Uitslagen 22/3

Geplaats door: Ikea-bezoeker ( )

  • 4E
  • 22/03
  • 1283

Westerduiven - Oosterbeek: 4-4
Reageren

Ikea-bezoeker | 25/03

@ nr 13

Wijze woorden!

... | 24/03

Nou welkom!

pfff | 24/03

wat een zielige zooi op dit forum.

RB | 24/03

Dit seizoen word het een Oremusje!

mevr. D. | 24/03

Ik ben trots op je jongen!

Nr. 13 | 24/03

De scheidsrechters waren inderdaad redelijk partijdig bij WD, maar ik denk dat Oosterbeek zich net als Baarn(ons) uit de wedstrijd heeft gescholden... Als je echt kampioen waardig ben leg je er gewoon eentje meer in!

(wat zal me moeder trots zijn als ze dit leest!)

de 30 | 24/03

zijn ze dan voor of tegen oosterbeek

sub | 23/03

Goed te horen dat het "scoop" incident goed is afgelopen. Alhoewel, voorlopig geen alcohol dat is ook geen grapje natuurlijk.
Als laatste wil ik Oosterbeek veel succes wensen aanstaande zondag tegen Dorsteti. Jullie hebben 2 weken geleden tegen WD gezien waar hun zwakte ligt alleen door een wonder stond het 1-1 bij rust i.p.v. 4-1.
Ondanks alles (haha) gun ik jullie toch eindelijk eens promotie wat beter past bij jullie club met een prachtig gelegen accomodatie midden in de industriele bOssen.

Succes en als je nog een goede scheids zoekt weet ik er nog wel 2 (haha)

Koen | 23/03

Heerlijk deze discussies!

zoals een vierdklasse forum bedoeld is haha.

maar onthoud wel, het blijft een competitie. Dus even klagen mag, maar daarna gewoon weer verder.

WP | 23/03

Wat een afkortingen zeg......overigens zie ik wel meer hoogstaande taaltechnieken. Zal wellicht aan de klasse liggen. Maar goed. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Pakken die duiven nog wel vaker op de maandagavond. En vooral die dader van de dodelijke scoop!!

BS | 23/03

@ RB

De RB? Die vorig seizoen een bakkertje gaf tegen spitsbergen??

RB | 23/03

@BS

Herken ik hier een klein duifje met de naam B. Spit........
Waar doel jij op duifje?

flipje | 23/03

Waar maken jullie je dan zo druk om????? De wedstrijd+ de scheidsrechters zijn nu toch ook verleden........

BS | 23/03

Nee RB is lekker bezig

RB | 23/03

de 30: hij/zei? hahahaha lekker bezig ouwe!

de 30 | 23/03

Oosterbeek had een slecht optreden gisteren. Niet goed gespeeld. Hebben ze te danken aan zichzelf, door op elke beslissing te gaan reageren/zeuren. Ze hadden zelf zich erover heen moeten zetten en gewoon meer scoren dan WD. Het was ook niet de belangrijkste wedstrijd voor hen. Deze is volgende week: Oosterbeek - Dorsteti. Hier moeten de heren dan maar laten zien dat ze de "terechte " kampioen worden. Over de scheidsrechters... Iedereen ziet toch alles in zijn eigen kleur waar hij/zei voor is. Al met al was het een zondag om nooit meer te vergeten......

PS: Speler is naar ziekenhuis geweest, hier heeft hij medicijnen gekregen. Mag voorlopig geen alcohol meer nuttigen, dus gaat erg slecht. Verder een beetje hoofdpijn en een bult is wel over heen te komen.

@@flipje | 23/03

gelukkig heeft gisteren de toekomst

@flipje | 23/03

Dus voor jou spelen uitslagen van vorig jaar nog een belangrijke rol in je leven begrijp ik!
Ik zou zeggen, leef niet te veel in het verleden! Word je niet gelukkiger van!

flipje | 23/03

Voor jullie misschien niet relevant, maar voor ons wel.
Als we willen kunnen we wel een boek over Oosterbeek schrijven, wie weet wordt het wel een Bestseller....
Te Bestellen bij bol.com........

