heren, feiten. De Scout heeft alleen maar feiten!
Ik begrijp dat de StUdenten nu naarstig op zoek zijn naar zelfvertrouwen omdat ze het helemaal kwijt zijn, en daarom in het forum proberen te overtuigen dat ze toch wel een kans hadden gisteren! De meerdere goals voor en mindere goals tegen in de websiteen tegen de "onderklasse" bewijst niets. Het gaat om de grote websiteen. Tweemaal verloren van Zeewolde, 2x verdiend! Verloren van Hoevelaken (komende zondag weer) gaat de Studs opbreken. Wees trots op je fraaie 4e plaats.
Leuk om te zien overigens: de tweede keeper had net zo'n wit shirt aan als zijn voorganger. Hij is alleen wat kleiner. Aan hem lag het niet!
Wees eerlijk: het ligt Apeliotes niet om het spel te maken, een hoop gehol maar weinig rendement. Ik zal komende zondag wel zien of De Scout Zijn mening moet herzien.

De vraag over het spel van Hoevelaken? De kampioenen?: lange halen, snel thuis! Zes wedstirjden in een seizoen alles geven en de andere op 60% winnen. Hoevelaken hoeft niet op het doelsaldo te letten. 1-4 of 1-14 winnen van Nijkerk, Who cares? 3 Punten heren! Volgend jaar zullen ze overleven in de 3e klasse omdat bijna heel Baarn dan daar speelt, Baarn degradeert weer naar de 4e.

Hij weet het allemaal! Hij ziet het allemaal!

@Ed Csout | 19/03

Tweede helft hadden jullie zeker een veldoverwicht, maar tot veldkansen heeft dat niet geleid: jullie hebben geen een veldkans gecreëerd: jullie kwamen er in de laatste linie niet doorheen. Die strafcorner viel dan toch een beetje uit het niks, en Zeewolde had al veel eerder af kunnen maken. Die corners heeft Zeewolde geen doelpunt mee gemaakt, dus ik snap niet waarom je die noemt, en de strafbal was voor een bal die er al in zat.

Als je het anders ziet: noem mij de veldkansen maar die jullie hebben gehad? Even los daarvan had Zeewolde het in de tweede helft moeilijker om er hockeyend uit te komen door veel onrust aan de bal.

Ed Csout | 19/03

@ De Scout

We hebben met ons "halfcourt" meer doelpunten voor dan Zeewolde en Hoevelaken. Dit zegt genoeg over het aanvallend vermogen van deze ploegen na een halve competitie. Wij verzuimen het vaak om het voorin af te maken maar als je de website gisteren gezien had had je ook mogen melden dat wij in de tweede helft meer dan genoeg kansen hadden om zelf de 1-2 te maken. Helaas trokken we uiteindelijk door sterk defencief spel van Zeewolde en een aantal corners + strafbal aan het eind aan het kortste eind. Het was zeker niet sterk wat we hebben laten zien de 1e helft gisteren maar "niets te vertellen......." je zat zeker al aan het bier de 2e helft.

@Scout | 19/03

Dicht je Zeewolde nog een kans toe in deze poule? Wat vind je van het hockey van Hoevelaken?

De Scout | 19/03

[SHOW-descout-NU]
@Maresilva: De kritiek is dat de Studs altijd tegen elk team half-court spelen. Zijn niet gewend het spel te maken. Nu moesten ze dat gisteren en konden ze het niet! Weinig goals tegen zegt De Scout niet zoveel. Tegen de teams in de websiteen dat het erom gaat (Hoevelaken, Bemmel, Zeewolde) krijgen ze wel goals tegen en blijkt het allemaal toch niet zo solide te zijn! Je gaat nooit promoveren naar de 3e klasse als je niet het spel kan maken. Alleen maar kan wachten op de foutjes van de ander. Zeewolde maakte weinig foutjes en prompt hadden ze niets te vertellen.
Is je bril al droog?

@Chantal: De indiaan zit al in het buitenland voor het songfestival. Het was de cowboy dit keer! (Die met die leren hoed).

Chantal Jansen | 19/03

nog steeds benieuwd of het inderdaad die indiaan was die rood kreeg.

of waren het de drutenaren die rood kregen?

V. Maresilva | 19/03

@ De Scout
Toch nieuwsgierig, wat is de kritiek op een verdediging die slechts 12 tegendoelpunten krijgt in 13 websiteen? Alleen de verdediging van Gilze-Rijen uit 4C kan betere statistieken overleggen met een verbluffende 9 uit 13, maar die scoren dan weer een stuk minder, dus kunnen we invullen wat voor ploeg dat is...
Ik zeg: complimenten voor de verdedigende kwaliteiten van de Studs!

