Uitslagen 16/10 voorspellingen 30/10

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 16/10
  • 302

Eersel - Dommel 3-2
Deurne - Nuth 5-3
Son - Nova 1-3
PM - Mierlo 1-2

Dommel - PM 1-3
Beide trage, stugge ploegen. Dommel krijgt Midmid van PM niet goed gedekt waardoor hij er vanuit de solo 3x op dezelfde manier inlegt. Nr 4 van Dommel gaat wederom voor het Guinnes Book of records en scoopt hem 55x over de 23 bij PM. Daarvan mag hij 10x aanleggen vanwege het gebeuk en houthakken op de aanvoerder van Dommel. Helaas is hij zn vorm een beetje kwijt en scoort slechts eenmaal.

Nova - Deurne 6-0
Deurne uit is kansloos. Iedere beuk die uitgedeeld wordt is een vrije slag/corner/strafbal uit in de Limburgse bunker. Easy win voor Nova.

Mierlo - Son 3-1
Son weet het Mierlo de eerste helft nog moeilijk te maken en in de rust staat het 0-1. Mierlose niet kale spits houdt z’n hoofd een keer koel en geeft 2x een assist en mag zelf ook nog een keertje een streepje zetten op het topscoorderslijstje.

Nuth - Eersel 5-1
Nuth speelt thuis. MO18 mag weer fluiten en fluiten hun frustratie van de 9–0 afstraffing tegen Mierlo D1 eruit. Aanvoerder Eersel probeert het charme offensief nog even maar daar wil het grut niks van weten waardoor hij zelf een plakje kaas en een strafbal mag incasseren.
Reageren