De laatste ronde!

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 11/06
  • 417

Waar een aantal teams deze zomerse zondag nog gezamenlijk af aan het sluiten zijn begin ik maar weer even met een recap en voorspellingen voor de laatste ronde.. en wellicht toch al een kleine vooruitblik op komend seizoen..

Eersel - Dommel (6-1)
Holy moly Dommel is het helemaal kwijt.. complimenten Eersel! Nu komende week Nuth op de berg nog Slayen. Hebben jullie de 10 kratten bier al naar de Deurnese scheidsies verstuurd?

Son - Nova (1-4)
Ik denk dat Son er nog even in geloofd heeft.. maar iig toch weer een goaltje en een mooie afsluitende party. Nova boft toch maar met de aanwezige Sonse dames.

Deurne - Nuth (2-0)
Nuth kon niet op tegen het drijfzand daarzo.

PM - Mierlo (1-3)
Taaie pot waarbij de nieuwe spits aka de tank weer scoorde. PM neemt afscheid van veteranen en geeft de jonkies kans..

Komende ronde
Nuth - Eersel (2-3)
Eersel duidelijk beter maar hebben het toch zwaar op de berg. Ze spelen al vroeg op de ochtend (God weet waarom..).. maar ze kunnen zich verdiend opmaken voor de playoffs

Mierlo - Son (4-1)
Son maakt wel de openingstreffer maar kan de rug niet recht houden. Alle spitsen van Mierlo zijn vandaag trefzeker.
Gelukkig hebben ze bij Mierlo ook een mooie afsluiter van het seizoen dus kunnen de mannen de avond van vandaag nog mooi overdoen.

Dommel - PM (3-1)
De jonkies van PM zijn overweldigd door de hoge ballen en sleeppushes van Dommel. Voor de derde helft heeft Dommel weer de sloot leeggetrokken.

Komend seizoen:
DVS nieuw?
Heeze en Boxmeer welkom vanuit de 3e klasse
Welke spelers vertrekken en zijn er nog teams met nieuwe aanwinsten?
Mierlo krijgt iig 2 nieuwe velden
Coachwissels?
Reageren

Jan-Peter Pater | 12/06

Eersel - Dommel (6-1)
Oef dat is een dikke overwinning voor de gele zandhazen. Pluim omhoog!

Son - Nova (1-4)
Ik kan hier echt niks zinnigs over zeggen.

Deurne - Nuth (2-0)
Deurne kent een winter dip en komt nu op gang, knappe overwinning. Cheapueoau!

PM - Mierlo (1-3)
Zou de nachtkaars nog branden thuis bij de coach van PM? Moet er zo eentje zijn met zon batterij. Anders moet hij telkens naar Venlo om nachtkaarsen te kopen en dat zijn toch flinke benzine kosten.

Komende ronde

Nuth - Eersel (2-1)
Nuth op de berg en krijgt regelmatig een overtreding mee. Gele boys gefrustreerd en daardoor uit de wedstrijd. Het is de hele wedstrijd eigenlijk best wel spannend maar Nuth trekt aan het langste eind.

Mierlo - Son (1-1)
Beide teams delen de buit. Puntje naar Mierlo, puntje naar Son. Beide spelers schudden tevreden elkaars hand. Equilibrium!

Dommel - PM (3-0)
3 scoops en 3 goals. Uiterst effici├źnt. PM weet hier totaal geen raad mee en de spelers schreeuwen in elkaars gezegd zonder enige reden.