De Scout | 19/03

[SHOW-descout-NU]
Heren, en dames natuurlijk, die zitten er ook tussen, alleen het deurtje van het kastje nog even open zetten....
Hierbij het vernietigende oordeel van De Scout.
Wat betreft de teams die volgend seizoen uitkomen in de "onderklasse" wil De Scout zich beperken tot 1 opmerking: De rode kaart voor Zutphen was trerrecht! Een slaande beweging moet altijd Bestraft worden met rood! 3 Weekjes rust voor deze meneer, is zijn vrouw ook weer blij.
Bemmel verliest niet thuis! Daar zorgt men wel voor door iedere beslissing aan te vechten om maar te zorgen dat de volgende bal in het voordeel van Bemmel wordt gegeven. Jammer, heeft Bemmel niet nodig eigenlijk.
Hoevelaken wordt kampioen! Als je slechte websiteen wint wordt je kampioen. Hoevelaken speelt alleen goed tegen de "top 4" en spelen daarnaast alleen slechte websiteen, en die winnen ze dus. Opvallend overigens dat het spelersformulier van Hoevelaken inmiddels 16 namen kent daar waar er voor de winterstop nog vaak met 13 man (incl. invallers uit het matige JA1) werd gespeeld. De vrachtwagen met Baarnezen is daar toch gestopt!
Dit is buiten De Scout om gegaan, moet toch weer eens gaan praten met het Bestuur van Baarn. Waarom illegaal en achter de rug om van De Scout spelers verkopen aan Hoevelaken? Uiteindelijk zal het zich tegen hen keren. De Scout slaapt nooit....

De Scout was natuurlijk dit keer in de polder. Wind en regen, ook natuurlijk! Een zeer gedreven Zeewolde, gediciplineerd spelend (dat heeft De Scout wel eens anders gezien!) tegen Apeliotes die dacht: Wij krijgen zoveel kritiek op ons verdedigende spel we gaan dan nu maar eens proberen het spel te maken! Fout! Dat lukt dus dan niet. De Scout schreef het al aan het begin van het seizoen: Apeliotes is een goede 4e klasser maar gaat het ook dit jaar niet redden! Het spel kunnen ze niet maken bleek ook gisteren! Niet 1 uitgespeelde kans gecreëerd! 2 Corners op de rand cirkel versierd! Dat was het! Zeewolde tactisch slimmer en technisch beter! Verdiende overwinning.
Apeliotes nu defenitief afgehaakt, zullen ook uit bij Hoevelaken niet winnen. Het was weer een leuk seizoen voor ze: net niet! Je gunt het ze, maar ze moeten het toch zelf doen uiteindelijk, net als Nijkerk.

Chantal Jansen | 19/03

Die indiaan van Zutphen kreeg zeker rood?

Complimenten | 19/03

dit maal complimenten aan Avanti, die zich deze keer een stuk minder zandzakken rond eigen cirkel neerlegde, maar gewoon probeerde mee te hockeyen

T. Kok | 19/03

@ V. Maresilva: Helemaal gelijk, Parijs is nog ver. Er kan nog van alles gebeuren. De Nederlandse Eredivisie Voetbal is er maar weer een prachtvoorbeeld van. Waarom de vierder klasse E niet dan?
We vonden het heus wel gezellig bij jullie, maar we hadden vernomen dat er bij de McD in Barneveld een wat kortere rij dan op een normale zondagmiddag/avond stond, dus...
Het mag weer spannend deze competitie!

V. Maresilva | 18/03

Nijkerk gefeliciteerd, wil ik schrijven. Maar nog steeds geen overwinning helaas. Wel weer een stap in de goede richting, ondanks een Hoevelaken dat vergeet waar het om gaat bij kampioen worden, continuïteit. Maar oké, tegen Nijkerk pakken jullie wel de punten. Bemmel lijkt een zakelijke overwinning tegen Dorsteti geboekt te hebben en ik heb vandaag deelgenomen aan een gepassioneerde website in guur polderweer. Het was een iets hardere website dan uit bij Appi, maar daarom niet minder sportief. Goede gasten, goede verliezers. Maken Best kans uit bij Hoevelaken. Schrijf nou niet meteen teams af na een verlies partij, Parijs is ver.
Appi was wel iets sneller vertrokken dan gebruikelijk. Lag dat aan het weer? [b]

Wie ben ik? | 18/03

Heerlijk al dat kelder van de kelder hockey geleuter!
Winnen is waar het om gaat! Tis toch geen jurysport?
Nijkerk rules!!! Hophop

BRE | 18/03

@HCOB

Dan zijn we het niet met elkaar eens. Kan gebeuren...

Teun | 18/03

@ Appie: verliezen van de polderboys en dan zin in Hoevelaken uit? Grappig. Na zondag sta je op 7 punten man! Hoevelaken pakt alle zogenaamde toppers, love ya all!!

HCOB | 18/03

BRE is een grapjas. Kern van de website was dat OB enorm veel grote kansen heeft gemist. OB had moeten winnen.

Appi | 18/03

@ NijkerkH1
Jullie zijn helden!

