Ronde 20

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 22/05
  • 560

Hoewel er nog een weekje tussen zit (en eigenlijk dus meer tijd om leuke voorspellingen te doen 😏)
Doen we maar weer eerst een recap, scores voor de ranking en wat voorspellingen.

Mierlo - Nova (3–1)
Want wie had gedacht dat de Mierlo boys nog de vuist konden ballen tegen de kampioen van deze poule? Denk dat menig speler, coach en toeschouwer verbaasd is.

Son - Eersel (0-5)
Aan de support heeft het bij Son niet gelegen. Tactische wissel om de nr 10 in de spits te zetten levert dus ook qua goals rendement op.
De kanaries hebben het doelsaldo opgekrikt en hijgen Nuth in de nek in de strijd voor dat play off ticket.

PM - Nuth (2-4)
PapaMaas uitgeschakeld. Veteranen tegen veteranen. Limburgse derby die Nuth dankzij hun nr 9 veteraan wint doordat de Viking met shagstem hem uitstekend weet te vinden. Dustin de sleper is z’n magic een beetje kwijt.

Dommel - Deurne (5-2)
Scoop hier, beuk daar, strafballetje/cornertje hier. De mannen langs de lijn zullen hun stempel wel weer gedrukt hebben in de tweede helft. Want gelijk spel was hier terecht geweest. Beide teams bakken er hockeyend namelijk weinig van

Nu nog ff de ranking
Beste derde helft by far Eersel. Iedereen komt dus daarheen 11 juni?
Beste keeper: Nova, maar mensen het aantal tegendoelpunten zegt niet altijd iets over de keeper..
Beste speler: nr 13 Nova
Mooiste damesteam: Nuth; zolang ze hun mond maar dichthouden zullen we maar zeggen. Verstaan kunnen we ze niet.
Meest dramatische scheidsrechters: ook Nuth

Nova en Deurne houden het al eerder voor gezien en spelen de 28e nog ff ipv 18 juni.
Deurne uit heeft geen schijn van kans.
6-1 voor Nova


Voorspellingen voor 4 juni:

Eersel - Deurne (5-1)
Eersel on fire. De kanaries starten sterk en de wedstrijd wordt na 1 helft al gestaakt. Deurne slaat de tweede helft liever over omdat ze eigenlijk al geslacht zijn. Derde helft winnen ze wel door de bijdrage van de prins.

Nova - PapaMaas (5-2)
Nr 15 van PM weet de eerste helft nog wel het net 2x te treffen maar wordt er daarna uit gesoleerd door de nr 13 van Nova. Nr 12 Nova sleept er ook 2 in.

Mierlo - Dommel (4-0)
Dommel kan nu de shirts retourneren. En drie punten inleveren want zonder de 12e en 13e man pakken ze nauwelijks punten.

Nuth - Son (5-0)
Waarom zou je hier überhaupt zo’n end voor willen rijden? Verliezen en dan ook nog eens geen pils krijgen.
Reageren

WereldMC | 27/05

Eersel - Deurne (3-0)
Na (te) lang wachten staat de gele machine aan en is klaar om het beukoffensief van Deurne van de mat te vegen. Nu nog kijken of ze dit mee kunnen nemen naar de bergen op 18 juni.

Nova - P&M (4-2)
Waar Nova vorige week had verloren van Mierlo is het lastig om te zeggen of zij deze competitie nog serieus nemen. Nr 15 tikt er, mits kind hem gedurende de nacht slaap heeft gegund, 2 in. Echter moet Nova nog een keertje doen alsof ze het menen en winnen toch.

Mierlo - Dommel (1-1)
Twee teams die qua dreiging gelijk zijn. Arische spits van Mierlo tikt er een in waarna mighty scooper van Dommel er last minute nog eentje in sleept.

Nuth - Son (5-1)
Hoog in de bergen zit het nooit mee, zo ook niet voor de paradepaardjes van Son. Is ook nooit fijn als je (volgens de polls) de ergste scheidspartij tegen je hebt..
Gelukkig gunt Nuth als represailles een strafbal tegen na goede actie van kale spits waardoor de nul niet wordt gehouden.

