Uitslagen 25-03

Geplaats door: NijkerkH1 ( )

  • 4E
  • 25/03
  • 1983

Jahoor hij is binnen Nijkerk - Druten 3 - 1
Feestje in Nijkerk!!!!!!
[s]
Reageren

Ed Csout | 28/03

@ HJOT

Kadudadung..... tish!!!

HJOT | 27/03

Nee Scout, ik verval niet in herhalingen. Ik ga je groter maken dan je bent.

Let op!!............. Komt ie : "SCOUT"!!

Je observaties over de partij in Hoevelaken zijn niet erg accuraat, maar je blik zal wel vertroebeld geweest zijn. Waardoor? Wijn? Staar? Tunnelvisie?

Blij om te horen dat je vindt dat ik vooruit ga! Techniek is in de 4e ook niet echt een vereiste. Kijk maar naar de slagerszoon.

Ik ben het wel met de "SCOUT"eens dat het veld in Nijkerk niet Best is, maar roeien met de riemen die je hebt!! Ik heb begrepen dat er een nieuw veld in de planning zit voor volgend seizoen! Gaten kon ik niet ontdekken, wel in het hoofd van de "SCOUT".

Ik weet van wie die dure auto was : De voorzitter van Hoevelaken wilde de "SCOUT " graag bedanken, omdat zijn dochter uit haar depressie is. Zij heeft zelden zo hard moeten lachen om de pogingen van de "SCOUT"
Dus toch groot in woorden en klein (letterlijk en figuurlijk) in daden!

De Scout | 26/03

Toch wel, maar ja ik was ook even BINNEN...heb ik toch wat gemist. Overigens zijn de kaarten niet genoteerd op het formulier, dat weet ik dan weer wel! Hebben ze een handje van in Hoevelaken...
[SHOW-descout-NU]

JaJa | 26/03

Scoutje scoutje toch, je was weer niet aanwezig. Jammer, er vielen 3 kaarten. 2 groen en 1 geel in H'laken.

De Scout | 26/03

Heren, en dames uiteraard...
Wat een heerlijke start vandaag (champagne-ontbijt op het dek van mijn luxe jacht) terugkijkend op een prachtige dag gisteren. O wat was ze mooi. Zelden een voorzitter zo wanhopig naar zijn aangenomen dochter zien zoeken.....
Bemmel en Zeewolde halen regelmatige overwinningen hoewel De Scout vooraf dacht dat de polderboys wel eens naast hun schoenen konden lopen, viel mee dit keer. Verder over de andere websiteen geen woord...de reden waarom mag duidelijk zijn!
Nee, het ging dit weekend om Hoevelaken en Apeliotes, Nijkerk en Druten!
De Studs winnen verdiend! Eindelijk weer terug bij hun geloof. Met z'n allen achter de middenlijn en wachten maar! De lange klappen van Hoevelaken bracht hen niet snel thuis! Hoogmoed komt voor de val maar toch weinig aan de hand voor Hoevelaken. De rekenmodules van De Scout wijzen positief in hun richting! HOEVELAKEN KAMPIOEN. De stUdenten, nog danig in de war van het verlies vorige week, kunnen het spel niet maken, niets te zoeken in de 3e klasse. Redelijk gefloten en zelfs zonder kaarten! Wel leuk dat de Studs nog naar Nijkerk kwamen, inclusief JHOT! Je speelde beter dan vorige week maar technisch blijft het behelpen, jammer.
Waarschijnlijk ga je nu weer in verkleinwoordjes vervallen om de aandacht af te Leiden, ik ken je....je moest eens weten...
Nijkerk; allereerst: dat veld, dat kan echt niet! De slagerszoon struikelde en viel in zijn uitbeenmes, winnen was daarna niet zo moeilijk meer. De Scout zal eens een goed woordje voor jullie doen bij de gemeente voor een nieuw veld, en een paar rattenklemmen.....al die gaten! (Klopt hé?).
De 16 jarige keeper van Nijkerk is de held, werd wat overmoedig op het feestje maar het is hem vergeven. Verder zal het dit seizoen, dat al geslaagd is voor Nijkerk, op zijn met de punten. Het blijven er 3.

Toch maar even navragen aan de barmevrouw hoeveel rodewijn is uitgeserveerd! Tijdens het feestje heeft De Scout nog een berichtje geplaatst op dit forum om te bewijzen dat Hij er was! Zelfs met enige van jullie gesproken en diep aangekeken, maar nee....geen ontmaskering. Wel hoorde Hij Zijn naam enige malen vallen en sommige zenuwachtig om zich heen kijken.
Jullie kijken zonder te zien, horen zonder te luisteren en praten zonder te spreken: zo komen jullie er nooit achter! Tip: van wie was die dure auto?
[SHOW-descout-NU]

Ed Csout | 26/03

Scout analyse ?

