Uitslagen 30-10 en voorspellingen 6-11

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 30/10
  • 358

Nova - Deurne 7-1
Hier zat ik er niet zover naast met 6-0. Dus daar ga ik niet meer woorden aan vuil maken.

Dommel - Papa&Maas 2-3
Dommel toch nog een doelpuntje meer kunnen pakken. Coach van PM kan hier helaas niet het doelpuntenscherm beïnvloeden…

Nuth - Eersel 6-4
ZoUden er fatsoenlijke scheidsrechters op hebben gestaan?

Mierlo - Son 5-0
Mierlo is on fire? Geen idee hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen.

En nou tot de orde van volgende week;
Mierlo - Deurne 5-1
Zonder trage zandbak en alles toelatende vrouwelijke fluiters bakt Deurne er niks van. Ze krijgen 1 doelpuntje mee terug naar Deurne en en krat pils voor de kale prins voor onderweg als troost.

PapaMaas - Son 4-0
Zonder hun midmid blijkt het toch niet zo lekker te draaien bij Son. Papa’s hebben een middagje vrij en zijn op volle sterkte. Midmid van PM gaat goed op alle ruimte die hij krijgt en soleert er op los. Dikke, kale spits van PM legt er vanaf kop ook nog 2 in met zijn backhand.

Nova - Eersel 1-3
Limburgers krijgen het hoog in bol na al die winst. Moeders heeft de boys toch minder goed onder de duim. Na het aflebberen van half jong dames 1 en MO18-1 in de Nr7even staat het halve team nog zat op het veld. Voor de andere helft hadden de dames nog 10 shotjes meer nodig. Eersel heeft ze al eerder over de knie gelegd en dat gaan ze nu easypeasy weer doen. De Brabanders laten zich geen 2x de kaas van het brood eten door een stel nep Duitsers.

Dommel - Nuth
Dommel probeert het nog een keer thuis maar de jonkies uit het verre zuiden hebben veel meer lef en pit dan Dommel. Op snelheid jagen ze er 4 in. Nr 4 wil er voor de eer nog wel 1 inleggen.
Reageren

Harrie van Kamp | 06/11

Mierlo - Deurne 3-2
Deurne probeert het vertrouwde rugby spel te spelen. De kale dikke schiet er zo 2 goaltjes in. Echter is de te vergeefs en weet Mierlo zich terug te knokken naar een 3-2 overwinning.

PM - Son 3-0
Saaie pot. Nummer 15 van PM maakt er 3.

Nova - Eersel 2-2
Spannende website alleen beetje jammer van de scheids uit de veteranen die het niet kan belopen en hierdoor de hele website mist. Eersel weet er op het laatste moment nog eentje in te leggen en neemt dus een puntje mee naar huis. Coach van Nova bereidt de straftraining al voor.

Dommel - Nuth 1-5
Nuth pakt de eerste punten in een uitwebsite. De dikke kleine spits en legt er 3 in. Na een nieuw scoop record legt Dommel er toch nog eentje in door de onoplettende achterhoede.

LightBlue | 31/10

Mierlo - Deurne 3-0
Lang bleef het 0-0 na een zwakke start van Mierlo maar een ontketende spits legt er in het 3e kwart 3 in.

Peel en Maas - Son 2-2
Son kan er helemaal niks van maar helaas voor de Limburgers heeft 90 procent van de spelers baby cursus en spelen ze met de JC1 die 3e klasse spelen. De jonkies hebben veel meer techniek maar de Sonners kunnen wel scoren tegen de keeper van 12 jaar.

Nova - Eersel 1-2
Nova oogt sterk maar Eersel heeft niet geslapen in de lange autorit en slepen er in de dying seconds 3 punten uit. Wat een website!

Dommel - Nuth 1-0
Dommel heeft zichzelf in gegegraven en komen 1 keer van hun eigen helft af met een scoop van dikkie dik waarna de aanvoerder hem op een voetje legt en de bal via de lat en het achterhoofd van de keeper de goal ingaat. Slechtste website in de geschiedenis van het hockeyspelletje

Eerdere Topics poule E