Uitslagen 30/11

Geplaats door: Karel - Zeewolde ( )

  • 4E
  • 30/11
  • 1041

Zeewolde - Apeliotes: 6-2

Ondanks wat sneeuw en kou toch kunnen spelen, al met al was het veld goed bespeelbaar.

Zeewolde begint met 1-0 openingstreffer, Apeliotes verzilverd een strafcorner en het wordt 1-1. Daarna komen de doelpunten rap: Rust: 4-1. Na rust prikt Zeewolde er nog 2 bij en mag Apeliotes ook nog een keer scoren.

Tempo van de website lag laag, misschien doordat het toch enigzins glad was, maar het leek soms een beetje op veteranen hockey.


Reageren

# 10 | 04/12

@ A.M


ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden! GEWELDIG!

A.M. | 03/12

En Westerduiven is gewoon een pauperclub. Het clubhuis, het terrein, de scheidsrechters. Het is in het verleden al gezegd, maar daar wil je dus nog niet dood gevonden worden.

Je gaat op zondag hockeyen om een leuke invulling aan je weekend te geven (de zondag dan), maar ik kan mij niet voorstellen dat je die hebt als je daar moet hockeyen.

Een uit website is nog te overleven, maar als je daar je thuiswebsiteen moet spelen (en daar zelfs contributie voor betaalt), is het verstandig jezelf af te vragen waar je mee bezig bent.

koen | 02/12

ach scheidsrechters de schuld geven van een verlies is ook nogal overdreven als je 1-4 verliest. als hij nou 1 doelpunt een fout maakt en je verliest met 1 doelpunt verschil dan kan het wel zuur zijn.

verder moet je inderdaad maar gewoon winnen en niet teveel zeuren op de scheids.

en tjah.. het lijkt me wel algemeen bekend dat de scheidsen bij de duiven van ongelofelijk slechte kwaliteit zijn. niet dat ik ze dan de schuld geef dat wij daar verloren. het zijn alleen totaal geen leuke websiteen. en daar heeft een scheidsrechter wel invloed op!

Van binsbergen #5 | 02/12

@ nr 5

vertel jij dan maar eens wat goeds over duiven, ik weet ze namelijk niet

Nr 5 | 02/12

@ Bram

Wat een haat tegen Duiven Bram, vanwaar die grove taal? Erg jammer dat we ons niet met z'n allen op de positieve dingen kunnen richten. Misschien moeten we eens gaan letten op de dingen die wel goed gaan. Of misschien gewoon zelf meer scoren en niet achteraf de scheidsrechters de schuld geven van een nederlaag of gelijk spel.... Maar ja, dat is natuurlijk minder makkelijk dan dat je de scheidesrechters beschuldigt....

Bram | 02/12

Goed dat er toch nog scheidsrechters zijn die hun fouten toegeven. Schriftelijk is natuurlijk nog mooier, maar mondeling is ten minste al iets.
Dat zoUden die grafdelvers in Duiven eens moeten doen....

Henk | 02/12

Dat zie je ook niet vaak he, dat ze het mondeling toegeven. Tegenwoordig doen ze dat toch schriftelijk???

Koen | 02/12

overigens, de scheidsen die zeewolde dit jaar had bij dorsteti deden het uitstekend!

Koen | 02/12

@jozef

toevallig een dikkige oude man? die floot JA1 dit seizoen, die ik coach. deze Beste man gaf na de website mondeling toe dat hij partijdig floot...

al moeten we niet teveel zeiken op de scheidsen. wil je betere, dan zul je moeten promoveren...

jozef | 02/12

Fictief en Niets voor de Veldcompetitie 4de kl. Hockey Betekenend hieronder vermeld Verslag van de gespeelde website jl zondag:
(opgemaakt: 1 december 2008)
De coach van Prosteti-D1 heeft zich bij onze coach verontschuldigd voor de wanorde, vnl. in de tweede helft, veroorzaakt door de arbitrage. Als zijnde bij zijn eigen club behorende arbiters, zal hij hoogst waarschijnlijk bij de clubbar dezelfde scheidsen handenschuddend bedanken voor de bewezen diensten voor zijn "hockeyteam". Wie zal het weten of mogen zeggen?
Wij, onze aanwezige hockeyteamers, zijn er dus met open ogen ingeluisd door de schizofrene scheidsrechterlijke beslissing om dit hockeyveld bespeelbaar goed te keuren. Sponsor Mitsubishi (officeel genoemd bij het websiteschema) zal een tweede of toekomstig nieuw veld te sponsoren mogelijk schrappen als een vertegenwoordiger van Mitshubisi of clubklokkenluider gezien heeft hoe met hun eurocenten of yens tijdens de huidige kredietcrises omgegaan wordt.

Kortom, de scheidsrechters moeten zich schamen voor deze website. Vorig jaar was dit precies hetzelfde (met dezelfde) scheidsrechter. Schande schande schande. Het was een prima pot tot het laatste half uur. Vorig jaar, alles tegen fluiten tot de laatste 5 min, vervolgens alles mee geven. Door gestoken kaart!, niet het team, maar de arbitrage... Echt, Dortsteti schaam jullie voor deze wanfluiters.

olly | 01/12

epe-westerduiven
Afgelast nadat we waren aangekomen op epe!

Apeliotes H1 | 01/12

Als die duiven hun scheidsrechters thuislaten en ze beloven dat wij nooit meer naar die begraafplaats hoeven af te reizen, zijn ze natuurlijk ook altijd welkom...........
Het thema van het feestje is trouwens Volendam.....

Koen | 01/12

Apeliotes bleef zelfs bij een wat grotere afstand half-court spelen. Dit zorgde ervoor dat Zeewolde het tempo totaal uit de website haalde aangezien het niet meer hoefde.

Apeliotes moet wat meer oefenen in de afronding want kansen hebben ze wel gehad, ze kunnen er alleen veel te weinig mee.

Jammer dat ze al snel weg moesten, maar eind van het seizoen beloven ze een afsluitend feesje in Nijmegen voor (bijna) alle teams uit onze competitie. Er schijnt een verbod te zijn op duiven als huisdier in Nijmegen...

Apeliotes H1 | 01/12

Zeewolde maakt de kansen gewoon af, Apeliotes doet dit niet... Dan wordt het gewoon 6-2!

Vooral in de eerste helft was hockey soms moeilijk ivm sneeuw op het veld, in de tweede helft was het veld echter prima bespeelbaar.

stijn | 01/12

dorsteti met 4-1 gewonnen. zutphen zal hierna wel klagen over de scheidsen, maar dat zij gedurende de hele website slechter waren dan dorsteti heeft daar niets mee te maken. en die keeper van zutphen, dies goed patrick

de 30 | 01/12

Verslagje van Dorsteti - Zutphen...!?

de voorspeller | 01/12

net bericht karel

en nee jullie zijn geen veteranen jullie kunnen gewoon niet beter

haha

Feestje gehad??

haha