De Gelderlander | 26/03

Avanti-Bemmel 0-4 (0-3).

Binnen drie minuten keek het Winterswijkse Avanti al tegen een 0-1 achterstand aan. Met technisch vaardig spel werd de thuisclub vervolgens op een 0-3 achterstand gezet.

Na rust gebeurde er niet echt veel meer op sportpark Jaspers. "Bemmel was een maatje te groot voor ons", vond Avanti-aanvoerder Daimaan Weidekamp.

V. Maresilva | 26/03

Inderdaad, zoals de headlines al aangaven: geen rode wijn in Nijkerk.
Wel oud-Niekarks mastklimmen :)

T. Kok | 26/03

Nijkerk, dank voor het bier, de kroketten, bitterballen en frikandellen. Jullie zijn van harte welkom op onze sociëtiet wanneer jullie naar Nijmegen komen!

Beloofd nu al een mooi feestje te worden!

Met V. Maresilva nog even een biertje gedronken en gefilosofeerd over wie De Scout kan zijn.
Zijn er helaas nog niet achtergekomen... :(

Appi | 26/03

Heeft de Scout nog iets te evalueren?

HJOT | 26/03

Apeliotes verdiend gewonnen!
Hoevelaken met de billen bloot!
Biertje gedronken en hup naar Nijkerk. De tamtam melde een klinkende overwinning en een gezellige after-party!!
Gezellig met het "scoutje"een mooi glas rode wijn drinken op de overwinning van het , door hem, verfoeide Nijkerk!
Maar...waar was je nou?

Maakt niet uit!
Nijkerk gefeliciteerd mannen!!

Appi | 26/03

Hoevelaken kon op 60% niet op tegen het aanvallende half court van Apeliotes. 3e helft bij Hoevelaken was gezellig, bij Nijkerk echter nog gezelliger! Vanuit de vlaggenmast heb ik de Scout van bovenaf niet kunnen waarnemen :( Morgen maar weer op zoek naar een nieuwe stick...........[h]

Headlines | 25/03

3e helft zonder twijfel naar Nijkerk!

Scheurtjes in reputatie van beoogde kampioen De Scout!

Bemmel en Zeewolde laten geen steek vallen!

Scout nog steeds onbekend, geen rode wijn geschonken in Nijkerk!

Toeschouwert | 25/03

Apeliotes heer en meester in Hoevelaken. Hoevelaken krijgt nog een paar gratis corners maar heeft verder weinig in te brengen. Wel nog lekker biertje gedronken na de website. Het was zowaar gezellig langs de lijn! Afterparty bij Nijkerk was weer uitstekend! [b]

NijkerkH1 | 25/03

helemaal top vandaag mensen, super !!!
@scout ben je toevallig die op mart smeets lijkende figuur?

Hoefke | 25/03

Appi heeft terecht gewonnen. Vind de uitslag wel iets geflatteerd. Was een spannende pot. Hoevelaken onscherp, zelfs met de corners. Veel corners geen enkele goal daar uit. Wel klungel goals, maarja een goal is een goal. Spannende competitie!

De Scout | 25/03

Na een heerlijke middag in Hoevelaken, (o wat was ze mooi!!!) nu een heerlijk feestje in NIjkerk. Niemand die een idee heeft wie ik ben. De Scout heeft al diverse keren Zijn naam horen noemen maar praat gewoon mee, jullie hebben geen idee!!!!! Jullie praten teveel (en drinken teveel) kijken slecht en luisteren slecht.
Geweldiig hier!!! Proost. Wie drinkt er rode wijn?!
[SHOW-descout-NU]

Appi | 25/03

@ Hoevelaken, mooie pot mannen! @nijkerk [b][b][b][b]

Apeliotes | 25/03

We komen eraan!

Nijkoek | 25/03

Apeliotes, komen jullie nog even feest in Nijkerk? Hoevelaken ook misschien? Jullie zijn welkom!

Feestje is compleet hier!!!

Buitenstaander | 25/03

Hoe is het mogelijk Hoevelaken verliest van de stUdenten? En dat terwijl ze ruim voor 24u thuis waren aangezien het SGP congres ruim op tijd was afgelopen. Een leuke theorie, Apeliotes wint met 4-1 van HCOB dat betekend 1-1 voor Hoevelaken (kampers) - HCOB.
Nijkerk, gefeliciteerd met de overwinning!

verdorie | 25/03

dorsteti - hcob
3-2

simonvr | 25/03

Avanti - Bemmel 0-4
Lekker bier!

Nijmeeeeeguh | 25/03

Hoefjes....tja de hoefjes. 1-4 voor appi! Verdiend! Go Nijkerk!

Naice | 25/03

@Nijkerk, gefeliciteerd mannen!!

G'malsen-Zeewolde 0-5 (0-1)

NijkerkH1 | 25/03

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA