Voorspellingen 06-04

Geplaats door: Das Phantom ( )

  • 4E
  • 07/04
  • 2102

Een turbulent weekend, dat mag gezegd worden. Liempde morst punten in Waalre. Zullen Liempde en Westerduiven nog aanhaken? Of mogen de studs uit Eindhoven zich al kampioen noemen?

Laat de voorspellingen voor komend weekend maar komen!

Overbetuwe - Don Quishoot 1-4
In de uitwebsite werd Overbetuwe van het kastje naar de muur gestuurd. Daar hebben de heren deze keer geen zin in. Don Quishoot boekt een zakelijke overwinning 1-4

Druten - Westerduiven 1-6
Westerduiven is weer in de race om de 2e plaats en besluit gas te geven. Druten blijkt de ideale tegenstander te zijn om vertrouwen te boeken

Oosterbeek - DVS 3-2
Waarschijnlijk de (leukste) pot van weekend. Beide teams hebben van een top 2 team weten te winnen. DVS staat eindelijk op de plaats waar het hoort. Een leuke pot hockey wordt helaas om zeep geholpen door het scheidsrechterlijk duo. De punten blijven in Oosterbeek.

[b]
Reageren

test | 11/11

Don Quishoot – Wijchen 5-2
Wijchen staat boven DQ, maar dat is niet helemaal eerlijk. Wijchen de makkelijke

test | 11/11

Bommelerwaard – Civicum 3-3
Na het 4-0 verlies van Bommelerwaard in Oirschot lijkt Civicum een stuk beter dan de Trom. Leeft de Trom uberhaupt nog? Als Bommelerwaard niet oppast worden ze nog ingehaald door Waalwijk. Aanpoten dus. De trainingen van deze week worden daarom dan ook simultaan uitgevoerd tegenover het plaatselijke seniorenorkest. Op die manier wennen de mannen uit Gelderland aan die vreselijke herrie. Zondag worden de oudjes weer uitgenodigd en zorgen ze voor een ware Jostiband-experience. Onverdraaglijk voor de testosteron boys uit Cuijk. Zó veel testosteron dat zelfs de vrouwelijke bandleden niet meer veilig zijn. Al met al een puntendeling en een hele rare 3e helft.

dusdat | 09/04

.