Ronde 12

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 12/03
  • 519

Uitslagen:
Nova - Mierlo (3-1)
Met 16 tegen 12 hebben de Zuiderlingen het toch nog knap lastig gehad tegen de Brabantse ukkies. Mooi cornervariantje van de Tank zat er lekker in. Nova toch maar weer keepertje aanvoerder gemaakt ipv de tandarts.

Eersel - Son (2-0)
Deze pot was dus al in het eerste kwart bepaald.

Deurne - Dommek (3-1)
Scheidsrechters Deurne zullen wel
Alle hoge ballen van Dommel afgefloten. En zonder corner kunnen ze eigenlijk niks.

Nuth - PM (3-1)
PM uit, zullen wel de helft gemist hebben door papadag. En Nuth thuis… tja… dames 1 zal wel weer wat fruitbiertjes getrakteerd hebben gekregen.

Maar goed komende speelronde;
Dommel - Mierlo (1-5)
Mierlo gedreven om eindelijk weer eens 3 punten te pakken. Dommel is een makkelijke prooi.

Deurne - Eersel (3-1)
Herhaling van vorige week. Eersel kan nog geen bal aanraken of ze worden gebeukt of afgefloten. Zelfs de oud-HOD A1 spelers komen er hockeyend niet doorheen. Dikke, kale spits mag er drie in beuken. Sleeptalentje van Eersel gooit er ook nog 1 in.

Son - Nuth (1-4)
Ook thuis is Son niet Bestand tegen het cornerkanon van Nuth. Hier hebben de jonkies uit het Zuiden hun Dames 1 niet eens voor nodig.

PM - Nova (2-1)
Thuis is PM weer compleet. De tandarts laat zich aardig uit de tent lokken en hun nr 13 heeft een waardige tegenstander aan de nr 15 van PM.
Kleine scheidsrechter van PM doet in het laatste kwart alles aan om de 3 punten in Panningen te hoUden. De plakjes kaas vliegen dan ook in het rond.
Reageren

3Biervoor1euro | 13/03

Dommel - Mierlo (1-4)
Mierlo weet in het hoge noorden eindelijk eens de doelpuntenmachine aan te zetten. Man met baard scoort er twee.

Deurne - Eersel (3-1)
Eersel speelt beter maar bij gebrek aan een plussize spits zonder haar, weten ze niet te scoren.

Son - Nuth (1-2)
Son kan er niks van. Nuth maakt het zichzelf onnodig moeilijk maar neemt de punten toch gewoon mee terug over de grens.

PM - Nova (1-1)
Peel en Maas weet Nova van punten te hoUden dit weekend. Omdat Deurne wint van Eersel, ruiken de Brabanders kans om kampioen te worden.

Profeet | 13/03

Dommel - Mierlo (3-1)
Dommel recht de rug na de zeperd van vorige week. Voor Mierlo maakt de blonde spits met de rode wangetjes de eretreffer met een bekeken backhand.

Deurne - Eersel (1- 3)
Een stugge website waar Eersel er keer op keer uitkomt in de counter. team wordt gecarried door weergaloze keeper.

Son - Nuth (1-1)
Son wil weer eens een puntje pakken. De nummer 12 met zijn woeste manen schiet van dichtbij binnen. Een mooie scoop van Nuth is makkelijk scoren voor de nummer 9.

PM - Nova (0-2)
Nova verslikt zich niet in het Limburgs onderonsje. Met de nodige opstootjes weet Nova (ietwat) geflatteerd de winst over de streep te trekken. Er vallen nog 3 groene en 1 gele kaart.

Fanatiekeling | 13/03

Excuses!

LightBlue | 13/03

Excuses. Het is nooit de bedoeling geweest iemand hiermee te kwetsen, ik zal het voortaan bij het hockey hoUden.

Lezer | 13/03

Dit is nou de 4e keer dat een speler in de forum persoonlijk wordt aangevallen. Dit lijkt me totaal niet de bedoeling van een sportief forum waarin we de websiteen voorspellen. Er mag zeker een lolletje gemaakt worden maar dit gaat echt te ver. Laten we het zowel in het veld als hier sportief hoUden.

LightBlue | 12/03

Dommel - Mierlo 0-0
Komt de brilstand ooit voor in het hockey? Jazeker. Beide teams zijn scorend niet de sterkste. Veel scoops over en weer maar goals vallen er niet in Sint-Michielsgestel.

Deurne - Eersel 2-3
Ik ben benieuwd welk van deze clubs het slechtste veld heeft. Deurne met het overbezande semi-(geen) water veld. Of Eersel met het ouderwetse zandveldje. Terug naar de website: dikke kale spits wordt onderuit gemaaid door Sebas en slaat hem in zn gezicht. Beide krijgen rood maar Ali loopt naar de scheids en met al zn charmes mogen beide spitsen blijven staan. Slepert van Eersel legt er 2 in en ook Max de capitano maakt er een. Aan de kant van Deurne weet alleen de lange brillemans te scoren maar die doet dat naast het veld. 2 eigen goals van Eersel maken de website onnodig spannend.

Son - Nuth 2-6
De Breugelse Boys kunnen niet hockeyen en laten dat maara te graag zien. De noord-Belgen willen af en toe alleen te graag en dat leidt tot 2 onnodige tegengoals. De kleine spits met 2 handschoentjes legt er 2 in maar slepert Dustin maakt er 4 en weet zijn stempel op de website te drukken.

PM - Nova 1-4
Tandarts, wat doet u nu? Onze vrolijke vlegel met het paardengebit scheldt de kleine kalende dikkige scheids Maurice uit voor een aantal woorden die ik niet zal herhalen. Alsnog weet Nova met 10 man te winnen van PM op het vernieuwde veld heb ik me laten vertellen. Ik ben benieuwd of het beter is dan die gladgestreken betonplaat uit de 18e eeuw.