Uitslagen ronde 22 voorspellingen 2023-2024

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4E
  • 19/06
  • 463

Mierlo - Son (4-1)
Na 2 avonden feesten hadden de Mierloboys geen moeite met de Sonse chaos. Son startte sterk en fanatiek maar Mierloboys lieten zich niks wijsmaken.

Dommel - PM (3-1)
Dommel thuis… tegen PM O18

Nuth - Eersel (3-1)
Met behulp van hun mede Limbolanders aka Nova hebben ze m op de berg toch over de streep getrokken. Zonder plan, veel stickhakken.. Maar positief kijken; qua reistijd en gezelligheid zijn we blij dat Eersel blijft..
en Nuth moet het de 25e in Wijchen ook nog maar waarmaken.. ik zie het niet gebeuren. Net zoals het Vlijmen niet gelukt is vorig seizoen..
Reageren

Helaas | 25/06

We morgen weer naar het verre Zuiden

Jan-Peter Pater | 21/06

Een leuk seizoen waarin alle ploegen na twee wedstrijden op 3 punten stonden (was grappig om te zien). Maar het was eigenlijk alleen een beetje spannend op het laatst om de tweede plaats. Verder best wel grote kracht verschillen en teams die periodes erg goed en periodes erg slecht presteren. Zou leuk zijn als het komend seizoen wat spannender wordt om de eerste plek. Veel succes allemaal en fijne vakantie. Persoonlijk hoop ik op wat wisseling van teams, misschien wat nieuwe teams. Groetjes van JPP en een fijne vakantie gewenst.

Fanatiekeling | 19/06

Oh ja wijzigingen in de poule komend seizoen; laat de speculaties maar beginnen!
Dommel krijgt versterking van MOPpies
PM wordt ff verjongd met spelers uit hun O18
DVS (NIEUW), Heeze, Boxmeer komen erbij
Mogelijke andere clubs die nog weer iets opstarten (laten we het hopen want 2x Deurne en Dommel uit zit niemand op te wachten)

Liempde
MOP
Cranendonck
Meerssen/Sjinborn
Hockeer
Heesch
Mill
Grave
HDL