Ronde 15

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 02/04
  • 451

Terwijl Eersel, Dommel en Nuth H1 nog even genieten van de Supersunday en we komende week een weekend eieren mogen gaan zoeken toch maar weer de bespreking van de uitslagen van vandaag en een poging tot het voorspellen van komende week.

Deurne - Nova (0-2)
Degelijke overwinning voor Nova. Tegen Deurne in de zandbak verdient toch wel een compliment.

Son - Mierlo (0-2)
website pas laat over de streep. Op Nova na presteert Mierlo het wel om het minste aantal goals tegen te krijgen.

Eersel - Nuth (3-0)
De zon heeft de mannen in geel vleugels gegeven. Alle ingrediënten voor een mooie supersunday zijn aanwezig.

PM - Dommel (2-0)
Ervaring scoort wel. Dommel is op de terugweg nog even bij Eersel langsgegaan om nog even de positieve vibe te proeven.

Voorspellingen voor 16 april:

Nuth - Dommel (3-1)
Nuth thuis, Dommel uit.. tja kan er niet meer van maken. Dustin mag meerdere keren aanleggen op kop cirkel. Nr 4 van Dommel slechts 1x maar die zit dan ook wel.

Eersel - Nova (2-1)
Om het nog even spannend te maken (of toch eigenlijk ook niet) wint Eersel thuis. Maar echt pijn doen kunnen de Brabanders de Limburgers niet meer. Aanvoerder opent de score en nr 13 van Nova legt m er niet veel later ook in. Uiteindelijk weet Eersel in de laatste minuut door een cornervariant.

Deurne - Mierlo (1-3)
Deurne in neerwaartse spiraal, Mierlo het licht gezien? We gaan het deze website meemaken.
De prins van Deurne opent de website. De spitsen van Mierlo worden pas weer laat wakker. Blonde spits wordt weer geschoffeld maar legt de bal er alsnog in. Ook man met baard scoort door de bal van nr. 11 weg te tikken. Aanvoerder mag weer een strafbal nemen wegens gebeuk in de cirkel van Deurne. Deze zit voor de verandering.

Son - Peel en Maas (2-2)
Gezien de progressie die Son laat zien en het feit dat PM uit speelt geef ik Son toch een puntje. Nr 8 van Son legt ze er in de 1e helft in maar nr 15 van PM geeft niet op en na meerdere panna’s legt hij er in het laatste kwart nog 2 in voor de papa’s.
Reageren

Jan-Peter Pater | 08/04

Nuth - Dommel 2-0
Een vrij ez win voor de Nuthenaren (?) Nuthers (?) Nutherdammers (?) Maakt ook niet uit. Punten blijven in het land der lekkere speciaalbieren.

Eersel - Nova 4-5
Die gelben met een goede reeks maar Nova prikt er, na een zeer imposante pot met vele treffers, net eentje meer in dan de thuisploeg en pakt de volle buit.

Deurne - Mierlo 2-2
Deurne kruipt uit een klein dalletje en pakt een puntje tegen Mierlo, dat moeite heeft met het trage strand van Deurne (dat vooraf overigens wel gesproeid wordt - mooi fenomeen. )

Son - Peel en Maas 1-0
De eerste drie punten betekent grote vreugde en opluchting bij de thuisploeg dat met succes een vroege openingstreffer op Houdini wijze verdedigt.

3Biervoor1euro | 02/04

Nuth - Dommel (3-0)
De mannen uit Brabant zitten deze zondag 3 uur in de auto voor een pak slaag. De Nuther handige hockeyers tikken er doorheen.

Eersel - Nova (2-1)
Nova weet deze website te weinig te scoren. Het zandveld vertraagt het spel en Nova weet daarmee niet om te gaan. Eersel maakt twee strafcorners en kan lekker tot de late uurtjes doorzuipen.

Deurne - Mierlo (1-1)
Beuken, hakken en zagen. Men mag van geluk spreken dat er geen echte gewonden vallen.
Mierlo helpt maar liefst 7 (!) strafcorners om zeep maar weet er zelf weinig gebruik van te maken.

Son - Peel en Maas (1-3)
De alcohol en het vele eten met de familie heeft geleid tot een paar extra kilos bij Peel ende Maas. Handige nr. 15 pingel er een paar keer goed doorheen maar passt de bal niet. 2 goals, geen assist voor hem. Vriendelijke spits van P&M maakt de derde.

LightBlue | 02/04

Nuth - Dommel 4-0
Simpele overwinning voor de Limburgers. Dommel kan eigenlijk niet zo heel veel behalve scoopen en slepen en laat de verdediging van de Nuthers daar net op hebben getraind.

Eersel - Nova 2-3
Eersel maakt het thuis in de zandbak spannender dan je zou verwachten. Desondanks het harde werken van de gele jongens wint Nova en is het kampioenschap, als het dat al niet was, binnen handbereik.

Deurne - Mierlo 1-0
Mierlo komt lastig tot scoren en de prins van Deurne weet er snel een goaltje in te leggen. Hierna drukt Mierlo maar weten niet te scoren op het zandveldje van Deurne. Kaarten over en weer was terecht geweest maar de scheidsrechters durven niet. Die prins van Deurne en die blonde van Mierlo zijn ook wel erg indrukwekkend.

Son - Peel en Maas 0-1
De meeste bejaarden van Peel en Maas zitten na Pasen nog steeds in de kerk dus moeten ze aantreden met maar 11 man. Son kan helaas tot nu toe niet scoren en doet dat weer niet. Nummer 15 van PM is erbij en pingelt in het 4e kwart naar de cirkel waar die onderuit wordt geschoffeld door Jona. Strafbal, wordt genomen door nummer 15 zelf en de bal gaat tergend langzaam over de lijn. 0-1