Speelronde 9

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 07/11
  • 402

Oké, oké, uitslagen waren deze week toch niet helemaal naar verwachting of gehoopt hadden.
Nova wederom winst (maar wellicht thuisvoordeel in de bunker?), boys van Mierlo lichtelijk getraumatiseerd door het gebeuk (?!), Dommel heeft gewoon punten gepakt!

Maaarrr nieuwe ronde, nieuwe kansen;

Deurne - Peel en Maas 2-4
Papa’s hebben een beter antwoord op de Beukers. Zweep erover en Deurne kan het verdriet deze week kan verdrinken.

Son - Dommel 1-1
Beide teams hebben besloten met het k-weer niet te willen spelen en gaan voor de derde helft. Waarbij zelfs de bierestafette eindigt in een gelijkspel.

Nuth - Nova 3-2
Derby op de berg. Na hoogmoed komt toch een keer de val. Nuth na verlies bij Dommel dubbel gebrand op winst. Met ondersteuning van de 12 en 13e man/meisje lukt dit prima.

Eersel - Mierlo 4-2
Mierloboys zijn nog niet over het verlies van vorige week heen.
Reageren

Facknatiekeling | 07/11

Deurne - Papa’s en maas 0-3

De strijd om het behoud van de 2e plaats. De papa’s gooien 3x de bal vanaf eigen helft in de cirkel van de zandbak in en scoren. Deurne beukt erop los, maar het mocht niet zo zijn.

Son- Dommel 0-1

Dommel is in vorm en weet maar liefst 1x te scoren! Son laat het hier niet bij zitten en weet het nog wel gelijk te maken bij een potje Beerpong, want van een potje hockey moeten ze het niet hebben.

Nuth - Nova 1-4

De derby van het zuiden de jongetjes van Nuth hebben te diep in het glaasje gekeken met 11-11, tegen de koplopers van Nova. De jongens van Nuth mogen dan wel de scheidsrechters van MO18 meehebben, maar scoren komt er niet van. De dikke spits van Nova tikt er 2 in, daarnaast wordt er nog 2x gescoord vanuit de strafcorner. En dan in de laatste minuut! Krijgt Nuth dan toch nog hun goaltje vanuit een onterechte strafbal.

Eersel- Mierlo 2-2

Nadat Eersel van de nepduitsers heeft verloren en van de 2e naar de 6e plaats is gezakt, gaat het zijn Best doen om de 5e plek van Mierlo te veroveren. Waanzinnige pot met veel kansen, aangezien Mierlo niet 2x oprij wilt verliezen. Eersel heeft het thuis voordeel en krijgt 2x een strafcorner waar ze uit scoren. Mierlo weet dan toch in het laatste kwart met een solo en een strafbal gelijk te maken, wat een spektakel!

Eerdere Topics poule E