Voorspell. Plaatsingswedstr. 3ekl

Geplaats door: V. Maresilva ( )

  • 4E
  • 11/06
  • 2504

De indeling van de, inmiddels befaamde, plaatsingswedstrijden is bekend. Leuk om nog eenmaal een ronde voorspellingen te doen. Zegt u het maar, wie worden 1e, 2e, 3e en 4e in de poule met:
- Bemmel (3e in 4E)
- Naarden (4e in 4A)
- Walcheren (3e in 4C)
- DASH (3e 4F)
Reageren

T.kok | 16/06

Succes Bemmel in bilthoven.
Hooliganbus Apeliotes op weg naar rotterdam om de dames te supporten tegen zeewolde.
Tot zo heren!

Ed Csout | 16/06

Succes Bemmel!!!

V. Maresilva | 16/06

Toppertje! [s]

Mc | 15/06

Vanuit Bemmel kamp zal ik proberen morgen het eea op dit forum te posten om de geïnteresseerden op de hoogte te hoUden, wordt een mooie dag!

@bemmel | 15/06

ik bedoel nu natuurlijk morgen.

@bemmel | 14/06

[gaap scoutje, doei. val maar in een diepe winterslaap ofzo.]

yo Bemmel,

succes morgen. ik ben benieuwd hoe de andere klasses tegenover jullie team zjin. anyway, niet onderschatten. jullie zijn er nog niet.

ik hoop dat het vroege opstaan jullie niet in de war brengt en jullie nu alsnog een beloning voor de inspanningen van dit seizoen kunnen krijgen.

ik kijk uit naar de verslagen.. zetten julile tussendoor wat op het forum morgen?

lataaaa

De Scout | 13/06

HIJ vergeet nog de mensen achter dit forum te bedanken: Bedankt voor jullie medewerking en het faciliteren van het logo van De Scout!
Prettige zomer iedereen en succes met de wildcard Bemmel. Misschien mogen jullie daarna toch nog even op het forum.
De wijn is op, val b i j n a i n s l aa p......

[SHOW-descout-NU]

V. Maresilva | 13/06

Dat hoop ik toch niet. Aan jullie de schone taak om het levend te hoUden.
Zeewolde zal ongetwijfeld zijn Best gaan doen de3eklasse.nl onveilig te hoUden.

T. Kok | 12/06

Toch vrij lang ervan overtuigd geweest dat De Scout uit de gelederen van Apeliotes kwam. Niets blijkt minder waar. Hele avonden in de kroeg Besteed om uit te zoeken welke teamgenoot De Scout was. Heeft me een hoop bier gekost :). teamgenoten dronken voeren om een bekentenis te ontlokken.

Briljante rol gedurende de laatste twee seizoenen. Het forum was levend. Komt er rust nu De Scout 'dood' is?

T. Kok | 12/06

Bizarrr.....

Ed Csout | 12/06

En toch..... vraag ik mij af..... of het De Scout zal lukken... volgend jaar..... als er een interessante discussie gaande is...... terwijl hij ...... "toevallig"....... met heimwee...... toch eventjes op het 4e klasse forum spiekt................

Martin Jol | 12/06

Heren......en dames uiteraard!
Even een berichtje vanuit een strak blauwe hemel nog steeds. Het is tragisch dat het noodlottig ongeluk van De Scout gefilmd is. Het is te erg en eigenlijk niet voor uitzending gescikt....de rode wijn werd afgenomen en zonder enige vorm van proces een verzopen! MAAR........HIJ is niet klein te krijgen en de verijzenis als Martin Jol was toch weer een onverwachte move van HEM! Echter..het betekend geen comeback in de 4e klasse en dit forum. Het is mooi geweest!
Allen hartelijk bedankt voor het vele "happen" en serieus nemen van de meest waanzinnige berichten. HIJ voelt zich wel verantwoordelijk voor de spreekverboden bij sommige teams..ongelofelijk dat het zo ver heeft kunnen komen, dat coaches dit zo serieus namen.....
"Spass muss sein" zeggen de Duitsers, jammer dat niet iedereen dat begrijpt.
Ed Csout en T.Kok: veel succes komende seizoen in de 4e: wellicht kunnen jullie dit forum levend hoUden. Jullie zijn uitstekende "posters".

Hij schenkt zijn laatste glas wijn in, opent de deur en stapt tevreden zijn bed in, de 70 maagden smachtend achterlatend.


[SHOW-descout-NU]

Dinges | 12/06

De Scout is dood, lang leve Martin Jol!

Insider | 12/06

Dit is top secret, maar er circuleert een filmpje op internet waarin de dood van De Scout te zien is. Duidelijk te zien hoe De Scout verzuipt en na een wederopstanding niet meer bij zinnen is.