@sub | 23/03

Goeie teksten man! En ook zo relevant, resultaten van vorig jaar .....

sub | 23/03

Helaas lust ik geen pannekoek en heb in mijn hockey leven tot nu toe nog nooit iemand iets proberen aan te naaien. Denk dat mijn punt wel gemaakt is en de juiste beslissingen van de scheidsen worden onderbelicht en slechte overbellicht. Maar dat is inherent aan dit soort "verlies" wedstrijden. Maar laat Oosterbeek ook eens naar zichzelf (ook als club) kijken want vorig jaar toen de strijdt om het kampioenschap met Spitsbergen nog geheel open lag en WD daar moest spelen bleek al snel dat ook daar niets te behalen was aangezien we niet eens over de middellijn mochten komen anders werd het te gevaarlijk en kwam de kampioenskans in gevaar. Resultaat : 1 zuiver doelpunt afgekeurd, een strafbal niet gegeven en een onterechte strafbal tegen (shoot naast de goal maar wel op de achterlijn, dus geen doelkans). We hadden toen ook erg tekeer kunnen gaan maar na pakweg 10 minuten zagen we in dat Oosterbeek moest winnen en hebben we gewoon netjes de wedstrijd uitgespeelt en af en toe gewoon wat gelachen. Het blijft ten slotte een hobby en geen frustrerend geheel. Na afloop lekker in het zonnetje een biertje of wat met Oosterbeek gedronken en ze succes gewenst met de verdere strijd (uitslag bekend). Een van de scheidsen gaf trouwens toe een bepaalde missie te hebben die dag dus kom nu niet aan met partijdig fluiten. Hoe het wel moet liet datzelfde Oosterbeek overigens voor de winterstop zien door uitstekend fluitwerk en een klinkende overwinning door gewoon goed spel.
Dus laat je inspireren en bedenk dat een overwinning in het kolkende WD stadion op het altijd gezellige industrieterrein dubbel telt en extra genoegdoening geeft.
Op naar de 3de klasse !!

PS : hoe is het met de onfortuinlijke speler die vol op zijn hoofd werd geraakt bij een poging een scoop te blokken ??
Hopelijk niet al te ernstig !!

flipje | 23/03

Oosterbeek, volgens mij waren de scheidsrechters de afgelopen jaren bij jullie ook niet al te Best. Over het algemeen zijn er bij jullie ook heel wat teams genaaid door de scheidsen.......
Misschien hebben jullie op dit moment idd betere scheidsen, maar hou gewoon de eer aan jezelf en laat dan ook zien dat je de betere ploeg bent. (want jullie zijn het Beste team van de poule)
Jammer dat jullie je zo negatief uitlaten en dan ook nog wel op jullie clubsite...
Maargoed, ik denk dat er nu wel genoeg gezegd is.

@zeur | 23/03

Heb je helemaal gelijk in! Een opzettelijke overtreding in de cirkel is een strafbal!
Maar denk je nou echt dat er iemand zo stom is om opzettelijk een bal met de bolle kant weg te slaan als er nog een keeper achter hem staat..... Het is dus waarschijnlijker dat het een ongelukje was, net als bijv een shoot ( hiermee bedoel ik niet de shoot van WD op de doellijn!)
Maar ja aangezien de scheids alleen zag wat hij wilde zien, zoals altijd in WD, word O'beek verneukt en geeft hij een strafbal!

Zoro | 23/03

@ WD
Bekentenis van eigen spelers!
Toch wel ernstig....

18-03-2009 door: NR5
5030
@WP
Komende zondag, ik ga de kapflats wederom proberen... In Duiven is deze nog steeds toegestaan, en het lukt steeds beter!!!

zeurrrrrrrrrrrr | 23/03

2. Bij de strafbal die WD kreeg stond er wel degelijk nog een keeper in de goal! Dat had dus nooit een strafbal mogen zijn, slecht een strafcorner! <--- Dus je mag vrij de bal wegslaan met je bolle kant?Opzettelijke overtreding in cirkel is volgens mij nog altijd een strafbal

"moraalridder" | 23/03

Maar wanneer moeten JULLIE fluiten dan?

jozef | 23/03

Overall is er dus veel gezeik op de scheidsrechters in WD. Zoals de moraalridder schetste gaat het hier om incidenten. Ik ben echter van mening dat deze "incidenten" structureel beginnen te worden. Echter kan ik met veel stelligheid vermelden dat het de afgelopen jaren al op deze manier gaan en we dus kunnen spreken van oprechte partijdigheid.

