Hockeybase sucks!

Geplaats door: Stick it ( )

  • 4G
  • 02/08
  • 6430

Ik wou het goede initiatief van deze site op het forum van hockeybase aan alle andere hockeyfans melden en dan wordt ik resoluut van het forum gekickt! Vanwege onterechte reclamedoeleinden of zoiets zei ze... (Voor de duidelijkheid; ze bedoelt daarmee dat het alleen om eventueel concurerende sites gaat, want verder staan daar genoeg toernooisites etc. op)

Nou vraag ik je; dit is ten eerste al helemaal niet mijn site (laat staan dat ik al iets van HTML begrijp) ten tweede is dit volgens mij geen commerciele aangelegenheid.

Eén ding is wel duidelijk: op hockeybase 'heerst' een hele jaloerse webmaster, die blijkbaar z'n commerciële handel in het geding zag komen.

Aan deze webmaster: goede site, ga zo door!
Reageren

2e & 3e klasseforumlid | 21/08

DOet hij ook voor 2e en 3e klassforum, niet druk om maken, BODB is inmiddels ook mega en er zit geen enkele 1e klasser en overgangsklasser meer op hockeybase....

Leuk initiatief dit, nu zijn er tenminste over alle linies fora waarbij sommige klasses niet ondergesneeuwd worden en tenminste overzichtelijk zijn en niet alle onderwerpen van diverse klasses en poules dwars doro elkaar lopen

Stick it | 15/08

Beste Maarten,

Je schrijft weer veel, maar zegt wederom niets. Mijn betoog is op feiten gebaseerd, welke jij dus niet hebt weten te kunnen weerleggen. Dit stoelt alleen maar de gedachte dat jullie beweegredenen commercieel zijn.

Dat je jezelf zwart gemaakt voelt, is een beetje jammer want het ligt dus geheel aan jezelf. Schijnbaar kan je de feitelijke waarheid niet handelen. Wat wil je ook; als je enerzijds iets goed probeert te praten (zonder iets recht te zetten) en je aan de andere kant je verschuilt achter een collega. Dit soort van ‘Ich habe es nicht gewusst’ methodes nodigt mij dus echt niet uit een biertje te drinken.

Gegroet.

..::De 4eklasse.nl::.. | 11/08

Oke Peter, hier een reactie! Ik zelf vind het inderdaad ook uitgroeien tot een rare discussie maar geloof dat we er nu wel een beetje klaar mee zijn… tijd om over hockey te praten! Toch kort samengevat + reactie vanaf mijn kant, wat ik over het algemeen probeer te vermijden trouwens.
“Stick it” heeft (een tijdje terug) een bericht op hockeybase geprobeerd te plaatsen met een korte mededeling over deze site, voor dit initiatief was ik hem nog dank verschuldigd, dus bij deze!
Zover ik heb begrepen is Maarten de beheerder van hockeybase.nl en door omstandigheden is het bericht over de 4eklasse.nl verwijderd (waar ik als beheerder van deze site totaal geen probleem mee heb en dus niet moeilijk over doe). “Stick it” vind het verwijderen van het bericht over de 4eklasse.nl op hockeybase.nl belachelijk en is daar deze toppic over begonnen. Ik hanteer hier (tot op bepaalde hoogte) “the freedom of speech”, dus heb geen actie ondernomen om dit toppic te verwijderen aangezien Maarten net zo vrij is in het geven van een reactie (wat hij dus ook heeft gedaan). Zover ik nu lees wordt er, zoals goed hockey gebruik betaamt, inmiddels over samen een biertje drinken gesproken, en geloof dat het nu klaar is. Rest mij echter wel deze toppic te laten staan, want het zijn meningen en daar is een forum voor bestemd.
Verder ben ook ik direct te bereiken voor commentaar via het formulier onder contact (maar geloof dat dit al uitleg genoeg is geweest)
Allen alvast een goed weekend, blijf hockeybase.nl + de4eklasse.nl vooral gebruiken en promoten dan komt het volgens mij allemaal goed!
..::De 4eklasse.nl::..

Peter | 11/08

Rare discussie; waar verdedigt die Maarten zich nou eigenlijk voor? Het lijkt me handiger als de persooon die de beswuste berichten verwijderd, en/of de eigenaar van die site zelf, even een uitleg geeft. Dat is dan toch degene zich aangesproken moet voelen?

Maarten | 11/08

P.S.: Welke club ben je eigenlijk van? Wil er best ook wel eens gewoon face to face open over praten met een biertje erbij bijvoorbeeld.

Maarten | 11/08

Toch wil ik nogmaals reageren, misschien wel tegen beter weten in. HockeyBase werkt net als deze site (ga ik vanuit) op vrijwillige basis, dat wil dus zeggen dat er geen commerciele gedachte achter zit en al helemaal geen sponsor.
Daarnaast was ik ten tijde van het veranderen en/of verwijderen van de beswuste berichten in het buitenland en bovenal is het niet mijn site.

Het is niet mijn intentie om dingen goed te praten of te verdedigen, ik wilde enkel ook namens HockeyBase reageren. Nogmaals, je mag het niet eens zijn met gedane zaken, maar om dan direct iemand volledig zwart te maken, vind ik persoonlijk wat laag bij de grond. Maar ieder zo z'n eigen methodes. Ik houd er dus ook van om een vriendelijk en nette dialoog te houden, zonder direct met een vinger ergens naar te gaan wijzen. Je mag me altijd hierover contacten om eventueel de "discussie" voort te zetten en met mij van gedachten te wisselen over hoe we het in de toekomst beter kunnen verwoorden en formuleren.