Graag 2 minuten stilte voor Nederland - Duitsland ter nagedachtenis aan een geweldenaar! Teken de petitie voor het te laat is.

Zeewolde | 12/06

Heren 1 heeft afgelopen zondag clubhistorie geschreven: voor het eerst zal Heren 1 van HCZ komende seizoen in de 3e klasse uitkomen. Na het spektakel van vorige week waarbij met 4-1 werd gewonnen van concurrent Bemmel was er afgelopen zondag de "automatische" winst op HCOB. In de uitwedstrijd werd het 2-4 voor Zeewolde. De spanning zat hem niet zozeer in deze wedstrijd die om 13:00 uur begon maar in de wedstrijd 10 minuten verderop die om 14:45 uur begon: Bemmel moest daar thuis winnen van Apeliotes. In dat geval zou Zeewolde 2e worden en rechtstreeks promoveren. Met de meegereisde supporters werd er meegeleefd bij deze ontknoping die na een waanzinnig scoreverloop als heuse apetheose van de competitie uiteindelijk door Bemmel werd gewonnen 5-4.
Op het veld bij Bemmel was er eigenlijk maar 1 team dat feest vierde: Zeewolde.
Bemmel en Apeliotes moeten wachten op een wildcard van de bond om mee te doen aan de play-offs. Hoevelaken (kampioen op 3 punten voorsprong) en Zeewolde als 2e zijn direct gepromoveerd!

hoefke | 12/06

@ T. Kok Dat jullie niet van Bemmel wonnen verbaasde me!

Wij spelen het hele seizoen al 3-4-3 aanvallend zat dus.

Dat laatste zien we volgend jaar weer!

@@@Hoefke | 12/06

Prima, het is maar net of je van halfcourt-counteren of aanvallend spel houdt. Ik heb toch al gezegd dat jullie gewonnen hebben, wij zullen het volgend seizoen weer laten zien. Ik zeg slechts dat we een hoop meer sympathie en respect voor ons spel in de klasse hebben dan jullie, en uiteindelijk was het verschil heel erg miniem in punten. Ik zou voor geen goud willen ruilen.

Volgend seizoen dan maar van jullie proberen te winnen. HoUden jullie de selectie een beetje bij elkaar of niet?

T. Kok | 12/06

Ja Hoevelaken, daar zijn we nog steeds erg trots op. Jammer dat het daarbij bleef :(. Ook jullie veel succes in de derde klasse!

@@Hoefke | 12/06

Ons spel is niet om aan te zien maar we winnen wel 2 keer van jullie! Prima! De enige die ons echt heeft weten te imponeren is Appi.

@Hoefke | 12/06

Prima, Beste van Nederland ben je niet, dus wat krijgen jullie extra? Het feit dat jullie twee keer gelukkig van ons gewonnen hebben? Liever tweede met veel complimenten over ons spel dan kampioen terwijl iedereen (zelfs op Hoevelaken naar ik begrepen heb) jullie een stel kneuzen vindt die ook nog eens een spel speelt wat niet om aan te luren is.

Maar geniet ervan, uiteindelijk zijn jullie verdiend kampioen want jullie hebben de meeste wedstrijden gewonnen. Het respect van teams uit de klasse helaas niet.

Hoefke | 12/06

Even gewoon omdat het zo lekker klinkt: Kampioenen!
Kampioen wordt je blijkbaar tegen de groten. Ondanks dat we soms wat brak waren, waren we er wel op de juiste momenten! Zeewolde is reuze blij met de 2de plaats, eindelijk zijn ze een keer uit die 4de klasse, maar helaas de Het kampioenschap is toch alleen in hoevelaken te vinden. Het gunfactor was 0 maar daarom alleen maar lekkerder om het kampioenschap te pakken!

T. Kok | 12/06

Bemmel mag naar Bilthoven ipv ApelDoorn. Locatie is verplaatst, deelnemersveld helaas niet...

T. Kok | 12/06

Bemmel, jullie blazen die andere drie van het veld af. Kom op, pak die promotie!

Ed Csout | 12/06

1. Bemmel
2. Naarden
3. Walcheren
4. Dash

Bemmel 1 omdat we verdorie niet voor niets van die mannen verloren hebben

Boertje | 12/06

1.Bemmel
2.Walcheren
3.Naarden
4.Dash

Opa | 11/06

1. Bemmel
2. Naarden
3. Walcheren
4. Dash

V. Maresilva | 11/06

Ik voorspel:

1. Walcheren
2. Bemmel
3. Naarden
4. DASH