.... | 23/03

2 opmerkingen bij de reactie van Tsjonge jonge

1. De strafbal die aan Oosterbeek werd gegeven was omdat een speler van WD de bal met de voet van de lijn schopte!

2. Bij de strafbal die WD kreeg stond er wel degelijk nog een keeper in de goal! Dat had dus nooit een strafbal mogen zijn, slecht een strafcorner!

a.m. | 23/03

moraalridders zijn stom

Tsjonge jonge | 23/03

Beste allemaal,

Ik vind het erg knap dat jullie allemaal zoveel tijd en energie steken in de scheidsrechters van WD! Maar, waar ik nog niemand over gehoord heb is de straf bal die Oosterbeek heeft gekregen van de scheidsrecher in de gele jas (blijkbaar toch zijn fluitje niet ingeslikt). Wanneer oosterbeek deze strafbal gewoon had benut hadden ze hoogstwaarschijnlijk met 4-5 gewonnen.

Daarnaast was de strafbal voor WD ook terecht. De bal werd met de bolle kant uit de goal gewerkt, waar de keeper niet meer in stond.

Ik ben bang dat de scheidsrechter gisteren ook fouten hebben gemaakt, net zoals eenieder. De grootste fout is echter gemaakt door Oosterbeek door alleen maar te gaan lopen zeiken en schreeuwen. Had gewoon je hoofd bij de wedstrijd gehoUden en de ballen in de goal geslagen.

Ik nodig eenieder van harte uit om te blijven zeiken op de scheidsrechters. Laat echter ook ff weten wanneer je zelf moet/mag fluiten. Dan kan eenieder komen kijken hoe je wel moet fluiten. Ik wacht de uitnodigingen af!

Voor de rest allemaal erg veel succes de laatste wedstrijden!


# 10 | 23/03

ik denk dat geen enkele club perfecte scheidsrechters heeft!

maar bij duiven is het gewoon niet aan te zien!! zeker niet als de laatste 3 minuten in duiven 8 minuten duren! waardoor je niet met 4-2 wint maar met 4-4 gelijk speeld!! (tegen Baarn)

.. | 23/03

scheidsrechters scoren niet

ik hoop dat oosterbeek (en andere gedupeerde clubs) zelf wel goede scheidsrechters heeft(hebben), anders kunnen ze beter op hoUden met zeuren.

#10 | 23/03

perfect gezegd!!!!

Nr. 13 | 23/03

Gezellig en sportieve jongens bij epe! (mag ook wel eens gezecht worden..) op die ene kaart na leuke wedstrijd

.... | 23/03

Die sup is zeker die pannenkoek die spelers van Oosterbeek na de wedstrijd een kaart probeerde aan te smeren!?
Ik snap niet dat er uberhaupt nog mensen op WD willen spelen laat staan supporten....
Je stelt je er voor de wedstrijd op in dat het rampzalig word en toch lukt het ze elke keer weer om op een dermate laag niveau te fluiten dat het ieder verwachtingsniveau te buiten gaat! Ik zou ze nog geen G-hockey wedstrijd laten fluiten.
Ik noem maar 1 klein voorbeeld een strafbal in de 5e min van de 2e helft...... Waar kwam die vandaan? Heeft die supporter dat mssn ook gezien? En waar was de scheids in zijn gele jasje de 2e helft... had die zijn fluit in geslikt of hadden ze voor de wedstrijd afgesproken dat hij niet meer zijn fluit mocht gebruiken in de 2e helft...

Het moment dat door de sup word aangehaald, de shootbal in de cirkel van O'beek, was inderdaad shoot, maar als je dat als scheidsrechter niet ziet (waar hij wel vaker last van had gister) ga dan niet een kleine 30 sec later fluiten op appel van de spelers van WD. Dan laat je pas echt zien dat je een scheidsrechter bent die het spelletje totaal niet begrepen heeft!

Ik zou als Bestuur van een club als WD zulke mensen van je velden weren. Ik kan me niet voorstellen dat iemand/een club met deze 2 mensen geässocieerd wil worden, want het negatieve imago wat de duiven nu hebben, hebben ze volledig aan zichzelf te danken en word ieder weekend weer meer dan waar gemaakt!!

