Ronde 14

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 26/03
  • 450

Wederom geen monsterscore voor Nova. En pas laat de website naar zich toe kunnen trekken. Son laat zeker vooruitgang zien.
Deurne heeft alleen de derde helft kunnen pakken op de berg. Maar wel mooi een pvo’tje meegekregen.
Eersel begon sterk tegen de Dommel maar gaandeweg bleken ook zij het niet te kunnen zetten.
Mierlo in de zandbak tegen PapaMaas was uiteindelijk kinderspel als we het scorebord moeten geloven.

Komende week staan de volgende potjes op het programma:
Deurne - Nova
Peel en Maas - Dommel
Eersel - Nuth
Son - Mierlo

Ik zie de creatieve hersenspinsels graag tegemoet!
Reageren

Harrie van Kamp | 02/04

Deurne - Nova (1-3)
Deurne komt met behulp van de scheidsrechter op een snelle voorsprong. Nova ontvangt een onterechte rode kaart maar weet met goed spel alsnog te winnen.

Peel en Maas - Dommel (1-0)
Dommel parkeert de bus. Maar nummer 15 maakt er eentje en dat was het hoogtepunt van de website.

Eersel - Nuth (2-3)
Een leuke spannende pot met kansen over en weer. De kleine brede spits van Nuth maakt een mooie backhand. En nummer 11 maakt in de laatste minuut de winnende.

Son - Mierlo (2-2)
Uitslag is op basis van rode kaarten en die gladde kale pakt er zelfs 2. Er gebeurd helemaal niks dit komt deels door de scheidsrechters. De hockey uitslag is dan dus ook 0-0.

3biervoor1euro | 31/03

Deurne - Nova (2-2)
De titanenstrijd van de kelderklasse. Ik verbaas mij er elk weekend weer over dat deze twee teams zo veel punten pakken.
Kale Neymar van Deurne krijgt geel voor een schwalbe.

Peel en Maas - Dommel (5-0)
Weinig boeiende website voor de neutrale kijker. Voor de vrouwen en de kinderen langs de kant een doelpuntenfestijn. Nummer 9 van Peel en Maas maakt een opmerking over het zusje van de kleine middenvelder van Dommel wordt, waarna deze sint michielgesteldenaar zich laat gaan en 10 min mag gaan zitten.

Eersel - Nuth (2-3)
Nuth hockeyt beter dan Eersel en laat deze zondag zien dat ze geen hulp nodig hebben van de lekkere scheidsrechters uit Dames 1.

Son - Mierlo (0-3)
Men blijft zich verbazen dat Son nog altijd genoeg man op de been kan krijgen. Is het zo leuk om te verliezen? Enfin, blonde jongetje met roze wangetjes uit Mierlo scoort er twee. De aanvoerder mist weer een strafbal.
Man met baard heeft een mindere dag en zeikt weer te veel op de scheidsrechters. Hij mag zijn onfortuinlijke kreten dan ook even 5 minuutjes overdenken op de bank.

Lightblue | 30/03

Deurne - Nova 1-4
Makkelijke pot in de zandbak van Deurne voor Nova. Rikkert legt er 2 corners in en ook Thomas en Jules weten te scoren. Namens Deurne maakt de kale prins de eretreffee.

Peel en Maas - Dommel 2-0
Scoops tegen scoops. Aanvoerder PM maakt het verschil tegen de wat tegenvallende corner van Dommel.

Eersel - Nuth 4-4
Wat een pot! 2 sterke teams die weinig voor elkaar onderdoen. Sebas maakt er 2 namens Eersel en ook Max en slepert maken er beiden 1. Namens Nuth weet Dustin er 2 corners in te leggen daarnaast maakt dubbelhandschoentje er ook 2.

Son - Mierlo 0-2
Mierlo weet niet te overtuigen tegen het weinigscorende Son. Wel 3 punten voor de spits met rode wangetjes. Goals worden gemaakt door de Griekse spits en door de pingelende middenvelder met nr 17.

Fanatiekeling | 27/03

Deurne - Nova (2-3)
Wederom close call voor Nova. Met wat geduw en getrek krijgen ze de 3 punten toch weer mee naar het Zuiden. Een aantal spelers van Deurne krijgt een plakje kaas voor fysiek waar Nova ze krijgt voor verbaal.

Peel en Maas - Dommel (3-1)
Aangezien Dommel nu niet thuis speelt zullen ze wel verliezen. Weinig variatie in het spel helaas. Peel en Maas kan met nr 15 wat meer variëren dan alleen maar hoge ballen spelen. De ervaring geeft hier de doorslag.

Eersel - Nuth (3-2)
Qua veldspel is Eersel bovenliggend. Maar onderschat de corner van Nuth niet! Dustin legt er 2 in voor Nuth. Aanvoerder Eersel maakt wederom de openingstreffer.

Son - Mierlo (1-3)
Waar Mierlo het tijdens de oefenwebsite nog zwaar leek te hebben tegen Son lijken ze nu minder onder de indruk. Het eerste kwart doet Son nog mee, daarna hebben de spitsen van Mierlo het licht gezien en leggen ze er nog 2 in.