Met alle respect sluit ik van mijn kant uit dus ook deze discussie op dit forum en wens je alle goeds toe.

Met vriendelijke groet,

Maarten Salverda

Stick it | 10/08

Klinkt allemaal netjes, maar je als je goed tussen je regels doorleest, blijft je jaloerse en laffe daad toch gewoon hetzelfde:

Je zegt namelijk nog steeds dat je een link in een forum weert wanneer het jou niet uitkomt onder het mom van reclame doeleinden, of het nou commercieel bedoelt is of niet. Je zal pas een link toestaan, nadat iemand tig hits op jouw site heeft gedaan (goed voor je sponsoren) of aan allerlei andere voorwaarden voldoet.

Je delete uiteindelijk specifieke čn relevante informatie uit mijn bericht en blokkeert vervolgens mijn toegang. Wat is daar nou goed bedoelt aan?

Ook je argument over 'offtopic zijn' slaat nergens op, want mjn bericht stond gewoon onder hoofdtopic 4e klasse en subtopic seizoensindeling. In eerste instantie had ik er zelfs een eigen aparte topic van gemaakt, maar die had je in z'n geheel nog sneller verwijderd.

Het is natuurlijk je eigen site en je mag ermee doen wat je wil, maar jouw actie toont wel aan hoe commercieel je site is en dat mogen je bezoekers natuurlijk niet lezen. Gelukkig kan dat hier wel.

Jammer voor je; een gemiste kans.

Maarten | 07/08

Wat er exact stond was het volgende:

"1. reclame maken voor andere sites is niet de bedoeling op dit forum. Daar zijn andere plaatsen voor.
2. Je bent offtopic! Hou je aan de eenvoudige regels van dit forum s.v.p.
3. Als je iets tegen de webmaster wil zeggen, is een mailtje het slimste idee: webmaster@hockeybase.nl

Verder: je bent hier van harte welkom. Als je je eigen site wilt promoten, is het een goed idee om een link in je signature op te nemen. Als je dan regelmatig een bericht plaatst, verschijnt er automatisch een link naar je site."

Het ging er dus niet om dat er reclame gemaakt werd, het ging om de locatie van de geplaatste berichten. Er werd zelfs geadviseerd hoe wel om te gaan om reclame te maken voor deze site. Ik was ten tijde van dit alles op vakantie, maar vind het jammer dat er op deze manier mensen zwart gemaakt kunnen worden. Daarnaast wordt er ook geen informatie gejat, maar worden wij veelvuldig gemailt en leveren wij extra diensten die geheel vrijwillig gelezen kunnen worden.

Daarnaast zijn de berichten weggehaald in de bepaalde onderwerpen: 1e klasse (dit is een 4e klasseforum), de 2e klasse (dit is een 4e klasseforum) en de derde klasse (dit is een 4e klasseforum), dus onderwerpen staan onder bepaalde kopjes, past het er niet bij, worden de berichten (reclame of iets anders) hierover gewist.

Succes met jullie site verder, ik kan niet anders zeggen dat ik dit een enorm goed en leuk innitiatief vind en hoe meer hockeysites, hoe beter!!!

Maarten

Webmaster | 06/08

Hockeybase sucks?! Nou weet ik niet of dat waar is, maar uw mening is uw mening en in deze volg ik u dan ook blindelings! Korte uitleg over deze site: De webmaster is/zijn oud Zandvoort HC-H1 spelers, door de veroudering van het team (50% papa’s) en het weinig tot geen nieuwe aanvoer van jong talent hebben wij helaas (als team) ons heil bij een andere club moeten zoeken (Rood-Wit – 3e reserve klasse).

Nadat we ongeveer 8 jaar in de 4e klasse hebben gespeeld en dus weten wat er allemaal gebeurd gedurende het seizoen, vinden wij JUIST dat DE 4e klasse een speciale (overzichtelijke) plek verdient op het internet (in tegenstelling tot hoe de bond er soms mee omgaat!!!).

En simpele plek om snel te zien wat er speelt in de andere 4e klasse competities. Een open-forum want wij geloven nog steeds in een open discussie (Al kunnen wij net zo hard iemand bannen, maar waarvoor zouden we als het netjes blijft… en mocht het toch nodig zijn om iemand te bannen maar wij hebben het niet gezien, neem dan even contact op via “Contact”).

Dus leef je uit, praat/schrijf rake zinnen en reageer met nog mooiere teksten, want uiteindelijk komt het toch neer op “hoeveel heb je op zaterdag gezopen om op zondag goed te ballen!!!” …. “Welke papa of mama fluit de wedstrijd”… en LAST BUT NOT LEAST… hoe koud en lekker smaakt het bier na afloop!

De Webmaster

(p.s. deze website heeft inderdaad geen commerciële insteek, maar zeg nooit nooit… al wordt het dan zeker geen irritante popup-banners of units in beeld, het gebruikers gemak staat voorop!!!
Eventuele geďnteresseerde kunnen zich overigens ook melden via contact )

Sascha Tamarinof | 02/08

Dat klopt, hij 'jat' overal informatie, is webmaster van hockey.pagina.nl en gebruikt die pagina om zijn eigen site (hockeybase) op wel 10 plaatsen te promoten.

Andere goede informatieve sites, als BODB en Hoofdklassehockey.nl plaatst hij niet, of drukt hij weg om zijn eigen site daarvoor in de plaats te zetten.

Naar baasje!!!