Helden in 4E

Geplaats door: admin ( )

  • 4E
  • 08/06
  • 2008

Het belooft een spannend weekendje te worden in de 4eklasse E. In theorie maken Hoevelaken,
Apeliotes en Zeewolde nog kans om zondag kampioen te worden. En Bemmel zou zelfs nog 2e kunnen worden. Zaterdag zal dus geen stapavond worden voor deze teams, geen druppel drank en gelijk na Nederland-Denemarken jullie bedje in is ons advies!

Hoe dan ook, zondag is het voor 1 van deze teams feest. En daar willen wij graag deelgenoot van worden. Ons verzoek, schiet een vide-oootje, zet het op Youtube en geef ons de link. Dan zorgen wij dat jullie dit seizoen herinnerd zullen worden als de Helden van de 4eklasse E - 2011-2012! Foto’s kan/mag natuurlijk ook, maar dat is zo statisch!

Niet kampioen, maar toch blij… zelfde verzoek! Want ook voor bijna-helden is plek op de4eklasse.nl
Beeldmateriaal mag naar info@de4eklasse.nl
[b]
Reageren

9.SaierWalt | 10/06

was een gezellige avond gisteren op HCZ, helaas zag ik wel veel bier gaan, maar bijna alles ging naar de Heren 2, dus niets aan de hand...

T. Kok | 09/06

De NOS schijnt morgen met een aantal camera's aanwezig te zijn bij de topper Bemmel- Apeliotes. Echter, de rechten op deze website liggen bij Sport 1. De NOS zendt derhalve alleen een samenvatting uit van deze website in het late sportjournaal.

De betaalzender Sport 1 begint om 13.00 met de lunchwebsite HCOB-Zeewolde en zal vanaf 14.30 schakelen tussen de gebeurtenissen op de velden van Bemmel en Zutphen.

SBS 6 schijnt een misdadige sfeerreportage te gaan maken van de website Westerduiven- Geldermalsen. Het wordt een programma waarin zowel de positieve als negatieve kanten van beide teams worden belicht. Wordt om 23.30 uitgezonden op SBS 6. Presentatie: Peter R. de Vries, misdaadverslaggever.

De Gelderlander en Omroep Gelderlande schijnen live aanwezig te zijn bij Druten. Druten combineert de website namelijk met de viering van de promotie van hun eerste damesteam. Na de website vindt de huldiging plaats op het bordes van het gemeentehuis van Puijflijk. Ook Heren 1 wordt gehuldigd, mits ze geen laatste worden.

RTL 7 doet tot slot nog verslag van de spannende degradatiewebsite tussen Nijkerk en Avanti. Het commentaar is van Koert Westerman. De uitzending begint om 14.00, de website zelf om 14.30.

Oftewel, genoeg hockey op de buis komende zondag!

Ed Csout | 08/06

Ik zou het echt heeeeeeel verdrietig worden als Hoevelaken Helden van de 4eklasse E 2011-2012 zoUden worden...... :(....................................... .............................. .............................. ............. ................................... .............................. :)

De Scout | 08/06

De Scout heeft ook nog wel wat beelden (niet geschikt voor jeugdige kijkers) om te plaatsen, mag dat ook?
Blij? HIJ is blij dat het seizoen er weer op zit, eindelijk weer voor 3 maanden naar ZIJN warm eiland vol met drank en vrouwen....Hij kan er zo naar uitkijken...
[SHOW-descout-NU]

De Scout | 08/06

De Scout heeft ook nog wel wat beelden (niet geschikt voor jeugdige kijkers) om te plaatsen, mag dat ook?
Blij? HIJ is blij dat het seizoen er weer op zit, eindelijk weer voor 3 maanden naar ZIJN warm eiland vol met drank en vrouwen....Hij kan er zo naar uitkijken...

Admin | 08/06

Daarom ook...Niet kampioen, maar toch blij… zelfde verzoek! Stuur maar door, maken wij er iets moois van! [b]

Api | 08/06

Er gaan geruchten dat er in Zeewolde hoe dan ook een knalfeest gaat komen! Daar in de polder weten ze hoe ze feesten moeten!

Als Nijkerk nog 1-na-laatste wordt komt daar ook zeker veel nachtelijk ongein. Stuur daar dan ook een filmpje van! Onderin staat er in onze mooie competitie ook nog genoeg op het spel!