Uitslagen 9-11-08

Geplaats door: Supporter ( )

  • 4E
  • 09/11
  • 1227

Uitslagen

Westerduiven-Baarn 4-4

Erg jammer dat Baarn niet een biertje drinkt als ze niet winnen.... Wie weet volgende week???
Reageren

de 30 | 12/11

gasten. volgende week voor jullie beiden nieuwe ronde nieuwe kansen

A.M. | 12/11

Conclusie van de hele discussie:

- Westerduiven is een pauperclub!

Waarom:
- Ze hebben slechte scheidsrechters (vooral erg omdat ze zelf vinden van niet).
- Het complex is zo kansloos dat alleen Rottum er dood gevonden wil worden nadat hij in zijn eentje bitterballen en bier heeft gehad.
- Ze zijn viessss, in plaats van een wit laken over een lijk te leggen gebruiken ze een stinkende oude bontjas.
- Niemand mag ze.
- Er spelen zwakzinnigen, wel slim om die als lijnstop te gebruiken.
- Ze gebruiken kermis horloges! 3 minuten uuuuuhhhhhh.6 bedoel ik.
- se7en is een sukkel.

Klaasvaak | 11/11

Misschien dat dat slaapzand dan bij jullie scheidsrechters in de ogen is gekomen.

se7en | 11/11

bij het uitstrooien van zand in de ogen van de kindertjes, moet je oppassen dat het niet in je eigen ogen komt klaasvaak. je zichht wordt er niet beter op.

succes volgende week!!

alea jacta

Klaasvaak | 11/11

Seven, misschien had je net je ogen dicht, maar daarvoor werd er al een bal met een bovenbeen uit het doel gehaald. Vwb die lijnstop, hij zat al op zijn knin en dook naar de grond om de bal te ontwijken, terwijl de bal op bovenkant plank afstevende.

Maar goed, we zullen het hier maar bij laten.

Succes iedereen aankomend weekend!

Van binsbergen | 11/11

@se7en


kijk met zo'n instelling blijf je zwakzinnig, vind je het gek

Rottum | 10/11

Heren (en wellicht dames), we hebben het hier over de 4e klasse en we hebben allemaal te maken met clubscheidsrechters. Die heb je in diverse categorien: slechte, goede en partijdige. De meest irritante is de combinatie van goede en toch partijdige; de meest voorkomende zijn goede of slechte. Leer daar mee omgaan of promoveer minstens 2 klassen. En ..... wordt na je actieve cariere bondsscheidsrechter, dan is het probleem opgelost.

SE7EN | 10/11

nou was het niet zo dat WD de hele website sterker speelde, nou was het ook niet zo dat het topklasse scheidsen waren.
Maar om nou achteraf te gaan zeuren terwijl het gewoon zuivere punten waren, is toch sneu, doe dit gewoon daar onder het genot van een biertje.
2 strafballen???? een lijnstop die ervoor springt??? ja hij lag er zeker voor, hij probeerde een boven de plank ingeslagen bal te ontwijken (wat uiteraard geen strafbal zou kunnen zijn , toelichting voor de mensen uit baarn). Dus steek die hand nog wat verder in eigen boezem, en probeer bij 3 punten voorsprong de volgende keer te blijven hockeyen, daar kan je die energie beter gebruiken, naar het blijkt. En over de scheidsen in WD, tijdens de website nog vrij weinig van gehoord, dat je gelijk speelt wilt niet meteen zeggen dat het aan de scheidsen ligt.
Dus baarners steek die hand er maar flink diep in, en volgende keer beter

olly | 10/11

Ben benieuwd wie de over 2 competitierondes 1e staat!
Volgens mij gaan der nog meer teams punten verliezen!

haasje | 10/11

Baarn was inderdaad beter, mooi positie spel.
Maar als je 4 corners tegen krijgt over de hele website en daar gaan er dan 3 van in heb je ook gewoon ongeluk!
Of een slechte keep!

Koen | 10/11

haha grappig dat het Baarn ook opvalt, dat de "kapflats" die ze gebruiken als scoop alleen toegestaan is bij WD. Niet dat ze er zo erg gevaarlijk mee zijn maar tjah. het zegt genoeg.

