Uitslagen 3e ronde en voorspellingen 4e ronde

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 25/09
  • 238

Nuth - Mierlo 5-2
Eersel - Peel en Maas 2-3
Deurne - Son 4-3
Nova - Dommel 3-0
En de poule is weer volledig gehusseld.
Maar doordat iedereen 3x tegen elkaar speelt ligt alles nog open.

Even een voorspelling voor komend weekend
Dommel - Deurne 3-2
Het lijkt wel of Dommel een compleet ander team heeft staan ten opzichte van vorig seizoen. Maar als Deurne niet thuis speelt hebben ze niks aan het gebeuk.

Son - Eersel 1-0
Ook hier kijken wat personele wisselingen te hebben plaatsgevonden. Na chaotisch spel van beide kanten weet Son in het laatste kwart nog te scoren.

Peel en Maas - Nuth 7-2
De papa’s tegen de broekies. Peel en Maas thuis op volle sterkte en daarnaast wordt daar gefloten door mannen van minstens 3x de leeftijd van de scheidsrechters op de berg.
Ondanks de snelheid en felheid van de broekies leggen ze het af tegen de ervaring.

Mierlo - Nova 4-1
De derde match van de vijf. Ook in de bekerwebsite (uit) wist Mierlo te winnen. Na het drama van afgelopen week op de berg herpakken de Brabanders zich.
Reageren

Berry de aambei | 26/09

Dommel - Deurne 2-2
Dommel schijnt er niks van te kunnen dit seizoen. Deurne weet niet te winnen, gaat rugbyen en pakt twee gele kaarten.

Son - Eersel 0-2
Eersel mist hun aziatische spits. Zonder Hoelang is het niet wat het geweest is. Desondanks weten ze Son te verslaan.

Peel en Maas - Nuth 4-0
Peel ende Maas weet de jonkies bij Nuth simpel aan de kant te zetten.

Mierlo - Nova 3-1
Een herhaling van de bekerwebsite, maar dan in Mierlo. Nova weet lang weerstand te bieden maar uiteindelijk drukt Mierlo een paar goaltjes.

LightBlue | 25/09

Om dit forum wat meer leven in te blazen zal ook ik eens een voorspelling doen:

Dommel - Deurne 4-1
Het nieuwe veld van Deurne lijkt ze wel te liggen qua spel. Helaas hebben ze daar uit in het pittoreske Sint-Michielsgestel niet veel aan. Ze stappen met een nederlaag van het veld waarna de kale spits zijn polo-overhemd aandoet en op de tafel met een biertje staat te zingen alsof hij er al 20 opheeft.

Son-Eersel 1-1
De heren uit Son lijken na hun dramatische seizoen vorig jaar langzaam maar zeker de draad weer op te pakken. Eersel speelt daarentegen niet op hun eigen sahara waar ze afgelopen vrijdag uit de silver cup werden geknikkerd na een knotsgek 4e kwart. De heren van Son gaan met een prima resultaat de 3e helft in waar de mannen uit Eersel nog zitten te balen en de spits Sebas nog steeds zn stick verkeerd om in zn handen heeft.

Peel en Maas-Nuth 4-4
De oude limbos tegen de jonge limbos. Helaas staan hier geen tieners te fluiten en hebben de heren van Peel en Maas genoeg ervaring om deze 4-4 vast te hoUden in de laatste minuten. Voor de ambitieuze mannen van de berg is niet op te scoopen tegen de oude hockeyers met de heerlijke slag. De website eindigt dus in een gelijkspel.

Mierlo-Nova 4-1
Na vrijdag al tegen dezelfde ploeg te hebben gespeeld en te hebben gewonnen wint Mierlo deze website. Het lijkt makkelijk te zijn gegaan maar na een achterstand weten ze het in het 3e en 4e kwart om te keren en de 3 punten in Brabant te hoUden. Ook in de 3e helft waar de tap al was aangesloten in tegenstelling tot bij Nova wint Mierlo de bierestafette door een daadwerkelijk zinderende overwinning met 2 bakken voorsprong!