Denk dat het wel weer duidelijk is zo en ik wens iedereen die nog op WD moet hockeyen heel veel succes/sterkte, ookal heb je er niks aan, want het is een kansloze verhaal.

A.M. | 23/03

En het blijft een pauperclub!

sup | 23/03

Weer geleuter over scheidsen en niet alleen bij WD. Heb nu zelf 2 wedstrijden van WD thuis gezien tegen Dorsteti en afgelopen zondag tegen Oosterbeek. Er wordt zeker niet goed gefloten maar sommige clubs hebben nu eenmaal minder leden en daardoor een kleiner arsenaal scheidsen die niet altijd het gewenste nivo halen. Maar gisteren werd op elke beslissing gezeurd en dat was zeker niet terecht. Oosterbeek speelde onder nivo en hoewel knap teruggekomen (10 min voor tijd 4-2 achter) mogen ze blij zijn dat er 1 punt is overgehoUden want als WD de 2 opgelegde kansen in de laatste minuten gewoon koel binnenschiet is het 6-4 en klaar. In plaats van zeuren en piepen had the coach gewoon de mannen tot de orde moeten roepen en door koel en naar vermogen te spelen met 8-4 gewonnen maar nu deed hij een flinke duit in het zakje door mee te gaan schreeuwen om elke bal. Zelfs toen de andere scheids een corner aangaf voor WD na een duidelijke shoot van oosterbeek werd er gescheeuwd maar heren dit getuigd juist van een goed scheidsrechterschap door je collega aan te vullen als hij iets niet ziet. Zelf hockey ik al vrij lang en weet dat als je gaat schelden op scheidsen dit niet helpt en je de heren alleen maar onzeker maakt en uiteindelijk trek je aan het korste eind. Tenslotte, je speelt maar 4de klasse en dan weet je dat je geen toppers krijgt dus of ga hoger spelen of hou op met zeuren.

Uppie | 22/03

Toevallig in Winterswijk,

Leuke wedstrijd, werd goed gespeeld, helaad dat Avanti niet evenredig kon scoren. 3-4 was mooier geweest.

Eemsvallei heeft kwaliteiten weten we allemaal, 't Beste komt er alleen nog niet uit. Blijf doorgaan!

Avanti, één van die clubs die 't probleem van aanwas heeft, blijft toch overeind staan! Hoop dat jullie kunnen blijven groeien.

Scoreverloop | 22/03

1-0 wd
1-1
?
2-2
3-2
4-2
4-3
4-4

nr 1 | 22/03

westerduiven - oosterbeek
1-0
1-1
2-1
2-2
4-2
4-4

Jammer dat de scheidsrechters weer een wedstrijd gewonnen hebben. Ookal speelde oosterbeek niet geweldig hadden we de 3 punten toch verdient.
Geen man overboord, volgende week dorsteti thuis.

Nr 10 | 22/03

Hoe is de wedstrijd gelopen tussen westerduiven en oosterbeek? Score verloop ed...!

Bert (zeewolde) | 22/03

Geldermalsen uit gewonnen. :) 3-5

Maar de scheidsrechters waren echt van een dieptriest niveau!! Niet consequent en alleen maar fluiten voor het thuis spelende team. Rare gele kaarten en het na de wedstrijd niet toe willen geven dat je echt een hele slechte scheids bent.

Jammer jammer en succes voor de mensen die daar nog moeten 'hockeyen'.

Apeliotes H1 | 22/03

Voor wie het wat interesseert natuurlijk....
Zutphen- Apeliotes 3-1

Jammer Oosterbeek, maar bij die duiven wil je uiteraard ook liever niet spelen...
Baarn, netjes!

WP | 22/03

Tja wat zullen we zeggen van duiven-oosterbeek.......

Niet te veel woorden aan vuil maken. Aan duiven lag het niet maar de alom gevoerde discussie over de scheidsen is wederom bekrachtigd. Spijt me zeer maar zo slecht heb ik het zelden gezien.

Karel (HCZ) | 22/03

Geldermalsen - Zeewolde 3-5

Terechte uitslag in mijn ogen, Scheidsrechters waren wat humeurig en zeker in de tweede helt helemaal niet meer te volgen!

Gelukkig toch de punten mee naar de flevopolder!

Nr 10 | 22/03

Baarn 9 1 epe
ben trots op de heren uit duiven!