Ronde 16

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 16/04
  • 421

Kampioenschap Nova ligt binnen handbereik. Er zullen nu nog een paar teams strijden voor playoffs.

Uitslagen dit weekend:
Eersel - Nova 2-4
Waar de geelhemden van een 0-2 achterstand voor rust nog knap terug zijn gekomen naar 2-2 werden ze in het laatste gedeelte van de wedstrijd nog even op de plaats gezet. De derde helft bleek in een gelijkspel te zijn geƫindigd.

Son - Peel en Maas (0-1)
Het gebrek aan scorend vermogen heeft Son genekt.

Nuth - Dommel (4-2)
Zoals verwacht.

Deurne - Mierlo (2-1)
Beukinstructies zijn weer goed opgevolgd door Deurne. Het mentaal over(ge)wicht zal de doorslag hebben gegeven.

Maar goed komende week nog even een potje ballen voordat we 2 weken stilliggen.

Nova - Nuth (3-1)
Nog steeds weet Nova iedere week snel op voorsprong te komen. Zo ook deze wedstrijd. Cornertjes afgewisseld met veldgoals. Nuth weet in het derde kwart nog een beetje de vuist te ballen maar het kampioenschap is aan de mede Limburgers. Scheelt volgend seizoen ons weer wat kilometers. En de teams uit de 3e klasse zullen er blij mee zijn..

Mierlo - Eersel (2-3)
Blonde spits haalt weer een kaart voor verbaal nadat hij gescoord heeft. Man met baard tikt er weer 1 in voor de voeten van een andere speler van Mierlo.
Hierna zakt het in en weet Eersel goed gebruik van de onrust te maken. De blauwe plekken bij Mierlo van de rugbywedstrijd van vorige week tegen Deurne beginnen hun tol te eisen.

Dommel - Son (5-0)
Dommel thuis.. dan maakt Son helemaal geen schijn van kans.. gelukkig zijn ze weer snel thuis.

Peel en Maas - Deurne (2-0)
Hockeyend over(ge)wicht vs beukgewicht. Deurne mist het thuisvoordeel en kan niet overweg met de nieuwe, snelle watermat van Peel en Maas. Deurne heeft deze trainingsweek gebruikt om een haka te oefenen om indruk te maken op Peel en Maas.
Reageren

LightBlue | 17/04

Oeps per ongeluk twee keer een iets ander verhaal geplaatst. Geniet ervan 4eklasse gluurdertjesšŸ˜˜

Lightblue | 17/04

Nova - Nuth 3-1
Ik hoop dat Nuth wint en via de playoffs promoveert, wat een verschrikkelijk end rijden zou dat volgend seizoen schelen zeg. Maar Nova wint en is kampioen, gefeliciteerd mannen! Leken niet onverslaanbaar aan het begin van het seizoen maar hebben toch (bijna) alles weten te winnen, chapeau!

Mierlo - Eersel 0-3
Jonkies van Mierlo keihard onderuit tegen de gele Fakirs uit de zandbak. Uit betrouwbare bron vernomen dat Eersel volgend jaar beschikt over een hagelnieuw waterveldje, dit zal het spel zeker ten goede komen. Hopelijk krijgt Mierlo er ook eentje te liggen.

Dommel - Son 1-0
Was dit hockey?

Peel en Maas - Deurne 2-2
De beukers van Deurne tegen de oudjes van Peel en Maas. Hopelijk dekken de pensioentjes van Peel en Maas de ziekenhuiskosten voor de gebroken heupen en nieuwe knieĆ«n want het zou zonde zijn als er op dat nieuwe waterveld al helemaal niet gehockeyd wordt. (Wordt er Ć¼berhaupt gehockeyd in Panningen? Woont daar iemand?)

LightBlue | 17/04

Nova - Nuth 1-3
Meer hopen dan voorspellen, want Nova wordt toch wel kampioen en als Nuth via de playoffs weet te promoveren hoeven we niet meer dat pokkenend te rijden. Maar Nova wint uiteindelijk toch en wordt kampioen, gefeliciteerd mannen!

Mierlo - Eersel 0-3
Jonkies van Mierlo hard onderuit tegen de koningen van de zandbak. Maar Eersel krijgt volgend jaar een gloednieuw waterveldje. Mierlo krijgt ook een nieuw veldje. Eersel is gewoon beter maar het tempo in de wedstrijd ligt hoog en is prima te bekijken...

Dommel - Son 1-0
... in tegenstelling to deze wedstrijd. Is dit hockey?

Peel en Maas - Deurne 2-2
De beukers van Deurne tegen de oudjes van Panningen. Op het fonkelnieuwe waterveldje nemen beide teams een puntje mee. Hopelijk dekt het pensioen van Peel en Maas de ziekenhuiskosten voor alle gebroken heupen en nieuwe knieƫn.

Jan-Peter Pater | 17/04

Jan-Peter Pater met zijn voorspelling voor 23 april.

Nova - Nuth (4-1)

Blijkbaar de kampioenswedstrijd. Dat zullen ze niet weggeven. Meestal komen er vaak wat extra krachten los. Ondanks dat de Limburgers zich terecht kampioen mag noemen, is het ook weer niet zo dat ze iedere wedstrijd domineerden. Maar goed, doet dat er wat toe als je 15 punten voor staat op de nummer 2?

Mierlo - Eersel (0-1)

Een lelijke overwinning voor Eersel maar die tellen ook. Belabberde pot aan beide kanten. Een wedstrijd waar de geschiedenisschrijver van 24 april het spelbeeld in het haardvuur werpt en zn geheugen wegzuipt met Hennessey VS Cognac .

Dommel - Son (2-1)

Dommel moet op gang komen en heeft drie kwarten nodig om de 0-1 van het scorebord weg te poetsen.

Peel en Maas - Deurne (1 - 0)

Oersaaie wedstrijd. Maar lekkere thee tijdens de rust. Toeschouwers proberen na afloop met zeep de herinnering aan deze wedstrijd van het netvlies te poetsen.