Lightblue | 25/05

Eersel - Deurne 4-1
Hoe Deurne toch nog aardig wat punten bij elkaar heeft gesprokkeld is mij een raadsel. Eersel maakt zich klaar voor de kraker tegen Nuth. Oftwel de halve finale van de play-offs.

Nova - Peel en Maas 3-0
Simpele overwinning voor Nova de papas van PM zitten nog in de kerk met de kids dus hebben ze wat invallers uit de A1 die op een niet al te hoog niveau acteren en dus eigenlijk niks toevoegen.

Mierlo - Dommel 2-2
Scoops vanuit Dommel. Mierlo probeert op te bouwen. Dommel verdiende geen puntje maar pakt hem wel.

Nuth - Son 0-0
Alleen zodat de laatste speelronde nog wat spannender is. En Son kan niet scoren dus dan moet Nuth er geen maken. Als Nuth en Eersel allebei 11 juni ook winnen wordt het echt een spannende pot op de berg!

Mijn stem voor lekkerste veldje gaat trouwens uit naar het nieuwe tapijt van Nuth!

Kale snede | 23/05

Volgens mij zouden we het niet persoonlijk maken op dit forum…..

Big boy | 23/05

Vervelendste speler die dikke kale van papa maas

@bakker | 23/05

Prima, geef dan ook meteen je stem door

Bakker | 23/05

Ook een leuke Ranking: grootste l*l tijdens de wedstrijd

Fanatiekeling | 22/05

Goede aanvulling idd van dat veld @jp

Schiet maar mensen:
Beste mat
Slechtste mat

Mijn stem gaat naar
Beste Mat; Nova; toch net wat voorspelbaarder dan dat van Son en minder hoogpolig dan het nieuwe tapijt van Nuth
Slechte zandbak; de harde zandbank van Eersel vs de modderpoel van Deurne het is even dramatisch

Jan-Peter Pater | 22/05

Mierlo - Nova (3–1)

Weet niet in hoeverre Nova het allemaal wel prima vond maar alsnog degelijke overwinning voor Mierlo! Een onverwachte overwinning zijn vaak de mooiste. Chapeau aan Mierlo en aan Nova: Cest la vie!

Son - Eersel (0-5)

Kat in t bakkie voor Eersel op misschien wel de fijnste mat van de competitie. Waarom stond die niet in de ranking? beste veld van de competitie. Ik denk dat Son deze had gewonnen. K*tste veld Eersel of Deurne.

PM - Nuth (2-4)

Tsja. Peel en Maas lijkt het even helemaal kwijt te zijn na de winter. Zou de nachtkaars al branden thuis bij de coach van Peel en Maas? Hij moest hiervoor wel naar Venlo rijden want in Panningen hadden ze alleen een slijterij.

Dommel - Deurne (5-2)

Het begon nog spannend maar liep al snel uit op een dikke overwinning voor Dn Dommel. De tap hebben ze uit kostenoverwegingen overigens aangesloten op de naastgelegen dommel want het bier daar is niet te zuipen.

VOORSPELLINGEN

Eersel - Deurne (2-0)

Het komt zeker niet vanzelf maar de boys in het geel pakken alsnog de volle buit en blijven puntjes pakken. Gelukkig kan Deurne de derde helft bij eersel meepakken. Waarom ze echter geen speciaalbier meer op de tap hebben is mij nog steeds een raadsel.

Nova - PM (6-1)

Nova zal zich willen herstellen van het echec tegen Mierlo en prikt er zes in. Nummer 15 doet nog iets terug maar dat slotoffensief kwam toch echt 6 goals te laat. Voor de eer dan.

Mierlo - Dommel (3-3)

Mierlo loot altijd thuis!!! Aan deze wedstrijd houden beide ploegen een puntje over. Daarna wordt er gekeken we het beste zijn glas achterover kan tikken en begraven beide ploegen de strijdbijl na Het akkefietje van de gestolen shirts - Roald Dahl

Nuth - Son (3-1)

Niet te veel woorden aan vuil maken.