RONDE 21

Geplaats door: Peterke ( )

  • 4E
  • 07/06
  • 355

Andere hockeyteams zijn al lang klaar maar deze poule weet niet van ophouden! T/m 18 juni wordt er gehockeyd. De kaarten lijken grotendeels geschud maar het is nog spannend bovenin. Laten we eens kijken wat er afgelopen weekend gebeurd is en we blikken vooruit op komende zondag, wanneer het lekker heet wordt op de velden.

Eersel - Deurne (4-2)

Zakelijke overwinning voor de eerselse boys. Gele knakkers maken het lekker laat en doen de befaamde derde helft eer aan.

Nova - PapaMaas (4-1)

Nova hersteld zich van verliespot tegen Mierloen is volgende week uitgehockeyd omdat ze de wedstrijd tegen Deurne vervroegd hadden. Nog een wedstrijdje genieten in de legendarische 4e klasse voor Nova voordat ze m eruit naaien. Hoije!

Mierlo - Dommel (2-4)

Wedstrijd tussen de nummers 6 en 7 in de competitie wordt gewonnen door Dommel die ook de rode shirts hebben ingeleverd aan Mierlo.

Nuth - Son (5-0)

Geen kans voor Son op de berg op een nieuw water-veldje maar wel met slechte scheidsen.

VOORSPELLINGEN:

Eersel - Dommel (1-0)

Een ploeterwedstrijd op een snikhete zandbak waar beide spelers als rode kreeftjes het veld af stapppen. Gelukkig blussen ze de ingewanden met gele rakkers want het is naar schijnt super sunday in Eersel zondag. Smeer u goed in mijn vrienden!

PapaMaas - Mierlo (1-2)

Mierlo weet wat winnen is in Panningen en doet dat kunstje gewoon weer even fijn over. De ene na de andere Panninger valt uit met overhittingsverschijnselen en dan is het tegen 7 man makkelijk hockeyen voor Mierlo.

Deurne - Nuth (2-3)

Mooie wedstrijd op het meest depressieve sportpark van de competitie maar het is Nuth dat uiteindelijk zegeviert.

Son - Nova (2-1)

De kampioen tegen de nummer laatst. Een wedstrijd om des keizers baard maar wat hier gebeurt, daar praten ze nog jaren over. Son pakt de overwinning op Nova en de toeschouwers gaan uit hun dak. Die zag niemand aan komen.
Reageren

WereldMC | 10/06

Eersel - Dommel (2-0)
Makkelijk wordt het niet om met hete graden in de sahara van Eersel te hockeyen. Eersel speelt immers thuis dus komt net wat beter uit de verf.

PM - Mierlo (1-1)
Waar de temperatuur de 30 aantikt zo ook de gemiddelde leeftijd van Peel en Maas. Hierdoor scoort Mierlo de eerste goal gevolgd door de gelijkmaker van NR 15, die er na een prachtige actie nog eentje intikt.

Son - Nova (1-2)
Op een zondag zoals deze nemen deze twee koplopers (van boven en onder) hockey niet meer serieus. Na het hele weekend door te hebben gebracht in een zwembad met despo incluis weten de mannen uit Heerlen toch net wat beter te hockeyen.

Deurne - Nuth (2-1)
Deurne speelt thuis en wil weer eens weten hoe het voelt om punten te pakken, desondanks toch weer een goaltje van Dustin de slepert. Doet ie goed

Fanatiekeling | 08/06

Fijn om te zien dat er meerdere aanjagers zijn op dit forum.

Mijn voorspellingen deze week;

Eersel - Dommel (4-1)
Eersel letterlijk gebrand op de 3 punten.
Ondanks dat de kale van Dommel weer (tijdelijk) terug is biedt het geen soelaas want de spitsen van Eersel laten zich niet zo gek maken als de blonde spits van Mierlo.
Voor de derde helft sluiten er wellicht meerdere teams aan vanwege de befaamde supersunday bij Eersel

PapaMaas - Mierloboys (1-3)
Dit keer maakt Mierlo het op het waterveldje eerder af. Mierlo weer compleet dus de machine kan weer lopen met de tank.

Son - Nova (0-5)
Nova pakt weet easy win in de eerste helft. Tweede helft zakt het weer in en creëren ze niks. Maar Son ook niet.

Deurne - Nuth (2-2)
Verschrikkelijke pot. Niet om aan te zien. Scheidsrechters helpen Deurne nog even. Voor de derde helft reizen beide teams naar Eersel. Daar kun je wel bier krijgen. En zowel Deurne als Nuth is dat de vorige keer goed bevallen.