@Hoefke
Jullie hadden 2 corners nodig en een schot buiten de cirkel om van Nijkerk te winnen?
Nu al zin in de volgende week [d]

Hoefke | 18/03

Wat een dag in Niekark, hoevelaken totaal niet scherp, neemt het niet serieus, gister te hard gezopen! Gelijkspel gaat te ver. Scheidsrechters waren wel koekenbakkers zeg! Positieve was het veld en het clubhuis. Veld met aparte stroken wat voor hindernissen zorgt, altijd leuk. Zand verbergt de lijnen, daardoor werd er bijna een schot van ruim buiten de cirkel als goal aangezien. Het clubhuis is klein
Maar fijn, lekker knus! Met mooie nummers. 1 ding wat wel heel teleurstellend was, was dat er geen bittergarnituur aanwezig was!!!!! Nu weer opladen
Voor een serieuze pot van volgende week

Zomaar | 18/03

Leuk posten terwijl ik berichtje schrijf :-(

Zomaar | 18/03

Nijkerk - Hoevelaken schijnt 1-4 te zijn geworden.

NijkerkH1 | 18/03

Nijkerk - Hoevelaken 1 - 4

spannende pot. hoevelaken kwam in de eerste helft door een strafcorner op voorsprong maar nijkerk kwam terug tot 1 - 1. Helaas in de laatste minuut toch nog een goal tegen, weer uit een corner. Ruststand 1-2. Tweede helft ook redelijk gelijkwaardig. Veel druk van Hoevelaken met 2 goals tot gevolg. Daarna een paar open kansen voor NIjkerk maar helaas geen goal. In de allerlaatste minuut nog een onterechte goal tegen. Geen onterechte uitslag maar er had ook een gelijkspel ingezeten. Goede derde helft, en we hebben weer een top dag gehad.

@ T. Kok | 18/03

Met de derde helft? Ja zeker

T. Kok | 18/03

Alleen nog niks gehoord uit Nijkerk. Zijn ze daar nog bezig of zo?

Scheidsje Drutn | 18/03

Ik was vandaag magistraal. Het is me gelukt om een website die al lang gespeeld was, volledig uit de hand te laten lopen. Het kostte me wel wat moeite. De eerste helft liet ik alleen maar zien dat ik gewoon slecht was en de regels niet ken. Beide ploegen vonden het erg geestig dat ik de regels voor het neerkomen van de hoge bal niet kende. Gingen ze opeens heel veel scoopen! Lache...
De tweede helft gooide ik er een schepje bovenop. Zeker toen eenmaal duidelijk was dat Zutphen ging winnen trok ik echt alles uit de kast. Ik ging zuigend terugpraten als ploegen protesteerden. Als daar dan hapten gaf ik ze geel! Lache man... Tot slot werden die mannetjes zo pissig over mijn optreden dat ze elkaar bijna naar de strot vlogen. Kon ik weer mooi even 'de-escalerend optreden. Werd ook door iedereen gewaardeerd!
Nu moet ik helaas weer naar mijn vrouw waar ik niets te vertellen heb, maar met deze topwebsite kan ik er weer een weekje tegen...

@Zomaar | 18/03

Vind je de scheidsen in Zeewolde partijdig?

Zomaar | 18/03

@ @simonvr: Bemmel heeft prima (bonds) scheidsen maar als ze zo voor de bond fluiten moeten ze hun trui inleveren. Gelukkig mogen ze nog in Zeewolde op bezoek komen ;-)

fred | 18/03

kapsalon komt eraan + voetbal

appi mooie website!

BRE | 18/03

Overbetuwe - Geldermalsen 1-2

Rustige website. Geldermalsen had beter veldspel. OB gevaarlijk af en toe op de counter.

@simonvr | 18/03

Natuurlijk heeft Bemmel gewonnen. Met zulke scheidsrechters kan je niet verliezen. Miljoenmiljard strafcorners, om onduidelijke redenen. Scheidsrechters die over 50meter fluiten.. en het verkeerd zien. Spelers die bewust de bal wegtrappen (!) krijgen de bal mee. Eerlijk is eerlijk, Bemmel was zeker beter! Alleen een beetje jammer, van sommige agressieve uitspattingen.. Volgende keer maar zonder scheidsrechters spelen?

WD | 18/03

Westerduiven - duitsers 3-1

Zomaar | 18/03

@appi ; de keeper uit het 2e heeft appi juist op de been gehoUden!! Ik hoop dat hij volgende week weer zo keept :-)

Appi | 18/03

Appi 2-1 verloren... 1e helft Zeewolde sterker, 2e helft mogelijkheden na de 1-1. De strafbal kon helaas niet gepakt worden door de keeper uit het 2e.

Zomaar | 18/03

Zeewolde - appi 2-1 (1-0)
2 basis spelers afwezig bij Zeewolde!
Appi aanvallend te weinig kunnen brengen, Zeewolde terecht gewonnen.

Jong oudje | 18/03

Druten-Zutphen 3-6, ongeveer 7 gele kaarten en een rode. Ging er hard aan toe, oudjes hebben zich niet laten kennen