Maar Baarn, alles wat er nu naar boven komt is al oud nieuws. Het was al bekend dat de scheidsen bij WD niet bepaald de meest prettige zijn.
oftewel: een gewaarschuwd mens.....

Wel erg slecht dat er na de website geen biertje vanaf kan. het blijft ten slotte lekker 4e klasse, die 3e helft hoort er gewoon bij.

Klaasvaak | 10/11

Wie heeft het over verliezen? het was toch 4-4.
Tip voor degene die nog uit moeten op westerduiven:

Met stand 2-4 op het scorebord en volgens scheids nog 3 min te spelen, zet je stopwatch maar aan. In Westerduiven loopt de klok een stuk langzamer.

Baarn, netjes de hele website de mondjes dicht! is wel moeilijk als n zuivere goal er met handen en voeten uit wordt gevist en de lijnstop bij een strafcorner ongeveer voor de bal gaat liggen.
Dit nog even los van alle strafcornes die wij niet kregen en zij onterecht wel kregen.

Onze fout was.... niet gewoon die 3 min (6 min) uit spelen.
Goh, zou dat biertje lekker hebben gesmaakt? ik denk dat er een lelijk nasmaakje aan zat.

Baarn | 09/11

Het feit dat je 2dure punten laat liggen is geheel aan ons zelf te danken! Alleen jammer dat je dan niet 2 strafballen Krijgt en dat onze favorite kapflats tot 5 maal toe niet word afgefloten!
En dat de jongens van westerduiven alleen scoren uit de strafcorner waarvan en 2onterecht waren!


wel hebbe beide teams hard gevochten! Zeker een spannende pot!

Geldermalsen H1 | 09/11

Zutphen-Geldermalsen 2-1

Helaas mede door arbitrale dwalingen het veldoverwicht niet om kunnen zetten in een overwinning.
Zutphen begon erg goed en geconcentreerd en kwamen daardoor ook op voorsprong. Vervolgens kwamen wij steeds beter in het spel.
Vooral in de 2e helft hebben we constant op de helft van Zutphen gespeeld. Dat leverde ook de verdiende gelijkmaker op.
Helaas zagen de scheidsrechters vlak daarna over het hoofd dat een speler van Zutphen in de cirkel duidelijk met zijn bolle kant speelde, waar vervolgens de 2-1 uit viel (erg frustrerend).
Daarna toch wel weer goed doorgegaan met hockeyen en weer de druk op de helft van Zutphen gehoUden, maar konden we niet meer scoren. Dit kwam vooral doordat Zutphen met 8 man in de cirkel stond te verdedigen.
Jammer genoeg durfde de scheidsrechter een duidelijke strafbal niet te geven aan ons en hadden we net wat te weinig geluk.....

Rottum | 09/11

En als je bedenkt dat Baarn 10 minuten voor tijd nog met 4-1 voor stond en de Baarncoach dan al naar huis belt met het bericht dat alles goed gaat (incl. goede scheidsrechters) is de teleurstelling natuurlijk extra groot.

Alleen jammer dat Oosterbeek er van profiteerd

Sander #6 | 09/11

Zeewolde - Epe 4-0

Na een zware nacht stond Zeewolde dan toch gewoon met ze alle op het veld. Scherpte ontbrak maar na een snelle treffer werd het al gauw 4-0 in de eerste helft. Epe kwam met een paar kleine kansjes.

2e helft speelde Zeewolde voor 95% op de helft van Epe. Veel kansen voor Zeewolde maar zoals gezegd de scherpte ontbrak en er werd dan ook niet meer gescoord.

Uitslag 4-0

Rottum | 09/11

Na afloop van de website Westerduiven - Baarn (en aangezien Baarn na afloop van de website rechtstreeks van veld naar auto's zijn gevlucht was het erg rustig) is inderdaad een lijk gevonden. Wellicht was dit Bram? Hij had een bruin bontjasje aan en stonk nogal!
Overigens heeft Westerduiven nog lang van het bier en de gehaktballen kunnen genieten; ze hadden dubbele porties!

Bram | 09/11

Wat is er toch met Baarn aan de hand? Vorig week wonnen ze maar net van die kansloze Nijmeegse stUdentjes en deze week verspillen ze punten tegen de Duiven.
Dat ze trouwens geen bier blijven drinken op Duiven kan ik begrijpen, op dat complex wil je nog niet dood gevonden worden.....